• janos

    Äntligen fredag del 7

    VÄLKOMNA ALLA FREDISAR!! Del 7

    "tänk att det äntligen är fredag. vad ska man förgylla helgen med nu då...?
    motormässa...? *tror inte det*
    prommis *för hurtigt*
    tvtittande *för slött*

    nej ja vet; sitta å häcka framför datorn som en annan dönick och skriva kuliga saker i andras seriösa inlägg eller skämta om totalt opassande saker...

    nån som hakar på?"
    (mammacattas ursprungliga TS)

    Önskar er alla varmt välkomna till våran nya lya....*fluffar upp kuddarna, tar fram dom nybakta bullarna, visar stolt upp det nyinköpta tyget och alla gummistövlarna i hallen*
  • Svar på tråden Äntligen fredag del 7
  • janos

    Jag är fortfarande fundersam över vad jag har gett mig in på....*funderar*

    Behöver uppmuntring, tack!

  • anne på grönkulla

    Hade du trevligt på julfesten, janos?

    Skulle du vara gravid så har du ju all expertis i världen här hos fredagstjejerna för att be om hjälp för att förstå vad som händer! Att de gillar att retas är ju en heeeelt annan sak. Men jag förstår precis, jag kommer själv vara livrädd den dag det verkligen är dags på riktigt, om den dagen kommer.

    Kvinnor har klarat graviditet och moderskap i många tusen år - med modern läkarvetenskap borde det ju gå ännu bättre - brukar jag tänka - när man nu klarat det under t ex betydligt sämre hygieniska förhållanden.

  • äntligen på väg

    Janos, inte ska du vara rädd! Jag tror att du är som klippt och skuren för att bli en supermamma . Allt kommer bli kanonbra ska du se, oavsett om det blir nu eller senare. *väntar med spänning på fortsättningen*.

    När det gäller mig kan ni släppa taget om tummarna och se till att få tillbaks lite cirkulation i dem igen för min mens kom igår så det är över nu. På ett sätt känns det rätt skönt för de senaste dagarna har jag varit i ett känslomässigt kaos. Nu vet jag iaf vad som gäller. Jag och maken har pratat om hur vi ska gå vidare och det känns skönt att ha en plan.

  • äntligen på väg

    Ska tänka på alla charmiga graviditetssymptom som jag slipper.

  • janos

    Skickar en bamsekram till herr och fru äpv! Det är ni verkligen värda

    *en till som beundrar er och önskar er all lycka i framtiden*

  • janos

    Ang julfesten, så dög den. Inte var det den sämsta och inte heller den bästa

    Vi brukar ha utlottning av saker som säljare lämnar. Alla tar varsin lott, sen läser chefen upp ett nummer och den personen som har det numret får välja present först. Jag fick mig en gosig fleeceväst, där det står Gorbys, Billys, Fam Dafgård ;)

  • Rystall

    Janos: Det är helt normalt att känna ångest. Vi fick värsta paniken när det stod klart att jag var gravid. Hjälp vad hade vi gett oss in på? Dessutom trodde vi inte att det skulle gå så snabbt som det gjorde för oss utan att det skulle ta nått år att bli gravid. Det sjukner dock in rätt snabbt när det väl blev allvar av saken.

    Det är ju jättekul om du skulle vara gravid. Den mest underbara och fantastiska upplevelsen i hela livet och självklart fixar ni det.

    Men nu vill vi veta om så är fallet, så march i väg till apoteket och köp g-test.

Svar på tråden Äntligen fredag del 7