• Hilde

    Äntligen fredag del 7

    Oj Anne bärsärk Jaha ja jag orkar sällan involvera mig i den sortens trådar. Oftast befolkas de av väldigt omogna tänkare, eller väldigt rabiata tänkare... och jag är varken eller.

  • Hilde

    Tummen upp för dig Anne du skriver säkert bara väldigt seriösa o kloka inlägg Men visst är det de där andra som jag nämner som får håret att resa sig och i ditt fall får just dig att skriva ett inlägg?

    Nå MC inte bara du som har två svårmodrar... jag tror faktiskt jag har det också... vad sägs om detta... min mamma bjuder in sina väninnor till namnkalaset, jag tycker att det kan vara ok... vad hon däremot plötsligt fått för sig är att hon och dessa väninnor ska sova över hos oss också för att hon blir trött av att köra bil. det är ju helt ok om mamma behöver sova kvar, men att hon ska inkvartera sina av oss icke inbjudna väninnor också... nä det kändes lite magstarkt.

    Rystall alltid trevligt att se dig !!

    cinderella jag väntar på påfyllning av bullfatet till imorgon då ?

    Nu ska jag ta o krypa till kojs igen. Natti natti!

  • Hilde

    Hejsan Gable
    Jag vet faktiskt inte vilken tråd APG härjar i. Jag är inte så jätteaktiv på BT längre så jag missar ofta om det dyker upp nåt intressant. Jag härjar ju mer inne på FL, fast där orkar jag knappt ta mig ton för där kan man verkligen tala om trådar som spårar ur.

    Sitter o känner mig urvattnad och blafsig. Funderar skarpt på att lägga in mig på ett spa och få lite massage, vaxning och ansiktsbehandling ... mumma.... men alltför dyrt tyvärr Alla mammor borde nog få mammapresenter i form av spa weekends tycker jag! ELLER HUR !!!

    Nä nu vaknar lilltrollet... vi ses... KRAM KRAM KRAM !

  • Hilde

    Kramkalas ! *kastar ut kramar åt höger, vänster, rakt fram och rakt bak*

    Nu ska jag baka mig en kycklingpaté... nån som vill smaka?

  • Hilde

    Hejsan allihopa

    Vad kul att se så många hänga här inne! Hejsan Äntligen på väg, Rystall, MC, APG, Gable och grattis Janos till jämt nummer.

    Här är det också fortfarande förkylt värre och nu har även maken insjuknat. Jobbigt värre och så dyker det upp precis i samma veva som vi ska ha vårt namnkalas... nåja vi kommer överleva iallafall.

    MC är Ludde osså förkyld?

    Vad gäller FL... ja jag skriver i princip bara i en föräldratråd där och det är med tjejer som jag går o fikar med... och så skriver jag i en tygblöjetråd där man ger goda råd och tips till varandra. Det är kul , för tygblöjeanvändandet blir liksom en liten hobby som väldigt på IRL begriper

    *Tar mig en numera torr bulle o smiter ut*

  • Hilde

    "en liten hobby som väldigt i verkliga livet begriper" borde det nog stått Nåja jag får lära mig hitta rätt tangenter en annan dag...

  • Hilde

    Nämen vad f**n

    nu tappade jag visst bort ett ord igen... vart tog det vägen??? *letar*

    Jag ger upp!! Man ska nog inte skriva för komplicerade inlägg så här mitt i morgonkvisten.

  • Hilde

    Nu har jag minnsann också en bulldeg på jäsning i köket

    Hysteriskt ackordsarbete saknar jag faktiskt Numera har man ju småtroll i sängen istället... man får var glad om man hittar en ledig stund och passa på när tillfällen bjuds.

  • Hilde

    Ja Anne ibland behövs barnfabrik och ibland händer den innan man hunnit blinka

    Det sistnämna hände mig... Jag hann tänka tanken och så vips så var allt ett faktum. Däremot var det ett rent helv*te att vara gravid, men det är en helt annan femma...

Svar på tråden Äntligen fredag del 7