Inlägg från: Brud270107 |Visa alla inlägg
  • Brud270107

    Ngn intresserad av träff i Uppsala?

    Skoj det ska bli på onsdag :) Funderade lite, efter att läst lite andra trådar om BT-träffar, så kanske vi kan ha med oss något skoj som har med bröllop att göra, typ någon bröllopstiding, eller bilder på vilka klänningar vi gillar, eller sånt man vill ha smakråd på :) ... vad säger ni?

    Måste bara säga att jag är så irriterad. Har ringt G:a Uppsala Kyrkan för att boka den, när jag sa att jag ville ha en annan präst sa hon jag pratade med att hon skulle kolla upp det och sedan ringa mig så fort som möjligt....det var kl. 10 och hon har inte ring än :( Jag har suttit här och väntat vid telefonen bra länge, har faktiskt andra saker för mig som jag nu måste skjuta upp :( ....A ja, mer tid här på BT iaf, alltid något possitivt :D

  • Brud270107

    Tambanita: Nää men usch!! Vad händer nu med lokalen? Vilken fräckhet från deras sida, sånt borde de ju ha koll på :0

    Själv satt jag och väntade i onödan, dom ringde aldrig. Jag som skulle åka till mitt gamla jobb och lämna en tårta för det var min sista dag där i söndags, men det vart inte av. Ska göra ett nytt försök senare att föröka boka G:a U-a Kyrkan, hoppas de har kvar mitt datum.

  • Brud270107

    Vi som ska fika imorgon, kanske vi ska bestämma en plats att träffas. Inne på Storken finns det ju så mycket folk att man kanske får gå runt och leta och fråga sig fram, det känns ju något drygt :P

    Ska vi möjligtvis träffas utanför?
    Hur ser ni ut tjejer?

    Fick tag på kyrkohedern i G:a Uppsala Kyrkan, har efter samtalet med honom bestämt mig att jag inte vill ha den kyrkan. Han ifrågasatte allt jag sa, bara för att jag ville ha en annan präst :[ Ska ringa imorgon och bekräfta min bokning på Vaksala Kyrkan :)

  • Brud270107

    Tokigt, frågar hur ni ser ut men glömmer förklara hur jag ser ut.

    Själv är jag rätt så kort, mörkt långt hår, jag är sydamerikan, så jag ser väl ut som en sådan skulle jag väl tro. Har troligtvis en brun manchesterkavaj på mig :)

  • Brud270107

    Andie: G:a U-a Kyrkan är inte vår hemförsamling, det är Vaksala Kyrkan. Grejen var att när jag sa att jag var katolik och att min m2b var med i svenska kyrkan och att vi ville ha en katolsk präst frågade han mig varför jag inte valde att gifta mig på S:t Lars som är den katolska kyrkan i U-a samt varför inte min pojkvän inte fick bestämma, varför var det tvunget att bli ett katolsk bröllop, m.m..., han fick det att låta så besvärligt och jobbigt. Jag har samma konversation med Vaksala och dom sa att det inte var några problem. Jag ska ringa imorgon och bekräfta prel. bokningen där :)

    Vår mottagning ska vi hålla på ÖG (Östgöta Nation), det verka väldigt bra, de hjälper till med det mesta. Han som jag pratade med vad gäller planering osv var väldigt tillmötesgående och kom med bra idéer. Det gillar jag :D

  • Brud270107

    Nu har jag äntligen bekräftat min bokning på Vaksala Kyrkan :D

    Måste tacka Tambanita och vinterbrud82 för en trevlig kväll igår. Tiden flög iväg när man äntligen fick prata ut ordentligt om bröllopsplanering :)

    Tambanita: Jag tittade på mina vita ballerinaskor, det är 36:or, men anledningen jag köpte 36:or när jag har 37 är för att det är stora 36:or. Jag har väl använt dom 2-3 ggr. Vill du titta på dom så är det bara säga till. Dom är rätt så söta :)

    Andie: Alla nationer går inte att hyra (om man inte är meddlem), det är bara några stycken. På ÖG kostar det 390kr/kuvert, och då fixar dom maten, så klart, dukning, personal, baren och så städar dom efteråt, samt att dom kommer med förslag till dj eller om man vill ha ett band.

  • Brud270107

    Konstigt?! Varför kom den där lilla gubben fram? :o den ville jag inte ha, jag menade tretiosexOR inte 36:or :?

  • Brud270107

    C+H: Vissa nationer går att hyra, andra måste man vara medlem på och då måste festen vara förknippade med universitetet, du kan titta på info.uu.se/fakta.nsf/sidor/nation.id4F.html

    Måste bara få berätta att nu har jag ställt mig bland alla dessa galna brudpar som gör sina bröllopshemsidor. Det är jättekul måste jag säga och när man minst anar det har flera timmar gått.
    Lite feedback skulle vara kul, kom ihåg dock att den är under konstruktion, fortfarande en liten bebis ;)
    jacquieojohan.weddingannouncer.com/welcome.html

    Tambanita: Skorna är söta som sagt, du får testa dom när du vill :)

  • Brud270107

    Tambanita du har lyckat impa mig med att ha alla rätt ;)

    Igår var jag ner på stan och hittade världen vackraste skor som passar perfekt till min bröllopsklänning i en affär där jag minst anade att jag någonsin skulle finna något. Motvilligt gick jag in där med min mamma, efter att hon och min bliviande tärna tvingade mig. Där gick vi runt och fnissade tills min tärna pekade ut skorna och det vart kärlek vid första ögonkastet :D Affärens namn..."Kom in"...där fann jag även en väldigt fin cape som jag oxå köpte :) Så jag gick lycklig därifrån :) -2 grejer att leta efter och fixa.

    Hur går det med er planering tjejer...framåt hoppas jag! :D

  • Brud270107

    Har gått och blivit dunderfökyld, typiskt att man blir det på semestern. Jag som planerat åka till Sthlm för att leta efter både det ena och det andra, men nu har jag inte orkat:(

    Tambanita: Fann du några underkläder? Skönt att det fixade sig med lokalen.

    Har fått ett helt oväntat problem. Sitter med hinderprövningpapperna då jag inser att jag inte vet vad jag vill heta i efternamn. Vet inte om jag vill ha mitt efternamn som mellannamn och min m2b efternamn som efternamn, eller bara ta hans efternamn helt rakt av....fick sån beslutångest.
    Vet ni hur ni ska göra med era efternamn?

Svar på tråden Ngn intresserad av träff i Uppsala?