Inlägg från: Susanne, Lund |Visa alla inlägg
  • Susanne, Lund

    Vänner Lund tråd 4

    Jag står för spelen!!!

  • Susanne, Lund

    Ja , jag vet inte. "My collection" är ju rätt så avancerad. Jag ska försöka hitta nåt ni klarar av ;)

  • Susanne, Lund

    Va kul det ska bli! Ser fram emot ikväll.

    Ok, håll i er...

    JAG HAR KÖPT HUS!!!!!!!!

    Fattar det knappt själv. Snart är vi stolta ägare av ett 50-tals hus i Genarp(Vi har inte skrivit på nåt än)

  • Susanne, Lund

    Förlåt, det borde såklart va...

    VI HAR KÖPT HUS!!!

    David är ju faktiskt också med på ett hörn :)

  • Susanne, Lund

    Tack för igår tjejer! Skitkul.

    Jag höll på att förgå i backen hem men det gick bra. Tänk vad jobbigt det är att cykla med lite sprit i kroppen, haha :).

    pov

    Riesenschnausar(vet inte hur det stavas)är jättefina hundar, jag ville ha en sån när jag gick i högstadiet :) Kräver mycket motion och träning dok annars blir dom odrägliga.

  • Susanne, Lund

    Eruraina

    Usch vad tråkigt. Hoppas det går att lösa.
    Jag och min blivade bröt vår förlovning för drygt 1 år sen. Det va en hemsk period där min blivande fick sig en liten 30 års kris och visste inte riktigt vad han ville med livet. Vi hade hamnat i en tråkig vardag där vi tog varann för givet och inte mycket hände som tog oss framåt. Under hela den perioden då det va "slut" pratade vi oerhört mycket. Lyssnade på varann, försökte förstå varann m.m. Det va det som räddade oss. Hade jag bara slängt ut honom och vägrat prata med honom hade vi inte varit där vi är nu d.v.s. köpt hus och ska gifta oss. Vår relation har blivit 10 ggr starkare efter den här krisen och vi i efterhand ser det som en naturlig utveckling av vårt förhållande. Alla har kriser. Frågan är bara om man tar sig igenom dom tillsammans eller inte. Jag hoppas verkligen att ni fortsätter at prata med varann och reder ut vad som gick snett för det är det bästa sättet att ta sig igenom en kris, vare sig ni kommer ut tillsammans eller inte. Och framförallt ska du lyssna till dig själv och dina känslor. Låt ingen annan, kompisar, släkt m.m. styra dina beslut. Det är din lycka som är viktigast i slutändan och ingen annan kan veta vad du vill ha eller behöver förutom dig själv. Jag säger detta eftersom jag hade många kompisar runt omkring mig som tyckte att jag aldrig skulle ta tillbaka min blivande och blev rent ut sagt förbannade på mig när jag gjorde det men dom kan inte på nåt sätt veta hela historien och vet därför inte vad som är bäst för mig. Det är bara jag som vet.

    Stå på dig och gör det som känns rätt för dig. Jag hoppas att mitt inlägg här är till nån hjälp och att allt ordnar sig. :)

  • Susanne, Lund

    Såklart det blir mer Settlers! Vi får bilda en Settlersklubb och spela oss igenom alla expansion packs. :) Jag har skickat dig ett mail Izunia. Jag undrade om vi skulle ses typ 8.50 utanför. Eller är du en sån som kommer springandes i sista minuten? ;)

    Åsa_79

    Välkommen! :)

Svar på tråden Vänner Lund tråd 4