Inlägg från: Susanne, Lund |Visa alla inlägg
  • Susanne, Lund

    Vänner Lund tråd 4

    Ja, då va man husägare och blivande egenföretagare då. :)
    Suttit hela morgonen med Izunia på tråkigt starta-eget-seminarium på arbetsförmedlingen. Varför har arbetsförmedlingen alltid ett sätt som får en att känna sig helt dumförklarad. Man behandlas som ett gäng idioter som uppenbarligen inte kan nåt eftersom vi inte har jobb. Jag blir tokig!
    Hur som helst. Vi har nu äntligen skrivit på papperna till huset så NU har vi köpt hus. Inflyttning 1:a december. Ganska coolt tycker jag :) Vi har dessutom fått frysboxen i källaren på köpet så nu slipper vi lägga pengar på det också. haha

    Åsa 79

    Jag bor i lund än så länge och vi träffas väl lite då o då. Beror på om nån föreslår nåt eller inte. Själv ska jag gifta mig 070728 på österlen. Känns som en evighet men det lär väl hända fortare än man anar.
    Izunia och Jupiter2 är redan gifta. Man kan väl kalla dem gamla eftersläntrare här på BT eller vad säger ni tjejer ;) NEJ, jag skämtar bara. Två av dom sötaste tjejer jag träffat på länge faktiskt:)Dom andra här inne på tråden har jag inte träffat ännu. Kanske nån gång snart.
    Kram på er, nu ska jag gå lära mig ALLT om företagsekonomi, Puh! :)

  • Susanne, Lund

    Åsa
    Nej, vi ska gifta oss i Ingelstorps kyrka och ha festen på Backagårdens café. Det är ett jättefint växthus full med vinrankor som ligger vid Ales stenar ungefär.
    Vi har köpt hus i Genarp. Verkar vara mycket idylliskt och är nära Lund. Vi är mycket nöjda. :)
    Bor du i Lund? Var ska ni gifta er?

    Jupiter2
    Jag är med! Båda dagarna funkar för mig. :)
    Nån mer som kan?

  • Susanne, Lund

    Fan va kul! Grattis Izunia!!!! :)
    Så du vågade ringa till slut o se så bra det gick ;)

    Amaya

    Vi har bara varit där och pratat med dem så jag vet inte hur man får tag på dem lättast tyvärr. Stället kostar 6900 att hyra och man får vara där till kl. 3. Han har en caterer som han själv rekomenderar som har gjort nästan alla tillställningar där. Caterern är mycket bra och trevlig. Han heter Mats och har Tomelillas golfrestaurang i vanliga fall. Om ni har tid så åk förbi backagården och prata med dem. Jag tror ägaren heter Kaj. Han är väldigt hjälpsam. Hoppas ni får till det :)

    Åsa

    Vi har tänkt precis som ni på gästfronten. Vi bjuder ca 70 så får vi se hur många det blir. Vi vill ha buffé så därför försöker vi hålla ner antalet gäster.

  • Susanne, Lund

    Vi har en budget på 50 000. Det lär ju aldrig hålla :)

  • Susanne, Lund

    Izunia

    Jag får fortfarande inte bridesave hemsidan att funka. :( Du pratade om speciella hairclips som dom sålde. Tror du man kan hitta dom nån annanstans på internet så man kan titta runt lite. Va det nåt speciellt märke på dem?

    Hoppas du förstår vad jag pratar om :)

  • Susanne, Lund

    Va konstigt att de bara försvinner sådär? Verkar mycket skumt...

  • Susanne, Lund

    Tack för hjälpen. Nu har jag massor att gå igenom :)

    Jag har även hittat lite på ebay. Jag måste säga att jag är extra förtjust i dom "hair combs" som har fjädrar. Så himla snyggt. Jag vet bara inte om det passar med allt annat. Jag får nog vänta på att klänningen kommer, när nu det blir.

    cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll&ih=008&sspagename=STRK%3AMEWA%3AIT&viewitem=&item=180038471195&rd=1&rd=1

    cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll&ih=016&sspagename=STRK%3AMEWA%3AIT&viewitem=&item=260041503572&rd=1&rd=1

  • Susanne, Lund

    Jo, jag håller med dig helt. Det är så lätt att ta varje sak ur sit sammanhang. När jag tänker på håret glömmer jag alltid att tänka på smyckena och tvärtom. Det blir nog bättre när klänningen väl är på plats och... slöjan! Den har jag ju helt glömt bort!
    Blir nog lite mycket till slut. haha :)

Svar på tråden Vänner Lund tråd 4