• vicki-­vale
    Äldre 3 Sep 00:17
    2886 visningar
    31 svar
    31
    2886

    Gifta sig på mälaröarna?

    Hej!

    Är det nägon som ska gifta sig på mälaröarna nästa sommar?

  • Svar på tråden Gifta sig på mälaröarna?
  • Afrodi­te 4/8-07
    Äldre 25 Sep 19:03
    #0

    vicki-vale

    jag köpte inte min med budgivning utan till fast pris hos china ekt. alla klänningarna i deras ebayshop har fast pris(finns flera ebay säljare från china) .

  • vicki-­vale
    Äldre 25 Sep 19:39
    #0

    Afrodite.

    Jag förstår, men är det inte läskigt att inte kunna prova först?

  • Afrodi­te 4/8-07
    Äldre 25 Sep 19:57
    #0

    vicki-vale

    Nja, det där är nog olika från person till person. FÖ rmin del så var jag redan från början inställd på att jag kan omöjligt få en klänning som är exakt i passformen när jag beställer en klänning från andra sidan jordklotet från en sömmerska som aldrig sett mig eller fått ta måtten själv. Det var jag så på det klara med. Så när den kom och inte satt helt som den skulle blev jag inte förvånad.
    Det måste man ta med i beräkningarna. Korrigeringarna kommer kosta ett par hundralappar bara hos sömmerska, så det blir ändå ett väldigt fördelaktigt pris.
    Men om man går med färväntningar om att få perfekt passform på en gång så blir man nog lätt besviken. Så har man bara rätt förväntningar så är det inte minsta läskigt att beställa därifrån.

  • vicki-­vale
    Äldre 30 Sep 18:22
    #0

    Afrodite

    Är lite sur idag eftersom jag hittat min drömklänning här på BT men tyvärr vägrar hon gå ned i pris(tycker att 4500 är mycket för en använd klänning). Bläh!!

    /Victoria

  • Afrodi­te 4/8-07
    Äldre 30 Sep 20:17
    #0

    vicki-vale

    Ja det är ju inte så kul om man hittar "THE" dress o den sen är för dyr, men ha tålamod, det är säkert bara så att den är för dyr för att det finns en ännu vackrare och bättre klänning som väntar till dig runt nästa hörn

  • vicki-­vale
    Äldre 2 Oct 18:29
    #0

    Afrodite.

    Problemet är löst! Hittade en annan annons här på BT på en KIK-klänning och den var perfekt! Så nu har jag 2 klänningar. Ska försöka sälja den andra så det blir spännande om jag får tillbaka mina pengar..
    När kommer ni att skicka inbjudningarna, tror du att mars är ok? Funderar på att göra våra inbjudningar själv, allt blir så dyrt ändå.

  • Afrodi­te 4/8-07
    Äldre 2 Oct 19:15
    #0

    Jo, vi funderar också runt mars någon gång, lite så där i lagom tid innan sommaren så att ingen hinner göra stora andra semesterplaner.
    Vi har redan gjort våra inbjudningar, bara texten kvar att printa i. Tycker det är en onödig kostnad för oss att köpa färdiga då vi kunde göra snygga som passade oss och blev personliga själva. Det är så kul att få göra små personliga saker. Vi har vanliga vita dubbelvikta. runtom ett tunt blått sidenband varpå det sitter två guldringar i metall som glittrar. ringarna är inflätade på bandet. enkelt och passar oss jättebra.

  • vicki-­vale
    Äldre 2 Oct 23:12
    #0

    Afrodite

    Det låter fint. Smart att göra själva korten klara redan nu, så slipper man det senare. Hur många gäster planerar ni att ha? Vi kommer att ha ett ganska litet bröllop med ca 35-40 gäster.

  • Afrodi­te 4/8-07
    Äldre 3 Oct 07:54
    #0

    Litet här med . vi blir totalt 23 st inklusive oss och våra två barn.
    det är bara närmsta familjen vi planerar att hålla det för.
    Känns inte som om vi vill ha ett stort bröllop med fest, tal, spex och sånt. vi vill ha det litet och enkelt, något som passar oss, så vi har skalat bort massa saker som vi inte vill ha.

  • vicki-­vale
    Äldre 5 Oct 17:55
    #0

    Afrodite

    Hur gamla är dina barn? Jag har 2 tjejer på 3,5 och 6år. Funderar på om barnen ska vara med på festen. Hade från början tänkt att de skulle vara med på middagen men alla verkar tycka att det räcker att ha med dem med i kyrkan(inga andra stora barn är bjudna till bröllopet)Jag vet inte riktigt...

  • Afrodi­te 4/8-07
    Äldre 5 Oct 18:01
    #0

    vicki-vale
    Våra barn är 3 år (dottern) och 11 månader (sonen).
    Dom kommer vara med i kyrkan och även efteråt på mottagningen och middagen.
    Vi vill ha dom med, men o andra sidan räknar vi inte med att ha fest sent, utan efter middagen är det ju slut, och det bör vara vid 9 tiden. visserligen är det två timmar efter deras läggtid, men vi tar med stor vagn åt dom att sova i. Och barnvakten är med då vi skall ta in i vår bröllopssvit med jaquzzi efter middagen. och då vill vi ha gott om tid att mysa där i lugn och ro.

Svar på tråden Gifta sig på mälaröarna?