Inlägg från: Susanne, Lund |Visa alla inlägg
  • Susanne, Lund

    Vänner Lund tråd 4

    Jag har svårt att hinna fika på helgerna men annars kan jag när som :)

  • Susanne, Lund

    Jasså! det visste jag inte Izunia. Tål att tänkas på... Jag har fått mina uppgifter från min mamma och tog för givet att hon visste vad hon pratade om.
    Det där med tärnor är skitsvårt. Man vill ju helst inte såra nån. Jag tror att det viktigaste är att prata med varann och reda ut känslor o annat.
    Hoppas det ordnar sig Jespers! :)

  • Susanne, Lund

    Jo, jag vet. Min tärna är faktiskt min äldsta kompis här i sverige. Vi träffades när jag va 12 år och började skolan här i sverige. Vi har varit bästa vänner sen dess även om vi inte bott i samma stad sen vi va 16. Beslutet känns väldigt naturlig och bra.
    Min bästa kompis som jag berättde om som är gift är min bästa kompis här nere i skåne och vi har kännt varann i 6 år. Det tråkiga är att hon har fått jobb i USA och kommer ha 2 veckors semester nästa år så hon vet inte om hon kan komma på bröllopet. Det måste jag säga känns fördjävligt. Jag menar vill man så brukar man få det att funka men frågan är om hon vill...känns dumt att tänka så men tankarna finns alltid där.

  • Susanne, Lund

    GUUD så söta! Hur ska man kunna motstå?

    Mopsplanerna är lagda på hyllan så länge. Vi har lite fullt upp med att sälja lägenhet, besiktiga huset planera flytt m.m. Det lär nog dröja ett tag. Dessutom så håller jag på att jobba på mannen här hemma. Han är lite svår när det kommer till hundar. Han är uppvuxen med kennel så för honom betyder hundar bara ansvar, tid o jobb. Han behöver vänja sig vid tanken bara tror jag ;) Vi får se.

    Vet inget om fika. Kan folk på fredag eller måndag?

  • Susanne, Lund

    Herregud! Fick just mail från en mopsuppfödare och hon sa att mopsar kostar 15 000kr!!!! Ja, det va ju dödsstöten för våra hundplaner. :(

  • Susanne, Lund

    Jaha, då va det skit!
    Besiktningen visade att HELA taket är genomruttet och måste bytas ut. Inte bara det så måste hela inredningen på övervåningen rivas ut och göras om eftersom det är den som har skapat rötan på vinden!
    Att bygga om halva huset va ju inte riktigt i våra planer. Nu får vi se vad det blir av det hela. :(

  • Susanne, Lund

    Nej, tyvärr det ända vi har hört är att det är ett omfattande arbete så 250000 eller mer kan man väl räkna med :(
    Får vi ner priset på huset kan det vara värt det i alla fall. Problemet är att vi skulle behöva få en offert innan onsdag o det kan man ju drömma om. Jag känner mig lite nedslagen just nu men det ordnar sig säkert.

  • Susanne, Lund

    Jo, att det blir dyrt och krångligt vet vi mycket väl om så frågan är om vi orkar med det. Får vi ner priset tillräckligt så köper vi huset, frågan är bara om säljaren går med på våra krav.

  • Susanne, Lund

    Vi vet inte riktigt hur vi gör än. Vi har en snickare som ska ge oss en prisuppgift på vad det kommer kosta med taket och sen får vi se om vi får ner priset på huset tillräckligt så vi känner att det är värt det. Mycket som ska klaffa innan det blir nåt beslut än tyvärr.

    Fika vet jag inte riktigt om. Kunde alla på måndag eller inte?

    Spelkväll är jag gärna med på. Tyvärr så har jag packat ihop alla våra spel inför en eventuell visning på lägenheten (snacka om att ropa hej innan) men Jupiter verkade ha nåt intressant så det tycker jag vi ska få ihop snart. :)

Svar på tråden Vänner Lund tråd 4