• mrztigger

    Partnerskap??

    vi har nyss kommit överens om att det är barfota som gäller för alla i följet. ett riktigt sommar brölop m andra ord. det kommer bli jättebra och då får jag minsann ha smycke runt foten så det blir festligt, istället för att leta reda på snygga skor. hade tänkt mig attmina tärnor skall få en fotlänk i present då. lite skoj och ovanligt.

    usch... har tvättstugan nu.. *suckar* har en trendens av att stanna här inne för länge så idag skall jag hålla koll *ler* e så mycket att läsa här *ler*

  • mrztigger

    jag hade inte haft strumpyxor även fast jag hade skor. man kan sola solarium om man inte hinner bli tillräckligt snyggt brun om bena.. vi ska vara utomhus och ha festen inomhus så det blir fötter mot gräset. undrar bara om jag kommer kunna låta bli att stå och gräva med tårna *ler*

    kom på igår att jag vill gå till en fotograf och fota mig en secret box innan som ajg skall ge på morgonen. eftersom vi inte sover tillsammans får jag gömma den för att sedan messa henne på morgonen och berätta vart den finns. ska börja spara pengar nu *ler*

    när kommer ni hem?

  • mrztigger

    du MÅSTE nog inte kolla av nätet precis efter hemkomst *ler* det om nått tyder på ett beroende *asg* som jag ...!

    jo, pedikyr blir det, tänkte att jag och mina tärnor kanske skulle åka och göra det. vi hinner juh på morgonen, vi skall itne gifta oss förren 3 och eftersom hon inte får se min klänning innna så tar vi alla korten efteråt.
    på dagen D skall jag lyckas överlämna allt planerande och fixande till andra, kommer ha slag och orora mig eftersom jag villbestämma men jag skall lyckas!!

    hoppas du har det trevligt och passar på att njuta!

  • mrztigger

    miz:
    har faktiskt ingen aning om man kan göra det i andra länder men det ser inte troligt ut. i så fall finns det nog itne så många länder att välja på, inte om du menar giftermål. parterskap får man registrera i flera länder.

    the: jo... det lir lite stressigt på morgonen men ni skall göra mer saker innan. vi kör på allt vid 15 och som sagt så fotar vi efter bröllopet. man kanske skall göra en fin morgonplanering! sambon skall klippa sig i helgen hos sin syrra (hon skall göra mitt hår) o kan kolla med henne när hon kan komma, hur lång tid det tar etc.

  • mrztigger

    det gjorde den!!!!
    vi fick reda på att sambon har fått sparken nu i veckan. det var inte roligt och nu ligger i bråk med cheferna. facket e inblandat men gud va vi kommer bråka! hon skall sjukskriva sig resten av tiden ut och jag skall slåss för att få hennes pass. jag har em och hon har fm. det betyder att hon hämtar min dotter varje dag och jag kommer hem sent och får träffa dottern en timmep å morgonen. jag får inte jobba fm, vet itne varör, dom motarbetar mig men om min sambo är sjukskriven, då måste juh jag kunna få ett jobb där jag kan hämta dottern om det finns en plats ledig? krångligt men... är lite sne nu + att jag e sjuk..

  • mrztigger

    vi satt igår och räknade igen på vad saker kommer kosta och vi skall göra upp en mer specifik bugdet i helgen. räkna ut ung hur många tetror vin vi ska köpa mm. vi räknar kallt med att alla kommer oxå *ler* vi skall nämligen börja köpa saker nu för att minska på de stora kostnaderna om vi tar allt de sista månaderna. vi ska börja kolla på ringarna oxå så vi kan enas om något och då vet vi vad dom kommer gå på..

    om allt går som planerat kommer sambon ha mage när vi gifter oss och jag hoppas hoppas....

  • mrztigger

    the:

    jo... det kan vara så men jag vet hur jag och min sambo är och det är lättare om vigör av med pengarna *ler* vinet och maten tänkte vi vänta ut men de små detaljerna tänkte vi nog ta snart. ringen, silverdekoren mm..

    vi har skrivit ut ett papper där vi kryssar ner dagarna, en för en.. rätt kul *ler* fast det är måååånga dagar kvar...

  • mrztigger

    nu har min kära moder svarat ja på frågan om hon, tillsammans med sambons mamma, vill vara värdinna på bröllopet. så nu kan jag bocka av den uppgiften. sedan frågade jag även min lillebrors flickvän om hon ville sminka mig, hon är utbildad makeup artist, och det ville hon så gärna göra, gratis oxå!! allt gratis e gott *ler*

  • mrztigger

    nu när tjejen är hemma sitter hon vid datan rätt mycket och kollar runt. det är verklgien jättekul att hon ox¨å intresserar sig för bröllopet men det känns nu som att hon tatt över lite. och hon kan vara förj*vlig när hon vill ha det på ett visst sätt. så nu är det bråk lr bara luta sig tillbaka och låta henne bestämma. hoppas hon får ett jobb snart..

    jag är itne så elak som det låter, e bara lite känslig... just nu... behövde bara skriva av mig lite..

Svar på tråden Partnerskap??