Inlägg från: Brud270107 |Visa alla inlägg
  • Brud270107

    Ngn intresserad av träff i Uppsala?

    Det var ett tag sedan jag var in på BT nu, har varit förlkyld och sängliggande samt lat....inte orkat sätta på datorn ;)

    Var igår till Sthlm och träffade våran präst. Min m2b sa efter samtalet med honom att det kändes som kurs, han kallade "Att gifta sig - 5p" :) Detta eftersom prästen har sagt att vi måste köpa eller låna 2 böcker som vi ska läsa inför vårt nästa möte och att vi ska ha ett förslag till vigselprogrammet...så det är en del, men vi har en hel månad till nästa träff på oss som tur är :D

    Skickade in papprena vad gäller eftenamnet, gjorde det lätt för mig och tar hans efternamn. Tambanita har du bestämt dig vad gäller efternamnet?

    Tambanita: Ang skorna du frågade, säg bara till så kan vi träffas på stan eller hemma hos mig så du kan testa skorna innan du bestämmer något :)

    Som vanligt så vart det här ett väldigt långt inlägg och därför avslutar jag det nu :)

  • Brud270107

    Det var verkligen längesedan vinterbrud82! Kul att planeringen kommit igång på riktigt för dig! Vilket datum tog ni som OSA datum?

    Vi har tittat lite på psalmer o tänkt på att ha två stycken psalmer, den ena är psalm 82 "Gud se i nåd till dessa två" och psalm 84 "Vi lyfter våra hjärtan". Som in- och utgångsmarscher tror jag vi lär välja dom klasiska. Mendelssohns bröllopsmarsch som ingångsmarsch. Utgånsmarschen har vi haft lite svårt med, antingen samma som ingångs... eller Wagners "Lohengrin" oxå en klassiker.

    Tambanita: Hur går det med klänninge, vad är det som strulat?

    Har ni andra tjejer bestämt er vad ni ska gör med efternamnen? Hur går det förövrigt? Har ni kommit igång med vigselprogrammet? Så mycket att göra och så lite tid ;)

    Måste även få berätta att jag igår började på mitt nya jobb, det var väldigt intressant och roligt :) Dock oerhört mycket nytt att lära sig. Mycket apparater att lära sig oxå.

  • Brud270107

    Hej på er!

    Nu var det ett tag sedan jag var in på BT. Har haft fullt upp med mitt nya jobb, börjat jobba på NIMA (Akademiska sjh). Varit tvungen att läsa på gammal kurslitteratur för att fatta vad jag håller på med :) Därav min frånvaro på BT och min bröllopsplaneringsledighet på ca 1.5 vecka :)

    Kul med lite fler brudar som hittat hit :D

    Välkomnen Emsalie! Du har kommit långt i din planering. Man blir jämt så stressad när man ser hur långt alla andra kommit :)
    Om du vill ha förslag på psalmer och texter kan jag rekomendera en sida... www.vigselringen.com där finns det massa förslag på psalmer och andra grejer vad gäller bröllop. Annars kan du ju alltid titta i en psalmbok :)

    Tambinita: Välkommen tillbaka, vart har du gömt dig denna långa tid ;) Skönt att det fixar sig med klänningen. Vad hände egenligen med den g:a klänningen?
    Du undrade vad vi lär oss på vår gifta-sig-kursen... ja du, vi lär väl oss att äktenskap är något allvarligt och sånt :) Jag kan berätta mer på kommande BT-träff, för även jag vill hänga på :D Och då tar jag med mig mina skor, insåg att jag har två par fina skor som jag skulle kunna visa dig om du skulle vilja låna.

    Har någon av er påbörjat ert vigselprogram? Vi ska nämligen ha den klart den 11/11 då vi träffar prästen. Han vill se den och ev godkänna den. Vore kul och se era om ni hunnit göra någon.

    Vad gäller BT-träff passar både 1/11 och den 5/11 för min del.

    Ännu en gång har mitt inlägg blivit så väldigt långt, men när jag väl börjar skriva så kan jag ju inte sluta ;)

  • Brud270107

    Kom på en fråga bara sådär. Har ni tänkt köpa en morgongåva till era blivande? Vad har ni tänkt köpa då?

    Jag har verkligen inga bra idéer. Jag har tänkt att möjligtvis köpa en klocka till honom och en Tamagochi (vet inte om det stava så). Anledningen att jag tänkt köpa en tama...grej är för han är så sugen på barn, och då tänkte jag att om han kunde ta hand om den grejen var han redo för barn...bara sådär på skämt alltså. Vad tycker ni? Är det töntigt?

  • Brud270107

    Den 5/11 kl. 16 går jättebra för mig. Jag har inget planerat den dagen igentligen så även kl. 18...jag är flexibel.

    Har suttit och knåpat med vigselprogammet hela dagen idag och nu tror jag att vi är nöjda (hoppas på att prästen blir det oxå) Skulle tycka vore jättekul om du (Tambanita), och ni andra om ni hunnit göra v-prg, tog med er erat v-progam, jag kan ta med mig vårat och mina skor :)
    Självklart får du härma min idée om Tamagochin...jag härmade den från min systers svåger :)

    Nä nu måste jag läsa lite mer om hjärnan :)

    Åh måste berätta! Jag har blivit moster för 10:e gången till en liten flicka som föddes för 6 dagar sedan. Supersöt liten tjej :D

  • Brud270107

    Men gud...tittade på mina inlägg på den här tråden. Jag måste vara en smiley-missbrukare. Jag använder typ 100 smileys per inlägg.

    "Hej jag heter Brud270107, och jag smileymissbrukare"

    (visst är jag duktig...inte en enda smiley)

    Nu skriver jag bara för att jag inte orkar läsa om hjärnan.

  • Brud270107

    Jag kommer, tror dock inte att det är bestämt plats eller tid. Tiderna som var sas var antingen 16 eller 18. Plats...kanske Landings kond...eller?

  • Brud270107

    Lanidings kond. ligger på svartbäcksgatan mittemot Vero Moda typ och brevid Rififi...tror jag. Förstår ni? :) Skoj det blir. Tänkte ta med mig skorna :) och vigselprogrammet...och kanske något mer om jag kommer på något skoj :)

    Måste berätta om något annat skoj. Min m2b var och hämtade vigselringen i onsdag och den var jättefin :) Fick prova den en stund innan han låste in den. Han säger att jag inte får se den för den 27/1 igen...taskigt ;)

    Igår skickade vi äntligen ut inbjudingskorten. Måste berätta något välidt drygt som hände. Det strulade sig till med skriven vilket ledde till att jag var tvungen att skriva 55 adresser för hand. Det var bra drygt och jag fick både ont i handen och huvudet för jag var så koncentrerad att inte skriva fel och fult. Men när det väl vart gjort var det så skönt :)

    Hur går det för er tjejer? Hoppas framåt och inte bakåt ;)

    Nej ush, nu vart det för lånt....igen :S

  • Brud270107

    Oj, ursäkta alla stavfel...tittar på tv samtidigt

  • Brud270107

    Ja det var synd Emsalie att du inte kunde komma...kanske vid något annat tillfälle :)

    Utanför Storken kl. 16 låter bra. Vi ses... :)

  • Brud270107

    Hej hå!

    Hoppas det är bra med allihopa!

    Tambinita: Har kollat upp vad den där låten jag pratade om heter. Det är Cecilia Vennersten som sjunger den och låten heter "Det vackraste". Det är en jättefin låt att ha som solo i kyrkan. hem.passagen.se/lildi/cecilyr.htm (här texten till låten iaf) :)

  • Brud270107

    Hej hå!
    Är ledig idag vilket är väldigt skönt.

    Sahlene:
    Det var bara jag och Tambanita som träffades. Vilket, fast det bara vi två, var trevligt. Fick nya idéer av henne måste jag säga :) Tack Tambanita!

    Äntligen har jag bokat frisör till bröllopet, det blev densamma som Tabanita. Hon, frisörskan, var jättetrevlig och hon har bra priser måste jag säga.

    Nä, nu måste jag gå ut och gå en sväng. Måste hålla mig till form inför bröllopet ;)

  • Brud270107

    Hej tjejer!
    Hoppas bröllopsplaneringen går bra. Får oss går det framåt. Hela tiden stöter man på nya frågor man inte tänkt på.
    Senaste funderingen vi har nu, som jag skulle vilja höra hur ni ska ha det. Det kanske underlättar vårat beslut. Vad ska ni ha för musik på bröllopsfesten? Ska ni ha DJ, ett band eller fixa musiken själv? Och det måste nämnas igen....vad ska ni spela för musik på festen, som passar alla i alla åldrar?!?

    Hoppas på bra förslag :)

  • Brud270107

    Åh glömde en fråga en sak! :o
    Tambanita hur gick det med vigselringjakten? Blev den som du tänkt dig?

    Tack för mig...iaf för just nu :)

  • Brud270107

    Hej flickor!
    Nu var det ett tag sedan jag var in här...
    Den eviga fråga... Hur går det för er med er planering?

    Själv ska jag idag gå till Make up store för att bli sminkad, ska be dom göra en brudsminkning.... gillar jag sminkningen så sminkar jag mig liknande på den stora dagen :)

    Hur går det med era vigselprogam, festprogram, klänningar m.m.?

Svar på tråden Ngn intresserad av träff i Uppsala?