• soomzy

    Svampinfektion The NEVER ending story!!!

    Shannon
    Jag tänker också så när det gäller att någon håller på å staffar en. Men jag skulle inte kunna förstå varför. =( Jag är ingen elak person och så, tycker inte jag iaf.
    Vad hette filmen?
    Spiralsmärtan kan du ju döda om du käkar några ipren innan, och jag menar det lär inte göra mer ont än när man ska föda barn, än att gå runt med konstant smärta pga svamp (p-piller är orsaken till min svamp, det är jag säker på), så försök och tänk positivt iaf. Lycka till!!

  • soomzy

    Jag får ingen spiral för min gynekolog. Jag har tydligen för liten livmoder eller nåt. Jag vet inte vad jag ska göra. Kondomer är ju så dyra. :(

  • soomzy

    Mmm... jag vet inte vad jag ska göra. Är helt förtvivlad. Jag har verkligen inga andra alternativ. :(

  • soomzy

    pickolina
    jo, men jag är bara 21. Kan inte sterilisera mig!

  • soomzy

    silverdrake

    Men det är dyrt och sen så kan man inte ha sex 10 dagar i månaden. Det känns inte så bra. Hade varit okej om det hade kostat bara det där 900 kr som en engångskostnad. Eller hur funkar det???
    Du får jättegärna berätta mer, jag vet ingenting om det och förstår inte det som står på hemsidan heller....

  • soomzy

    kackelmaja
    Tror inte man kan få just kondom på recept... hmm
    jag tycker inte ens om kondom, det är ju obekvämt... :S

  • soomzy

    hmm, nu har jag fått svamp igen (tror jag) trots att jag har slutat med mina pille, mådde nog bättre med mina piller. Fast min gyn sa att det inte var svamp, glömde fråga honom vad det är. Nån som vet vad det kan vara? Klåda och flytningar...

  • soomzy

    silverdrake

    jag känner precis samma sak. Det är torrt och det kommer typ vita grejer och så, ursäkta att jag beskriver det så, gyn sa att det inte var svamp. Min gyn sa att jag skulle gå utan p-piller i några år för att det ska gå över. Mitt problem är att mitt underliv är ganska omoget. Jag har inte mognat tillräckligt mycket (tydligen) och då var det inte bra att proppa i sig hormoner.

    pickolina
    hur behandlar man obalans då?

  • soomzy

    pickolina
    haha, det sista lät verkligen som taget direkt ur en reklam :)

    Jag brukar få mest problem när jag just använder tamponger, så jag vet inte om jag vågar använda ellen heller. Nu har jag börjat med nånting nytt som heter m-kopp. Hoppas det hjälper :)

    Kan lactal eller vivag hjälpa mot obalans?

  • soomzy

    Hej!
    Jag tror inte heller så mycket på det där med att vad man äter påverkar en på det sättet. Mina problem började när jag flyttade till Uppsala där vattnet är mycket annolunda och det är mycket torrare i luften. I samband med flyttet fick jag även problem med min hy, det började flagna (tror jag det heter) och så. Och jag har egentligen mina största problem nu i de här månaderna tills det bröjar bli sommar och så. Grejen är det också att väldigt få kvinnor i varmare länder har problem med svamp/vestibulit och liknande. jaja det är min teori.

  • soomzy

    Jag hade problem innan sex men inte så här mycket. Men jag tror att sex blir för påfrestande för den redan torra och känsliga huden bara.

  • soomzy

    Har någon testat yoghurt? Jag fick höra på life butiken att man skulle använda det om ingenting annat har hjälpt!!! Ska testa, fast nu har jag fått nånting som heter cortimyk som jag ska testa först. Sen så ska jag prova yoghurten. :) *håller tummarna*

    cissig
    det behöver inte vara svamp. Kolla det med gyn, jag trodde också att jag hade svamp många ggr men det var det inte, bara som du säger gegga...

  • soomzy

    ps. vad är det som säger att den här dieten ska funka? Jag tror att det är mest psykologiskt. Jag har gått på GI diet, vilket är nästan samma som den här dieten och märkte ingen som helst skillnad. Jag tror det var för att jag började med dieten för att gå ner i vikt än att bli av med svampen. Det är nog bara psykologiskt. Sen säger de här att man ska döda svampen på det sättet, om man läser vad tabletter gör: De tar livet av all svamp som finns i kroppen, jasså om det nu ska vara samma sak så varför funkar inte den "bevisade" formen? Alltså tabletterna? Sen om man läser på de här människornas sida så rekommenderar de massor med grejer som DE kan tjäna pengar på. Jag skulle inte lita på vad de säger... faktiskt!!

  • soomzy

    Men snälla tjejer. Kom igen... det känns ju som att den här dieten hade fungerat jättebra för 100 år sen, precis som att dra ut en tand när man har ont. Det finns modernare metoder och då menar jag inte krämer och vagioatorer. Ingen utav mina gynekologer har skrivit ut krämer eller rekommenderat det.

  • soomzy

    cissig
    Jag säger bara vad jag tror... Ta inte illa upp är du snäll! Berätta gärna om det hjälper.

    pickolina
    kanske för att alla människor har svamp om de gör testet... för att alla ska gå på det som de säger...

Svar på tråden Svampinfektion The NEVER ending story!!!