Inlägg från: Snitte- 5/7-2008 |Visa alla inlägg
  • Snitte- 5/7-2008

    2008 Sommarbröllop, tråd 4

    Hej tjejer kul men en ny tråd :D

    jag ska på BRÖLLOPSMÄSSA i helgen :D drömma mig bort i klännignar m.m och träffa en kanonbra guldsmed så kanske jag kan få drömma fram till min "dröm" vigselring :)

    Annars hänger jag också på panduro... hihi har hittat mina ljuslyktor där, ( ni vet dem jag promt skulle beställa från USA hahaha ) och hittat frostad färg och ska måla samt "unvika" gästernas namn så det blir som en inskripttion... det blir nog kanon snyggt :)

  • Snitte- 5/7-2008

    JÄTTEFINT!!!

    wow vilken lokal!
    Klarty att det blir bra om ni gifter er på vintern... med en massa ljus och mysigt!! kanon bra! jag tycker det låter som ett bra upplägg!

  • Snitte- 5/7-2008

    hejsan
    Fragancia & Zippy Välkomna till vår mysiga tråd!!

    Jag blir också mer och mer sugen på att göra en bröllopssida... ska nog försöka trots allt :)

    Annars har det inte hänt så mycket, min sömmerska är på mig att jag ska köpa tyg snart .. =) och jag har börjat med GI-metoden och ska tappa 4 kilo så vi kan mäta till klänningen :)
    Hur går det för er andra?

  • Snitte- 5/7-2008

    Helmborn2B:
    Ja du det är farligt att kolla för mycket mna blir ju helt fast jue... :) jätte fin klänning din kompis har valt!

    June20: jo tackar som frågar, det går rätt bra faktiskt! har många bra sammarbetspartners och så nu... har haft ett par bröllop och fotat och ska snart ha en visning i kyrkan så fler får se det "live" lixom :)

  • Snitte- 5/7-2008

    Helloj tjejer
    June20: ja det är kul :) nej vi kör inte riktigt heltid än... jag jobbar kvar som personlig assistent då & då så man får en jämn och säker inkomst :)

    InaHjärtarAdam: vad panik med en vecka innan men du kan nog vara lugn... han skojjade nog bara,.. så säger min karl också men sen är han mån om att hitta något bra redan nu också stundvis så det är nog ingen fara... :)

  • Snitte- 5/7-2008

    Bröllopsresan tjejer????

    Jag hade ju bestämt mig för en karribien resa direkt efter bröllopet men vi gifter oss i juli och då är det orkan sässong... :( så vi kommer antagligen inte kunna åka på den direkt... :( så vi kanske tar en liten resa först och sedan kryssningen eller hittar på något helt annat, vart ska ni åka?

  • Snitte- 5/7-2008

    Halloj tjejer! Ja thailand kanske är ett bra alternativ... som ni säger så kan man ju få rätt mycket för pengarna där och shoppa loss ordentligt :)

    Längtar..: Jätte fins slott ni har sett ut!!

  • Snitte- 5/7-2008

    Längtar..: som MsNordqvist skrev hyr ju många en buss så alla gäster fraktas samtidigt och ingen "kommer bort" på bägen så man måste vänta och så... annars kan säkert någon arrangera så de kan samåka med varandra eller något... :)

    MsNordqvist: Tack för tipset ska hänga sär ett tag nu... :)

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 4