• janos

    Äntligen fredag del 7

    VÄLKOMNA ALLA FREDISAR!! Del 7

    "tänk att det äntligen är fredag. vad ska man förgylla helgen med nu då...?
    motormässa...? *tror inte det*
    prommis *för hurtigt*
    tvtittande *för slött*

    nej ja vet; sitta å häcka framför datorn som en annan dönick och skriva kuliga saker i andras seriösa inlägg eller skämta om totalt opassande saker...

    nån som hakar på?"
    (mammacattas ursprungliga TS)

    Önskar er alla varmt välkomna till våran nya lya....*fluffar upp kuddarna, tar fram dom nybakta bullarna, visar stolt upp det nyinköpta tyget och alla gummistövlarna i hallen*
  • Svar på tråden Äntligen fredag del 7
  • janos

    Nu skulle jag behöva få fråga en sak. Ni är ju världsbäst på råd och rön. Hoppas att någon kan hjälpa mig med min fundering.
    Nu är det en vecka sedan jag slutade med p-piller och jag har idag haft "ont" i äggst*ckar och livm*der. Känns ungefärligt som att någon hänger i dom. Jag har ätit piller sen jag var 16 år, alltså i 2 1/2 år ;)......eller var det i 16 år. Därför kommer jag inte ihåg hur det känns när man inte äter.

    Hur kändes det för er när ni slutade? Någon som kommer ihåg och vill kommentera?!?!?

  • janos

    När började vi med dekorationerna?

    Jag som hittade mina underbara snögubbar i helgen, när jag plockade. Jag är lite sugen på att ta fram dom nu, för dom är ju så sköööööööna!

  • janos

    Snögubbar känns lite tidigt, om jag ska vara ärlig. Det var +12 grader hos oss idag

    ....men när snön dyker upp så får gubbarna komma fram

  • anne på grönkulla

    Nu svarar jag som äter p-piller sen typ 5 år - att kan det vara antingen ägglossning eller bara lite gymnastik för att öva sig inför kommande nyupptäckt sådan???

  • janos

    Om jag fortfarande hade ätit piller, så hade det varit dags för äggl*ssning i mitten av veckan. Jag vet inte om schemat håller i sig ett tag efter att man har slutat, kanske

    Tack för ditt svar Anne. Det verkar logiskt

  • janos

    Nu ska janos sussa.....nanna kudden!!! Söta drömmar allihopa. Ni är toppen!

    *kramar om er alla*

  • Sister of the Night

    janos

    Jag sluatde med pillren för ganska många år sedan, men jag kan inte påstå att jag minns hur det kändes i samband med detta.
    Däremot väcker din beskrivning av att det gör ont i livmodern och att det känns som att någon hänger i äggstockarna minnet av något jag läste nyligen: Drougges "Lutherska badet".
    Där beskriver berättarpersonen att hennes livmoder känns "tung" och det visar sig senare att hon faktiskt är gravid.

    Därmed inte sagt att du är det, men din beskrivning låter inte som något jag kan relatera till - fast jag har "riktiga" ägglossningar varje månad.

  • mammacatta

    då janos vet du vad du har att se fram mot!!!
    :D:D:D:D
    själv blir jag handikappad av smärta vid ÄL, tack för att det är kort och intensivt. det påminner faktiskt rätt mycket om sammandragningar måste jag säga.

    rystall: jaså, inte förrän 26e? ja, d ska börjas i tid:D

  • Rystall

    Men Janos om du skall ha äl i mitten av denna veckan så är det nog så att din livmoder gör sig redo att ta emot ett befruktat ägg närsom, även om du inte är gravid men det vet ju inte livmodern om.
    Innan har pillren tagit bort den processen men det visar bara att din kropp nu fungerar att fixa babyar. Alltså är din tyngdkänsla en redo och svullen livmoder som är redo för sitt livs uppgift, fånga ägg!
    Lycka till!

    Själv har jag ju inte haft mens på snart 8 år så jag minns inte hur det var.

Svar på tråden Äntligen fredag del 7