• Rystall

    Äntligen fredag del 7

    ... annars kan det hända att Janos får smäll.

    Nej då Janos får inte smäll. Hemsk visa det där. Inte f-n somnar man snabbare om man får stryk. Usch!

    Sov sött lilla Janos. Vi syns imorgon.

  • Rystall

    Jag känner igen det där Hilde. Fast Albin har inget eget rum men en egen säng. Han flyttade fint över i den och sov gott. Sen blev han förkyld och egomamman tyckte att det var lugnare att lilla babyn fick flytta tillbaka till mammasängen Annars satt ju mamman upp flera gånger i h under natten eftersom babyn andades så lustigt. Bättre att sova hos mamma då.

    Har nu sett programmet om trädgården och vi tycker spontant att den ser liten ut. Det finns ju två till delar av trädgården + gräsmattan som inte visas och pratas om. Men det är kul och se sina paranteser på TV. Osså Axel förstås.

    Ha det gått och sov sött!

  • Rystall

    Fru Studstjej

    Vad man gör en fredag? Givetvis hänger man här på fredagsforumet och snackar om världsliga ting och hur vi skall få jorden att gå runt. Sen brukar vi dricka en jä..ns massa Champagne eller vin eller måhända ett gäng pilsner så att vi blir smått snurriga i planeten, vilket i sin tur gör att vi blir än bättre på att lösa nobelprisfrågor (vi är ju så kloka här inne på detta forum )Eller oxå pratar vi om hur vi hjälper mr Kamprad att bli än rikare.
    Vi brukar dessutom slåss om vem som först hinner till de jämna numren. Janos vinner ALLTID!
    Allt detta medan våra makar sover i soffan framför nån tradig film och våra så småttingar slummrar sött.

    Välommen Fru Studstjej!

  • Rystall
    Äntligen Fredag!!!

    Hoppas att ni får en underbar helg mina kära fredisar och att ni inte blåser bort eller blir fullständigt insnöade. Vi drar till Göteborg så vi hörs på söndag. (om tågen går det vill säga)
  • Rystall

    Min väninna fick en flicka inatt. En liten tjej på 3565g och 49 cm lång! Hon gick över en vecka så hon var allt lite mör. Det verkar ha gått bra under förlossningen och vi skall kila förbi egenvården när maken kommit hem med en lite present. Då får vi se underverket och kanske även hålla

  • Rystall

    Instämmer med Cinderella. Här vräker regnet ner och det blåser. Svårt att hålla barnvagnen och Albin skriker när det blåser för mycket
    Så vi får hålla oss inne.

  • Rystall

    Den nya babyn var jätegullig. Åh så liten. Svårt att förstå att Albin varit så pluttig bara för 5 månader sen.

  • Rystall

    Det skall bli kul och se Albins min när allt julpyssel kommer fram. Alla ljusen och granen och glittret. Vi får väl se om han river ner granen hos mormor.

Svar på tråden Äntligen fredag del 7