• vicki-vale

    Gifta sig på mälaröarna?

    Hej!

    Är det nägon som ska gifta sig på mälaröarna nästa sommar?

  • Svar på tråden Gifta sig på mälaröarna?
  • Afrodite 4/8-07

    vicki-vale

    Jo man är ju klart sugen, har några markområden jag spanat in lite som jag vet snart kommer för försäljning. Bara hoppas vi har den ekonomiska möjligheten samtidigt som försäljning kommer upp. MEn vill itne för långt ut på ön heller.

  • vicki-vale

    Afrodite

    Är er festlokal i närheten av kyrkan?

    Vi ska ha vår fest i ett litet båthus nere vid vattnet. Jag är så orolig för väder och vind. Vi kommer nog hyra ett tält för säkerhets skull. Det värsta är att när man inte har den största budgeten måste man göra allt själv.

  • Afrodite 4/8-07

    vicki-vale

    Nej, vi har det inte upplagt så. och därmed kommer vi inte ha någon regelrätt festlokal. vi kommer däremot ha mottagningen rätt nära kyrkan. Middagen kommer sen vara inne i stockholm city.

  • vicki-vale

    Afrodite.

    Har ni satt någon budget för bröllopet?

  • Afrodite 4/8-07

    vicki-vale

    Nja, budget o budget. Vi vill inte lägga så mycket på själva bröllopet. Vissa saker gillar vi och det får kosta, andra saker känner vi är inte lika viktiga och har rensat bort ibland helt från budgeten. Vi kommer ha ett litet familjebröllop och hoppas att det håller sig runt 30 000 och inte mer som det ser ut i dagsläget i budgeten.

  • vicki-vale

    Afrodite

    Vi har satt ungefär lika budget. Nu har jag min ring klar men klänningen är mitt problem. Köpte den innan jag gick ned i vikt så nu är den alldeles för stor och ser jätte konstig ut. Vet inte hur jag skall göra...

  • Afrodite 4/8-07

    vicki-vale

    Min ring är på gång, den är inne hos smeden, så den är snart klar den med. så spännande och se hur den blir.
    Klänningen är nästan klar här med. den köpte jag uppsydd från kina och den är lite stor. Jag tänker lämna in den till en sömmerska så hon kan anpassa den åt mig.
    är inte det möjligen ett alternativ för dig? KOlla med en sömerska i allafall. ibland kan dom verkligen trolla med knäna och göra under med både för stora och för små kläder.

  • vicki-vale

    Afrodite

    Jag hoppas att klänningen går att sy in så jag ska nog lyda ditt råd och ta den till en skräddare snarast. Känns jobbigt att gå och oroa sig för om man ska behöva leta efter en ny.
    Lite nyfiken, hur beställer man en klänning från kina?

  • Afrodite 4/8-07

    vicki-vale

    Oh det är inte svårt, det är det många som gjort här på bt.
    Dom flesta tror jag köper genom shopparna på ebay eller ropar in en vara.
    om du söker på brudklänningar på dom internationella ebaysiterna så kommer du hitta massor.
    själv köpte jag genom china ekt.

  • vicki-vale

    Afrodite

    Vilka fina klänningar det fanns på e-bay. Blir det alltid budgivning eller kan man ha tur?? Själv har jag börjat inse att det bara är att leta sig en ny klänning. Det går inte att sy in så det blir snyggt eftersom klänningen har ett veckat släp..
    Tur att jag har tid på mig!!

Svar på tråden Gifta sig på mälaröarna?