Inlägg från: Susanne, Lund |Visa alla inlägg
  • Susanne, Lund

    Vänner Lund tråd 4

    Jag har vattningsförbud här hemma eftersom jag bara dödar alla växter. haha

    Jag tror David vattnar den ung. 1gg i veckan men vi har faktiskt en liten självvattningsmekanism kopplad till den i väntan på att hitta en självvattnande kruka för det är väldigt jobbigt att konka den j-vla växten fram o tillbaka till badkaret. Den dricker friskt, så har du inte vattnat den på ett tag så håller du nog på o tar död på den :)

    Jag pratade med arbetsförmedlingen och fick svaret att det int finns några pengar till bidrag just nu. :( Kanske till våren. Jag har däremot hittat nåt som heter Frilansfinans. Dom "anställer" en och så fakturerar man genom dom så fixar dom skatter m.m. och ger mig resterande pengar som "lön". Då behöver man bara redovisa dom timmarna man jobbar till A-kassan och samtidigt få stämpla upp till heltid. Skit bra! Nu kan jag börja ta mig an uppdrag utan att behöva start eget och bli av med a-kassan! Visar det sig att marknaden är bra och jag får mycket jobb kan jag starta eget efter ett tag. :)

  • Susanne, Lund

    Nej tyvärr, inga pengar till någon!
    Dom måste avslå alla ansökningar. Man måste vänta till våren om man vill va säker på att få bidrag. Skit är det. Hon hade precis fått reda på det när jag ringde. Hon sa att om man ville ha mer info så skulle man gå på nästa starta-eget-seminarium. Det va nån gång i mitten på nov.

  • Susanne, Lund

    Jag kan nog inte ha spelkväll på måndag men fika funkar.

  • Susanne, Lund

    Det går tyvärr inte hemma hos mig :( Annars hade jag erbjudit mig. Det passar bäst sen eftermiddag, tidig kväll för mig.

  • Susanne, Lund

    Skit också! Jag kom på att jag har tvättid kl. 17.00. Jag får se om jag kan komma imorgon. Det beror lite på om vi ska till huset o kolla på taket eller inte. Jag hör av mig till dig imorgon Izunia, jag vill jättegärna fika så jag hoppas det ordnar sig. Om vi ses runt 16 så kan det nog funka kanske. Jag ringer. kram på er.

  • Susanne, Lund

    Va tråkigt :(, kul för dig däremot Jupiter. :)

    Själv åker jag till sthlm nästa vecka. Eftersom vi ska fira jul här nere i skåne i år så kände jag att det va läge att åka upp och hälsa på familjen. Jag o mamma ska titta på "reserv" bröllopsklänning om det nu visar sig att min kinaklänning är skit. Efter allt som hänt med huset så tar jag inget för givet just nu :)

    Du får ha en kanonresa så hoppas jag att vi kan ses när du kommer tillbaka.

  • Susanne, Lund

    Vilket väder hörni!
    Då är det väl dags att börja plocka upp julpyntet då ;)

    Vi får fixa en fika snart helt enkelt. Jag kan idag o imorgon och måndag, onsdag nästa vecka.

    Pov
    Jo, tack det går framåt med huset. Vi har fått in lite offerter nu på vad det kommer o kosta o det ligger väl runt 400 000kr. Vi får se om säljaren går med på att sänka priset tillräckligt för att vi ska kunna köpa det. Annars får vi leta vidare helt enkelt.
    Köper vi huset blir vi utan tak i december månad, can't wait ;)

    Grattis till "medgivandet" till att köpa valp. haha :) Blir det en risen då?
    Min blivande är så väldigt instabil i sina medgivanden. Ena dagen är det ok med hund o andra dagen är det över hans döda kropp. Nästa gång han tycker det är ok får jag väl gå ut direkt o köpa hund. haha.
    Nej, vi ska bygga tak först.

    Det va tråkigt att mopsarna va så dyra. Jag vet det där med fodervärdar. Vi va det med vår irländska setter nämligen. Hon gav uppfödaren 1 kull med 10 underbara valpar och det va planerat att hon skulle få en till men hon blev biten av en huggorm och fick njurskador så uppfödaren ville inte riskera nåt. Det är väl därför jag är så ovan vid att hundvalpar kostar pengar eftersom vi aldrig "köpte" vår hund.

  • Susanne, Lund

    Jaha, då har man 400 kr kvar den här månaden då. Några julklappar lär det ju inte bli i år :(

  • Susanne, Lund

    Jag ska också åka bort tyvärr. Hem till föräldrarna i Stockholm.
    Tråkigt med förkylning Izunia :(
    Krya på dig.

Svar på tråden Vänner Lund tråd 4