Inlägg från: Snitte- 5/7-2008 |Visa alla inlägg
  • Snitte- 5/7-2008

    2008 Sommarbröllop, tråd 4

    jajamen vi heter nog nästan alla samma som vi heter här... lägg gärna till oss som vänner om du blir medlem så kan man spana in varandras bilder och så sen.. :)

  • Snitte- 5/7-2008

    hello!!

    Jag har köpt huuur mycket som helst... :)
    slöja, tiara, bordsekorationer,till och med tryckt servetter.... :) köpte en jätte fin korsett som jag hade tänkt ha, men nu har jag gått ner i vikt och kan inte ha den längre... har inte provat att sy in den än.. *HOPPAS* *HOPPAS* det funkar :)

    Så visst finns det negativa sidor med att köpa nu... men det är så mysigt att gå igenom lådan med bröllopssaker... :) hihi
    Mitt råd är att köp ni bara... det är ju bara att sälja här på BT om ni hinner tröttna på sakerna :)

  • Snitte- 5/7-2008

    Hej Caroline&Kristian

    Välkommen till vår tråd!! Vi ska gifta oss samma dag!!! 5 juli :)

    jadu.. det är inte lätt det där... men om man inte pratar så mycket om vad saker och ting kostar... utan istället delar ut områden... ex. din familj står för matens kostnad och hans för dryck eller något annat. hans familj kanske kan stå för dekorationerna av lokalen eller något.. det blir ju mer pyssel men inte lika mycket kostnad... hmmm eller om hans familj läs mamma :) knåpar med inbjudningskort och tar emot alla svar och så... så gör ju de mer "jobb" medan din familj kan bidra med mer rena pengar....

  • Snitte- 5/7-2008

    ÅÅÅHHH vad kul gica.

    Nu är vi plötöigt 3 i tråden med samma datum :) hihi :D vad roligt! Då får vi gemensamt hoppas på bra väder och så... :) vart i landet gifter ni er gica?

  • Snitte- 5/7-2008

    Hejsan tjejer.
    Gica: jag ska ta nåt bra kort på mina tiaror,,, ( jag har två att välja mellan :)) så ska du få kika, den ena köpte jag via ebay och den andra här via BT :)

  • Snitte- 5/7-2008

    ~Norrsken~ tråkigt... :( hade ni många utgifter inför jul kanske... eller.... så har han köpt ringar för pengarna :D!!!! man kan ju alltid hoppas eller hur?

  • Snitte- 5/7-2008

    usch...
    Håller fortfarande tummarna för ringarna... :)

    tog ni inte beslutet om datorn tillsammans?
    Förresten hur har ni alla brufar med gemensam ekonomi?

    Jag och min sambo lägger ihop våra gemensamma inkomster varje månad... drar av alla utgifter, sätter in pengar på våra sparkonton och delar sedan lika på det som blir över så vi båda kan köpa mat osv,,,

    Men mina vänner har mer... hans pengar och "deras" pengar... så betalar de lika mycket av utgifterna... men det blir då för en av mina väninnor att hon lever på 1000 kr i månaden och han har över 10000 hur gör ni???

  • Snitte- 5/7-2008

    hmnn... tråkigt det där med datorn då..:(
    *stöttekramar*

    shit vad klockan är mycket nu då... jag sitter och leker med infobladet till inbjudningarna och då flyyyyger tiden iväg :)

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 4