• Bjallan

    Bröllop i Kalmar (med omnejd) sommaren 2007!

    Hej!
    Det är väl på tiden att det finns en tråd för oss sommarbrudpar 2007? (Eller det kanske gör det redan?)

    Det vore kul att veta hur det går för andra med planeringen. Kanske kan vi dela med oss av våra erfarenheter till varandra? Det är ju alltid bra att få tips och råd av någon i samma "situation"?

    Vi ska gifta oss den 7 juli i Dörby kyrka. Än så länge har vi inte kommit så långt i planeringen. Vi har bokat kyrka, präst och festlokal...

    Skriv gärna och berätta om er!

  • Svar på tråden Bröllop i Kalmar (med omnejd) sommaren 2007!
  • Bjallan

    Eriksberg: Det är fin-fina färger ihop! Lite guldigt känns ju alltid extra lyxigt, tycker jag. Kul att ni ska ha det också!

    Angående fotokatalogerna: Jag gick på Kagg, men måste du kolla? hehehe... Jag har för mig att jag ser heltokig ut på korten alla 3 åren. Skumma miner och så...

    Jag blir också sugen på att kolla på allas bröllop, men det håller ju inte. Man har ju nog att göra ändå... Men ni kanske har planerat att lägga upp lite bilder på nätet efter bröllopet? Då kan man ju se hur det såg ut... Vi gör nog en bröllopssida i alla fall, om jag hinner med det. Jag jobbar som webbutvecklare så det känns nästan som jag måste göra en webbsida för detta ändamål... Men så är det ju det där med tiden också. Den står ju inte still precis...

  • Cavatina

    Den som vill se en brud som kommer snubbla, svimma, råka nita prästen, glömma säga ja, stå utan såväl skor som bukett och troligtvis ta fel på dag eller kyrka är hjärtligt välkommen på vårt bröllop.. *känner mig själv väl*

    Eriksberg, det låter fint med rosa o creme o guld! Jag (eehhrmmm: VI) funderar lite på det också men grönt kommer det nog att bli. Jag har redan stort bry med färg på bukett, att ha vitt o grönt i den känns inte rätt, utan det blir nog något annat där. Men vi får se....

  • Eriksberg

    Cavatina: Ditt bröllop kan man ju absolut inte missa om allt du skrev kommer hända, ha ha !

    Bjallan: Vem ser inte konstig ut i fotokatalogen? Jag ser ut som jag är 12 år om jag inte minns fel !

    Ja, guld känns lite lyxigt, håller med ! Det är inte lätt det där med färger, pendlar hela tiden mellan olika färger och nyanser tycker jag.

    Vet ni om det kommer vara någon bröllopsmässa i Kalmar i vår? Visst borde det vara så?

  • inezgj

    Hei til alla sammen! Da var det mandag igjen... Helgene gårt så fort! Nå sitter jeg og M2b å vurdere hvilken catering vi skal ha... Og nå er min spørsmål hva og hvilken catering ska ni ha?? Er veldig interesserad å vite sedan jag ikke er från Kalmar og det er ikke så lett å gjøre alt via tlf. Vi tenkte å prel booke catering og så sen når vi er i Kalmar igjen ta en tur til dom og kanskje prøvesmake litt og bestemme oss...

  • Trollungen

    Gutt! Redan onsdag, dagarna och veckorna bara rinner iväg. Närmare och närmare bröllopet :). Hur är det med er, har ni planerat allt?

  • MrsGlantz

    Hej hej...
    ..har läst inläggen i denna tråden och tänkte bara att jag skulle tipsa om lite olika saker. Själv har jag inte gift mig ännu, men om snart bara en vecka så smäller det och det känns underbart!

    Vi ska gifta oss i Slottsruinen och där tagit hjälp av Aptit Öland (helt underbara killar), tror inte man kan vara med flexibel och engagerad som de har varit hela resan lång. Rekomenderas verkligen!

    Frisör i Kalmar: ska göra mitt hår hos Bergfeldts frisörer (Gunilla) Har gjort mitt hår hos henne många gånger genom åren och hon är verkligen duktig både på klipp och uppsättningar!!

    Fotograf: Atelje Sofi (nere vid Kalmar Slottspark). Mycket trevlig fotograf och massvis med bilder man får titta på vid första besöket!!

    Boende för gästerna har vi valt: Hotell Strand, Villa Sol och Villa Ingrid (alla i Borgholm) De har gett oss bra priser och varit supertrevliga!!

    Lite tips på vägen iaf...kan berätta mer när jag sagt jaaaaa och är galet nykär!!

  • inezgj

    MrsGlanz:
    Så spennende! Entligen kommer den stora dagen for dig!!
    Du kan gjerne tipse mig hur lenge på forhånd ni har sendt ut inbjudningskort og når ni bookede catering.. Hvor ska ni gifta er??

  • Cavatina

    discodivan
    Hej! Välkommen! Var? Hur?

    MrsGlantz
    STORT TACK för tipsen! Ovärderligt med sånt när man inte har världens bästa lokalkännedom! Hur är det med bröllopsnerverna? Hoppas ni får fint väder o att allt klaffar!

  • MrsGlantz

    Inesgj: Vi ska vara i Borgholms Slott både under vigsel och fest, jättefin miljö!

    Vi gifter oss som sagt nu den 21 oktober och jag vi skickade ut inbjudan första veckan i oktober (det kanske tog ska skickas tidigare och det är ett sommarbröllop) Sen hade vi osa-datum den 20 september!

    Var ska ni gifta er?

Svar på tråden Bröllop i Kalmar (med omnejd) sommaren 2007!