• soomzy

    P-plåster och biverkningar

    Tjejer, skippa hormoner... vi är bara försökskaniner för dessa äckliga företag. De vill bra tjäna pengar på oss genom att stoppa i oss mycket skit... Det är inte så farligt att använda tex avbrutet. Det är bara BM som säger sånt för att vi ska bli rädda!!!!!

  • soomzy

    Jo, jag vet! Jag är bara så trött på alla äckliga hormoner. Jag skulle ifs inte använda mig av avrutet som preventivmetod. Men det är för att jag avskyr barn och skulle aldrig kunna ens tänka mig tanken att uppfostra en (väntar på att jag ska bli 25 och att min kille ska gå med på att jag steriliserar mig). Det finns många som kan tänka sig att ha barn. Då tycker jag att man ska använda avbrutet. Eller varför inte pessar? Om man inte tycker om kondom. Själv ska jag testa spiral. Är inte så nöjd med att stoppa en metallbit i kroppen, men det känns mycket bättre än massor med hormoner som kan ge cancer/får mig att må dåligt etc.
    Det känns som att alla BM och Gynekologer som inte är privata vill proppa i en massa hormoner. Den enda gynekologen som tog hand om mig och tyckte att jag skulle sluta med hormoner var en privat manlig gyn. Det känns som att de andra får provision på antalet recept de skriver ut. Jag är bara lite irriterad och måste skriva av mig bara. :)

Svar på tråden P-plåster och biverkningar