Inlägg från: Shannon |Visa alla inlägg
  • Shannon

    nu när jag slutat med p-piller (3-4 månader sedan) så har jag fått svamp 2 ggr i månaden istället för 1 gång i månaden som jag fick innan.. så i mitt fall tror jag inte det beror på p-piller.. tror det beror på sex helt och hållet..

  • Shannon

    jag har också beställt nova TTO, krämen, tvålen och gelen, så den svider??? :( bortkastade pengar alltså?
    har hört att tea tree oil kan ge klåda.. kanske bara ska använda det när jag har svamp då.. :

  • Shannon

    kackelmaja, tack för tipsen, ska kolla upp preparaten, xylocan har jag inte äns tänkt på att testa

  • Shannon

    silverdrake:
    om du får svamp igen eller om du inte får det och tror det beror på TTO krämen så skulle jag bli glad om du skrev det här? :)

    jag är också väldigt väldigt känslig i hyn.. (torr + reagerar på för starka tvålar)
    så jag kommer säkert också få en reaktion på TTO krämen.. men det kanske är så att man får en reaktion under en svampinfektion eftersom slemhinnorna är röda och skadade... för det kan ju svida t.ex när man pissar och man har svamp just pga att slemhinnorna är skadade..

    jag väntar med spänning på krämen, kanske det är lösningen på ett års plåga..

    om min fästman kommer inuti mig så får jag också svamp på en gång så jag tror den teorin håller, (svampinfektionen blir extra kraftig på mig av det..) men jag tror det beror på att sperman sköljer ut all syra i underlivet och svampen älskar ju basisk miljö så det blir ju som himmelriket för den och det blir väl ännu mer än normalt..
    vi har också prakticerat avbrutet som en lösning, men jag har ändå fått svamp...

  • Shannon

    brukar inte ni "krysta ut" sperman när ni går och pissar efteråt? det gör alltid jag, pressar och så rinner det mesta ut.. då får man mindre problem med att det rinner och stinker död hund.. lite "off topic" kanske men om det skulle hända någon gång så vet man hur man blir av med det snabbt :)

  • Shannon

    håller med om att det blir en massa kladd.. undrar hur rose och jack gjorde i titanic.. *skratt*
    jag förstår inte hur man kan SOMNA med det kladdet.. jag MÅSTE gå på toa efteråt och tvätta av mig, man känner sig ju helt plaskvåt efteråt..

  • Shannon

    soomzy: lycka till med p-piller stoppet, jag har också funderat på spiral men jag har aldrig varit gravid plus att jag är paniskt rädd för den där obligatoriska smärtan som alla verkar få när de sätter in en spiral. och min mens är redan riklig så man kan ju tänka sig hur den skulle bli om jag hade spiral.. blodbrist-express :)

    nja, det går väl bra, smörjer mig med canesten fortfarande och det värsta av smärtan är borta, (fick återigen en infektion för ca 4-5 dagar sedan)
    såg en film idag på nätet där de sa att sex inte har något med svamp att göra.. det blev nått strul med beställningen av TTO krämen så jag får beställa den någon annan dag istället.
    har kännt mig så otroligt ignorerad av gynekologer (har träffat 3 st under året) att jag faktiskt gett upp. Jag och hubben flyttar till england snart, kanske jag blir tagen på mer allvar där. annars får jag väl sluta att ha sex överhuvudtaget. svampen har ju ändå förstört ens sexliv tillräckligt..
    ibland undrar man om det är någon som straffar en för något...

  • Shannon

    jag förstår :) men eftersom hormoner inte har något med svamp att göra för min del så skulle det nog vara att kasta pärlor till grisarna.. om ni förstår..
    filmen hittade jag på nätet, på en engelsk hemsida, några minuter lång där de rabblade upp allt det man redan hört :)

  • Shannon

    obalans i underlivet?
    sa han inte vad du ska göra för att bli av med symptomen?

    jag har iallafall fått hem nova tto produkterna nu, (intimkräm, tvål och salufem)
    det har kännts "skumt" idag, som att någonting är på gång, men jag får se... kanske intimkrämen förhindrar ett utbrott... hoppas hoppas hoppas!!!

Svar på tråden Svampinfektion The NEVER ending story!!!