Inlägg från: Kärleksfeber |Visa alla inlägg
  • Kärleksfeber

    Göteborg med omnejd 2007 tråd 4

    Jag säger god morgon! Vad bra att du startat en ny tråd. Hinner inte skriva så mycket nu. Ska iväg med hela lilla familjen till Frölunda torg och köpa mig ett par dojjor. På återseende och ha en trevlig helg tjejer!!

  • Kärleksfeber

    Ho Ho! Pyssetroll är du där?? Det börjar kännas lite ensamt här på bröllopstorget.. känner ju ingen förutom dig. Kom tillbaka är du snäll!! :) Kram!

  • Kärleksfeber

    Stefans fästmö: Jo självklart, skrev det mest på skoj faktiskt ;)!! Klart att man kan lära känna nya människor, det är ju det som är roligt :)

  • Kärleksfeber

    Pyssetroll: Jag vet inte riktigt vad som hände. Jag tappade helt enkelt bort både trådarna och dig! Men nu är jag tillbaka :)!! Jodå, jag mår bättre både här och där om du förstår vad jag menar ;)?!! Jag ska få komma till någonting som heter Institutet för stressmedicin. Du hör ju själv hur flott det låter. Jag vet inte vad det innebär men förhoppningsvis så kan jag få slippa magbesvär och värk i kroppen om jag bara stressar av lite.

    Bröllopet ja, vart var vi? Just det, du undrade vart jag skulle sy upp min klänning. Om du skriver ner din mailadress igen så lovar jag att maila dig. Det är här i närheten. Har du planerat något mer? Jag har strukit en "vän" från gästlistan och det känns fantastiskt bra faktiskt. Hon får inte komma för hon har varit dum! Sedan har jag faktiskt inte gjort så mycket mer. Jag tänkte att jag ska ta tag i allting nu efter alla födelsedagar i November.. men då kommer ju julen! Guuud vad tiden går fort! STOPPA tiden!
    Vart har du hittat din klänning? Vad nyfiken jag blir nu. Nu får du skriva och berätta!!

    Vad mysigt att bo där ute, eller vad tycker du? Blir du inte lite sugen på att flytta ut ändå ;)?? Skulle Patrik vilja det? Hoppas badrummet blir fint men det blir det väl alltid om fixar-Patrik för göra´t.

    Nu ska jag försöka städa upp här i vårat lilla bo, diska och bada lillkorven. Sedan måste vi hinna äta innan rytmiken som vi går på varje torsdag. Jätteroligt! Därefter ska vi träffa våra grannar och springa ner på stan och köpa en overall till Elis. Man fryser ju nästan rumpan av sig nu när det är så här kallt. Jag hade på mig min lilla kappa med päls igår och det var lagomt.

    Pyssetroll, nu får vi inte tappa bort varandra igen ;)!!!!

    KramKram!!!

    Helmina: Javisst, hänger gärna med om tiden finns den dagen. Har en sambo som nästan aldrig är hemma just nu så då blir jag nog tvungen att ta med mig våran lille gosse på bröllopsträffen!

  • Kärleksfeber

    Hallå tjejer! Usch, har världens ångest. Ska springa iväg snart och jobba natten. Vill ju stanna hemma och mysa med lilla familjen. Men jag tänkte fråga er när det är ni ska gifta er och var? Vill så gärna ha lite roligt att läsa i natt när jag jobbar.

    Kram!

  • Kärleksfeber

    Det gick bra att jobba natten. Alla patienter låg och sov och då är jag nöjd. Men jag saknar en sådan där lista som vi skrev från början där alla skriver ner var och när de ska gifta sig. Är mest nyfiken!

  • Kärleksfeber

    070325 Jädissen, Hällsnäs (borgerligt)
    070526 Kärleksfeber, Styrsö kyrka
    070623 Helmina, Hålta kyrka
    070804 Seal, Angereds gamla kyrka
    070804 Stefans fästmö, Älvsåkers kyrka
    071215 InaHjärtarAdam, Gunnilse Gamla kyrka

  • Kärleksfeber

    Vart hittar alla sina fina klänningar? Jag har inte sett en endaste klänning som jag skulle vilja bära här i Göteborg. Stockholm måste väl ändå ha lite större utbud?! Men grattis till er som redan vet hur ni ska se ut!!! Jag har ju iallafall hittat och köpt mina små gulddojjor, kan man gifta sig i bara dom kanske ;) Sedan har jag en fråga. Tänker ni ha sådan där liten väska/påse på bröllopet? Jag vet inte om jag tycker att det är så himla snyggt. Men var annars ska man ha lilla läppstiftet, tampongen..??

    En en go och skön dag!

  • Kärleksfeber

    Pyssetroll: Jag köpte mina gulddojjor på NK för "bara" 750kr. Dom får ju säkert in nya när våren börjar komma. Det hinner du kolla på!
    Vad fiiiiin din klänning är. Vad roligt! Fast den är tvådelad va?? Jag tror att jag provade både en sådan underdel och överdel. Jag gillade underdelen. Men eftersom att jag knappt har några tuttar kvar så har jag det lite svårare med överdelen. Men du kommer att bli skiiiitsnygg i den!!

    Idag ska vi åka ut till Styrsö. Elis fyller 1 år idag och det ska firas med smörgåstårta och gräddtårta! Sedan ska vi fira med pappan i huset när han kommer hem från jobbet. Då ska Elis få sin bil!!! Undrar vad "HåkanBråkan" (våran granne) kommer gilla det?! ;) Rätt åt honom tycker bi! Nu ska han få tillbaka för gammal skit :)
    Bor ni fortfarande på Styrsö?

    Stefans fästmö: Nej hurru du, här planeras inte när man ska använda tampongerna. Här får man det när man får det! Det kan mycket väl vara så att det krävs en tampong just på min bröllopsdag. En får la överleva det med!!

    Jag har faktiskt kollat i lite olika affärer. VIP som har KIK var faktiskt den bästa! Där skulle jag kunna tänka mig att köpa en klänning. Men jag har hittat en kvinna som syr upp jättefina klänningar för bara 2000kr och så tyg på det. Beräknar att min totala kostnad för klänningen kommer att bli ungefär 3000kr och det är ju faktiskt lite billigare än att köpa. Dessutom kommer jag att få den precis så som jag vill ha den!

Svar på tråden Göteborg med omnejd 2007 tråd 4