Inlägg från: Helmborn2B |Visa alla inlägg
  • Helmborn2B

    2008 Sommarbröllop, tråd 4

    Hej tjejer! Nu är man äntligen tillbaka i den kära 2008-tråden efter ett låååångt uppehåll från BT. Har varit så mycket med företaget att det inte funnits tid till något bröllopsplanerande, men nu är det nya tag som gäller! Vad kul att vår tråd har fått tillökning med fler bröllopssugna.

  • Helmborn2B

    MsNordqvist: Man tackar, har allt saknat lilla tråden!

    Imorgon ska jag med en kompis och kolla på brudklänningar till hennes bröllop som är i augusti nästa år, kommer nog bli rätt sugen att testa nån själv... får nöja mig med att prova tärnklänningar för denna gången. Sen ska vi kolla på papper till korten, underkläder mm mm, så det blir en ordentlig runda. ska bli jätte kul, plus att man får en massa inspiration själv dessutom.

  • Helmborn2B

    Nu har man kommit hem från stadsrundan med kompisen, guuud så mycket fint det finns! Och kompisen såg ut som en liten docka i klänningarna hon testade. Blir allt sugen att testa själv, men jag får försöka hålla mig ett tag till. Blir nog en maggie sottero klänningen för hennes del, grymt snygga!

    MsNorqvist: Grattis till jobbet! Perfekt när det börjar nalkas bröllop och kunna börja spara undan massa pengar!

  • Helmborn2B

    Usch va trött jag blir på mig själv.. tycks aldrig kunna bestämma mig för en lokal. den som jag helst vill ha medför ett väldigt dyrt bröllop, men är verkligen både min och gubbens drömställe. Sen finns det andra olika alternativ, vissa som tar hand om mat osv och andra som vi får ombesörja det själva på... så svårt, vet inte hur jag ska kunna bestämma mig.
    någon som har nått tips för att bota svår beslutsångset?

  • Helmborn2B

    Ja vad ska man göra, kuvertpriset ligger på 1500 kr på vårt ställe också.. och vi kommer ha ca 75 gäster.. så det blir ju väldigt mycket pengar. i och för sig ingår en del i det priset, tex en del blomsterarrangemang osv men ändå. på ett sätt kan jag vara beredd att betala summan det handlar om men samtidigt tvekar man om det verkligen är värt det. (även om det är en av ens livs viktigaste dagar) funderar på att prel.boka stället men fortsätta kolla runt.. kan man med att göra så tro?!

  • Helmborn2B

    MsNordqvist: Va fin er sida var förresten, jätte söt verkligen!

  • Helmborn2B

    MrsNyberg2b:

    Ja man får väl köra en fuling och boka fastän man fortfarande kollar på annat håll. Det är ju dessutom ett populärt ställe så vi ska nog göra det snart i så fall.

    June20:

    Nä usch inget lån tänker vi ta (även om jag tycker det är ok att andra gör det). vi får mycket hjälp från släkten så de finansierar en stor del av hela kalaset. det är så himla svårt att veta hur man ska prioritera, blir ju en hel del pengar man får lägga ut ändå.. svårt svårt..

    MsNordqvist:

    okej, för vår del tror jag det bara ingår brudskål med tilltugg, tre-rätters middag, serveringspersonal och viss dekoration ingå i kuvertpriset. så vi har sagt att de som väljer att sova över på slottet själva får stå för rumskostnaden för annars spårar det verkligen ur med budgeten.

  • Helmborn2B

    Fragancia:
    Välkommen till tråden!

    Ett liv för mig är ett liv med dig:
    Jag försökte gå in på er sida men det funka inte..

  • Helmborn2B

    Nu vet jag definitivt vilken tillverkare min klänning ska vara från.. är totalsåld på Maggie Sottero. dom har verkligen hur många fina som helst.. sukt sukt..

    Den här ska min kompis gifta sig i..

    www.maggiesottero.com/dress.aspx&style=A602

  • Helmborn2B

    InaHjärtarAdam:
    Den i ivory/guld är också jätte fin! Vad ska din m2b ha till?

    MsNordqvist:
    ja dom är verkligen otroliga, kommer bli jätte svårt att bara välja en.

    Imorgon ska jag ringa till slottet som vi funderar att ha festen på. har pratat en gång innan med dom men jag kommer inte riktigt ihåg vad som ingår i kuvertpriset mm så det är lika bra att kolla en gång till! och boka en tid för att träffa dom, hihi ska bli så kul!

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 4