• Hilde

    Äntligen fredag del 7

    Ja, jag gillar att de är mer långsiktiga och så verkar de inte dra iväg till hett bevakade områden bara för att uppmärksammas.

  • Hilde

    Nämen MC nu blir jag nyfiken

    Gable jag sympatiserar gladeligen med dig i ditt svårmoder problem. Här uppstår mitt på självaste julafton... för då kommer min hit. Tror dock inte det blir så farligt, för hon kommer navigeras åt sidan ganska rejält eftersom vi har utländskt besök ( min syster med familj) och jag tror inte hon är någon hejare på engelska... *host, host* stygga, stygga jag...

    Igår var föresten årets värsta dag tror jag.
    Värmepannan strejkade. Lätt åtgärdat, men vid 14 grader inomhus rymde jag.
    Svägerskans tak sprang läck ( åkte dit och sympatiserade + värmde mig)
    Maken var insvämmad i Göteborg och behövde hämtas. Jag fastnade i trafiken och klarade mig med nöd o näppe från att köra rakt in i två vattenhål.
    På vägen hem slutade halvljuset att funka och bilen blev nattsvart. Var tvungen o köra på dimljus hemmåt i mörkret... och helljus.
    Väl hemma ... stor pöl på parkeringen....
    ... och så hade vi också en stor pöl på golvet på andra våningen... skorstenens pipor var vattenfyllda och läckte....

    Efter detta var vi halvt förstörda kan jag lova. Jag fick med vacker och bestämd tass skrämma maken till lydnad... han ville nämligen upp på taket mitt i mörkret och lägga över skorstenen.

    Japp det var gårdagens äventyr... alldeles för många enligt mig.

  • Hilde

    Glad fredag på er brudar

    Cinderella bra bara ta o häll ut lite galla här hos oss. Det kan kännas bra att få spy ut lite agg mot svårföräldrarna här. Tror nästan vi allihop gör det med jämna mellanrum

    Det är alltid lite marigt med olika familjers sätt att hantera saker. Det är jobbigt när man ser att de gör skillnad mellan sina barn t.ex. och att det är ens älskade som mår dåligt av det.

    Kramar till dig!

  • Hilde

    Ta du och kör ditt eget race. Svårisar kan man nog tyvärr inte lära speciellt mycket... tror de anpassar sig och eventuellt rättar in sig i ledet så småningom när de fullt ut insett att barnen är vuxna och inte bryr sig om deras synpunkter längre.... det stadiet kan ta lååång tid för svårisar Min mamma ( också en svårmor) har nog ganska nyligen insett att jag bestämmer livsval helt själv.

  • Hilde

    Nämen jösses jag tror minnsann vi definitivt kommer hinna spränga 3000 inläggsgränsen i denna tråden

  • Hilde

    Jösses nu har jag bläddrat tillbaks såpass att jag läst om Rystalls erfarenhet på fiket Japp jag tycker som MC ... konkursa stället!!! Fast det funkar väl inte... blir så trött på sånt där. Begriper det inte ens. Jag trodde innan jag fick barn att det handlade om folk som satt och blottade sig helt o fullt när de ammade och att det var det folk störde sig på. Men så är det inte... de som stör sig, de gör det oavsett hur mycket man har skylt sig. Det räcker tydligen med själva vetskapen att barnet ligger inunder kläder/ kappa elller filt och ammas. Jag har också stött på det där, fast aldrig blivit tillsagd själv ännu. Vet inte hur jag skulle reagera faktiskt.

  • Hilde

    Hej *viskar*

    *Hilde kryper in o säckar ihop i en vå pöl i ett hörn* h-e-j f-l-i-c-k-o-r ....

    Kram på dig Rystall!!!! han bara bläddra ngn sida bakåt, men såg iallafall vad du skrivit. Fick plötsligt perspektiv på min egen vardag... kände mig bortskömd o gnällig en sekund

    Näh flickor, nu ska jag dra mig upp ur den våta fläcken och masa mig iväg till tvättmaskinen.

    Kommer troligen må bättre o vara mer talför imorgon när jag fått sova lite mer...

    Återkommer!

    KRAM

  • Hilde

    Gudag i stuvan

    Önskar er alla en God Jul! Inte säkert att jag hoppar in här nåt mer på ett tag. Syster yster med familj har kommit hit nu med deras lilla tillskott Luc

    nu har vi äntligen fått träffa varandras små bebisar. Jag har verkligen längtat efter henne.

  • Hilde

    När är det den här tråden ska dö? Funderar på om ngn kan skapa en ny i tid och sedan länka den i slutet på denna.

Svar på tråden Äntligen fredag del 7