• Hilde

    Äntligen fredag del 7

    Jaha när vi ändå talar fabrik... måste jag rekommendera CB digital Ägglossningstest Funkade för mig iallafall

    Goda bullar blir det... nån som vill ha?

  • Hilde

    Nämen vad sjutton!!! Här fick jag bläddra tillbaks hur långt som helst ju!!! Vilken aktivitet Glödande tangenter hos vissa här kanske???

    Idag fick jag ett fullständigt bryt. Matlagning, utebliven sömn, förkyld bebis, städning av sunkigt hus och hämtning av tårtor med gallskrikande bebis i bilen... då bryter även jag ihop vill jag lova... jag satt o sjöng Imse Vimse spindel för full hals i bilen... vet inte om det var för att lugna lillan eller mig själv... kanske både och. Hursomhelst funkade det inte lilla skrek mer och mer och jag trodde huvudet skulle explodera. När jag kom hem slängde jag bilnyckel till fullpackad bil nästan rakt i nyllet på maken och hivade över lilltrollet (som fortfarande skrek) och gömde mig under täcket en stund. Usch Usch Usch !!!!

    Jag ska bli glad när namnkalaset är avklarat faktiskt.

    Nä, nu ska jag nog ta och försöka sova... igen...

    Nattis natti alla ni andra trevliga fredagsvänner... nu är det lördag!

  • Hilde

    Hej bruttor

    Ajg orkar inte läsa ikapp. Vill bara meddela att jag överlevt namnkalaset. Maten blev superlyckad och Z var på jättefint humör hela kvällen... hon gillar att vara i centrum. Hon liksom smilar och blinkar med ögonen till höger o vänster o charmar in sig totalt när det är mycket stök o brök o folk som står o tittar på henne. Blir nog en liten primadonna av henne tids nog

    Mat vi bjöd på:
    Vitlöksmarninerade grönsaker, tre sorters snittar, smördegsknyten med ostfyllning, kycklingpaté, kall grön sås gjord med fetaost o kesella gröna örter o spenat, 4 sorters pajer och två sorters bröd med hemlagad färskost till. Avslutade med tårta med apelsin- och chokladmousse-fyllning.

    det var jättegott och folk åt tills de storknade

  • Hilde

    Hmfr... MC jasså du slänger dig in i barndiskussionen igen

    Apropå det där med barn eller inte barn på bröllop. Efter att ha hängt här ett tag (ganska länge nu) upptäcker man ju att det där är en ständigt återkommande favorit i repris Kommer själv ihåg att jag var lite orolig inför mitt bröllop... skulle alla barn kommit hade vi haft lite problem med lokaler, mat, osv... och viktigast av allt... jag hade inte barn då så jag såg det som ett mycket större problem än det behöver vara... som brudpar har man ju för övrigt ett så förbaskat utvecklat tunnelseende så eventuella barn som lever rövare och med föräldrar som inte gör sitt jobb... det märker man ju inte som brudpar... man ser ju bara varandra och de människor som kommer närmast den bubblan av kärlek

  • Hilde

    Nämen Mammacatta... hur är det med honom... har han varit sjuk länge?

  • Hilde

    Ja, men det går väl också en himla massa höstsjukdomar nu.

    Jag har påbörjan till mjölkstockning tror jag. Sitter med varma omslag och pumpen i högsta hugg. Vääääldigt sexigt

  • Hilde

    ... änd thö väry next däj aij gäjv it awäij ... *nynnar vidare* ... Rystall det svänger ju! God julstämning... bra att träna i god tid!

Svar på tråden Äntligen fredag del 7