• janos

    Äntligen fredag del 7

    VÄLKOMNA ALLA FREDISAR!! Del 7

    "tänk att det äntligen är fredag. vad ska man förgylla helgen med nu då...?
    motormässa...? *tror inte det*
    prommis *för hurtigt*
    tvtittande *för slött*

    nej ja vet; sitta å häcka framför datorn som en annan dönick och skriva kuliga saker i andras seriösa inlägg eller skämta om totalt opassande saker...

    nån som hakar på?"
    (mammacattas ursprungliga TS)

    Önskar er alla varmt välkomna till våran nya lya....*fluffar upp kuddarna, tar fram dom nybakta bullarna, visar stolt upp det nyinköpta tyget och alla gummistövlarna i hallen*
  • Svar på tråden Äntligen fredag del 7
  • mammacatta

    Jag ville inte önska orealistiska saker som en fantastisk grav där man går upp 9 kg totalt, ser ut som en nyponros och mår som en prinsessa - det måste ha en chans att slå in åxå.
    :D:D:D:D:D

  • mammacatta

    ÄNTLIGEN kan jag säga, mår vi bra.
    :D

    Jag har fö flera "sånna":
    Jag önskar att ni får en fetare man, konstiga svettningar och akut kissnöda. Jag önskar åxå att ni får brutalt mycket gaser samt halsbränna från undre världen.
    En oförmåga att kunna knäppa byxor samt erotikdödartrosor är givet brev på posten. (man står helt enkelt inte UT med De Snygga Underbyxorna när de åker av och på tre gånger i timmen)
    Jag önskar äpv och janos en stubin kortare än den tid det tar maken att utrymma huset. Som grädde på moset önskar jag er en aptit som först är åt andra hållet, ett tag är åt det bisarra hållet och sen avslutas åt det volumiösa hållet.

    Men allra mest hoppas jag att ni får chansen att INTE SE ERA TÅR PÅ NIO MÅNADER!
    :D:D:D
    *kram*

  • Rystall

    åsså blir ni så tvungna att springa på toa och kissa minst ett tjog gånger under natten så grannarna blir tokgalna på allt spolande.
    Däremellan MÅSTE ni väcka maken för att ni kom på att det fanns så ohyggligt god mat i kylen och eftersom ni har svullna fötter och dessutom måste rulla av sängen för att komma ur den,är det lika bra att maken går.
    När han ändå är uppe och rantar kan han ju öppna fönstret på vid gavel då nån idiot satt på elementet för full speed så att det är asvarmt i sovrummet trots att maken hävdar att elementet är avstägnt, iskallt i rummet och -32 ute.

  • Rystall

    Vi har varit i Köpenhamn idag med goda vänner och varit på Tivoli och tittat på julmarknaden och all vacker belysning där. Lite julstämning har vi fått.

    *Jingel bells,jingel bells, cykla bakåfram...*

  • Rystall

    Och eftersom ni inte ser kissimurran för magen så växer det igen fullständigt där och blir tovigt och räcker till knäna

  • janos

    Oj oj oj!!! Ni missförstod mig helt!!!!

    Förstår ni inte vad rädd jag är. Tänk OM det verkligen är så HJäääääääääääääääääääääällllllppppp

    Ni har ju dessutom varit duktiga och spätt på ångesten, men era vackra ord ;)

Svar på tråden Äntligen fredag del 7