• brud 070901

    södertälje brudar .. (eller i närheten)

    hej på er!!

    finns det några blivande brudar i Södertälje trakten skulle vilja träffas på nån fika kanske för att prata bröllop?? Vore kul att kunna ha ett eget Södertälje gäng att utbyta erfarenheter och kanse kunna få hjälp ifrån!

  • Svar på tråden södertälje brudar .. (eller i närheten)
  • caso78

    Brud 8/9-07 : hej, när jag läste ditt svart till mig "MQ mode" har tärnklänningar så började jag fundera... MEN först nu sa det pling... du menar så klart MK mode o jag var faktiskt där... du har rätt de är inte så serviceinriktade, kändes som att jag nästan var tvungen att be om ursäkt för att jag var där haha...O lite så vart det ju... jag sa att jag nog kommer tillbaka lite senare med mina tärnor så att de får prova, för jag hittade ett par klänningar där som var intressanta.. då säger expediten "det gör inget...".. istället för "ni är så välkomna så.." som ju brukar va mer vanligt...

  • Ting

    Roligt att höra att flera tycker att de inte var så service inriktade.
    Jag beställde tid för att prova lite olika brudklänningsmodeller för att se vilken slags klännings modell som jag ville ha och passade i. Hon tyckte jag var för jobbig, hon fick ta fram hela 3st klänningar så att jag skulle få prova men ni skall veta att det var jättejobbigt för henne. Hon suckade och stönade när hon fick plocka fram klänningarna och hjälpa mig på med dom. Jag fick inte prova mer för hon skulle helt plötsligt gå på lunch. Och jag passade bara i två delat sa hon jag fick inte ens prova en hel klänning (som är i ett stycke). Sen åkte vi på semester till Ungern, där kan jag säga om bra service. Jag tror jag provade 20-25 olika klänningar, olika modeller osv. Det blev en klänning som var i ett helt stycke. Så några tärnklänningar tänker jag inte köpa där.

  • brud 070901

    hej igen... har ni bestämt någon tid ännu?? i så fall när och var???

  • Ting

    Vilka mer kan ta en fika på söndag?
    Ting och Karro.P det finns väl flera?
    Tid och plats?

    Har ni börjat att fundera på hur era tårtor skall se ut? Har ni varit runt och provsmakat. Vilka konditorier gör godast tårta tycker ni? Tidermans?

  • brud 070901

    jag är också med på en fika på söndag går det bra att vi tar det nån gång efter lunch??

  • Ting

    Kanon, då är vi hittills 3 st.
    Ting,
    Karro.P,
    Brud 070901
    Efter lunch, kl.13.00 är det OK? Var?

  • Karro.P

    har vi bestämmt något på söndag?
    ska vi vara hemma hos någen eller försöka hitta ett fik på stan?
    viken tid som hälls blir bra för mig

  • caso78

    Jag kanske kan haka på.. men lovar inget.. vore ju skoj m bröllopsfika

Svar på tråden södertälje brudar .. (eller i närheten)