• Maggilina

    Varning

    Hej,

    Detta är en varning till alla er bröllopspar som funderar på att anlita en fotograf i Stockholmstrakten, nämligen Nordic Ice by Annelie Gerhardsdotter, c/o Kreativ Internationell Kommunikation. Det slutade i en katastrof med hot, förolämpningar och ett oerhört oprofessionellt beteende från fotografens sida. Trots tydliga överenskommelser om pris och vad som skulle ingå försökte hon ändra villkoren i efterhand.

    Bilderna var dessutom inte bra, vi hittade faktiskt inte en enda på oss båda som vi var nöjda med. Kompositioner och beskärningar var mycket märkliga och inte enligt de samtal vi fört innan. Dessutom lyckades hon förstöra bilder genom att öppna kamerahus utan att ha spolat tillbaka filmen. Hon påstod även att hon gav oss ett fördelaktigt pris, men om vi jämför med vad andra fått för liknande summor är det ett skämt.

    Eftersom vi har flera goda vänner som tagit utmärkta bilder (både suverän komposition och hög kvalitet) hängde inte allt på detta misslyckade val. Men vi hoppas verkligen att ingen annan gör ett liknande misstag.

    Hälsningar, Maggilina

  • Svar på tråden Varning
  • Maggilina

    Alla har rätt att skaffa sig en egen uppfattning, men vi tycker verkligen att den här situationen var obehaglig och flera personer har stöttat oss vad gäller detta inlägg.
    Eftersom företaget saknar hemsida och inte finns beskrivet på nätet hade vi ingen utomstående information att gå till. Vi hade verkligen önskat oss en liknande varning och sluppit den här tråkiga sitsen. Själv är jag en stark person och kan bara drömma om hur detta skulle ha kunnat drabba någon annan.

Svar på tråden Varning