• Hilde

    Anne du som bor i lå¨ngtbortsistan borde ju kolla upp en tapetserarverkstad. De syr ju kuddar o bolster.

  • Hilde

    Hejsan igen o god förmiddag

    Jag fick logga ur väldans kvickt igår. vi blev överösta av ett rejält åskväder. Både mysigt o läskigt.

    Anne jag hobbygrejar ju med tapetserararbeten och tycker nog att du skulle ta o kosta på dig att få sytt några riktigt fina dunkuddar till mattan. Kostar en god slant här i svealand, men jag antar att det är överkomligt i långtbortistan. Ser framför mig hur himla mysig den matt/kudden kommer bli Vill osså ha! Här håller jag på med en tresits soffa från 40-talet. En sådan där med träsarg och djupstoppning. Jag klär den i ett lite murrigt rött tyg med lite blommor o blader i mönstret. Den kommer bli perfekt i biblioteket. Jag håller på med hela soffgruppen samtidigt så förhoppningsvis blir den klar om några veckor.... har bara ryggarna kvar att klä och så ska snoddarna sys på.

  • Hilde

    Hejsan bruttor

    Mitt lilla troll spyr... jag började äta antibiotika igår och nu har lilltrollet börjat må dåligt av det

    *Trött Hilde smyger ut*

  • Hilde

    Hej

    Mitt troll är fortfarande kass i magen ... men jag måste ju... hursomhelst ska det väl ordna upp sig snart, bara 8 dagar kvar på kuren

    Jaha o så sitter man här o roar sig med datorn igen... vad göra?

    Jo... internetshopping utan att checka ut ur kassan Favorit i repris... har nyss shoppat en ny sulky med tillhörande åkpåse.... utan att checka ut ur kassan Näh, bättre nöjen MÅSTE finnas Kanske ska ta o shoppa en brudklänning IGEN

  • Hilde
    Rystall ärligt talat så känner jag också för lite fylla!!! Detta fastän jag inte brukade dricka speciellt mycket före jag blev mamma heller. Jag blir ju så förbannat påverkad och mår oftast dåligt före jag hinner bli onykter Nåväl därför har jag ju helt övergått till kvalitet istället för kvantitet vad gäller vindrickande. Champagne är jag tyvärr väldigt mycket novis på jämfört med er andra.

    Hursomhelst sitter jag här och funderar på catering inför Z namnkalas. Har utlovat Champagne och buffe´. Jag hade tänkt mig en lite lättare plockbuffe´och avslutning med tårta eller bakelser. Men budgeten har visat sig vara begränsad Väldigt begränsad. Ni fredagsflickor, bruttor, brudar... har ni några GODA råd på vägen till ett lyckat matkoncept??? som inte kostar skjortan och som kan klaras av med en arm ( den andra håller Z).
  • Hilde

    hmmm jag vill gärna ha både och. Bubbel är inte min specialite. Jag letar bufferecept för fullt, skulle helst hitta en där man inte behöver r'kna om recepten... fast egentligen vill jag ha det mesta möjligt att göra några dagar i förväg, eventuellt kunna frysa ner i förväg också.

  • Hilde

    Tack Janos för recepten och Anne för champagnetips

    Jag roade mig med att skriva ut bufferecept från Arla. Tror att jag hittade en del som är lätt att göra i förväg. Helst ville jag ta in catering, men då det skulle kosta minimum 3000 var inte det alls aktuellt. Jag ska satsa på fräscha rätter som inte har så jättedyra ingredienser.

Svar på tråden Äntligen fredag del 7