Inlägg från: Mitt hjärta är hemma |Visa alla inlägg
  • Mitt hjärta är hemma

    Kris i äktenskapet

    Tycker att det är mkt bra av er att ni redan har några konkreta saker att jobba på, ni verkar vara lyhörda för varandras behov när så behövs. Sånt där med att fixa iordning ett stökigt rum kan ha jättestor betydelse.

    Få varandra att må bra. Det är en fantastisk och underskattad drivsten. Om han känner att han gör dig lycklig och vice versa blir det en ytterligare mening i kärleken. Visa hur mycket du uppskattar honom.

    Tänk på vad som verkligen är viktigt. Låt inte en knögglig kaviartub bli ett irritationsmoment, kärlek är faktiskt för stor för att behöva befatta sig med sådana småsaker. (Kaviartub är förstås bara ett exempel på vardagsirritationsmoment) .

    Jag tror också på tydlighet i vad man vill och ömsesidig respekt för varandra.

    Och lycka är viktigare än pengar även om pengar givetvis underlättar. Alltså: Ditt jobb kan inte vara viktigare än er kärlek och lycka. Iallafall enligt devisen jag lever efter. Ni måste förstås själva avgöra hur det är för er, jag vet ju inte vad som är "fel" i din arbetssituation, men om du mår dåligt av jobbet är det INTE bra.

    Och glöm ALDRIG aldrig bort vad det var som gjorde att ni blev förälskade i varann från början och se den sidan hos den andra så mkt ni kan.

Svar på tråden Kris i äktenskapet