Inlägg från: Kärleksfeber |Visa alla inlägg
  • Kärleksfeber

    Göteborg med omnejd 2007 tråd 3

    Pyssetroll: Nu döööör jag av skratt!!!!! Men du vet väl att dom firade Sören Bomans 30årsdag? Det är ju det som är så himla kul med Styrsö, att folk liksom varje gång det händer något.. att det då blir helt galet och folk växlar upp till tusen. Jag och Tobias var faktiskt nere en torsdagskväll i sommras för jag ville visa honom folket som brukar åka till Brattska efter ölbåten.. vi satt och väntade och väntade.. och efter ett tag så kom dom.. jag behöver inte säga något mer :) tror jag!

    Jag ska söka in till polishögskolan närsta år och hoppas att jag kommer in! Längtar så att jag kan dö!!

  • Kärleksfeber

    Pyssetroll: Ja just det ja, det tror jag att jag har hört. Linnea är tjejen med det mörka håret och med fräknar va?? Tottes syster om jag fattat det riktigt. Hur är det med Totte föresten :(??? Jasså, hon jobbar i Sthlm. Vill hon inte till Gbg? Ja, det var min Tobias du såg.

    Gud vilken bra idé, att ha något eget vid sidan om något annat. Jag brukar vara sugen på att starta en egen begravningsbyrå ibland.. men jag ska söka PHS och kommer jag in så börjar jag utan tvekan. Man kan ju läsa på distans nu. En kompis till Tobias pluggar på det sättet nu. Tobias har precis fått en annan tjänst så på grund av det kan han inte/vill han inte riktig flytta med till en annan stad om det nu skulle vara nödvändigt. Vi får se, jag har ju inte ens sökt än :)

    Hur är det med Totte?

  • Kärleksfeber

    Men jag som hörde att Totte var med om en trafikolycka, att han och hans tjej var en av dom tre bilarna som krockade i Landvetter???? Nu fattar jag ingenting. Jag kan inte ha missuppfattat det. Vad konstigt. Har du inte hört något om det? Vad hemskt om det bara är ett knäppt rykte. Säg inget om det i såfall!!

    Okej så hon bor i sthlm nu då. Men det är väl roligt att ha någon att hälsa på i hufvudstaden ibland!

    Mamma hade talat med Emil Hanssons mamma härom dagen och då hade hon sagt att hon bara jobbar med bregravningar 50% nu. Jag ska faktiskt ta och ringa henne innan någon annan kommer på idén. Jag skulle gjort det skitbra och det skulle vara bra att kunna jobba hemmifrån nu när gossebarnet är liten.

    Jag är ganska trött på mitt jobb just nu. Jobbar 25% på Sahlgrenska nu. Jobbade ju på Akuten/Östra innan vilket var bra mycket roligare.. kanske går tillbaka dit. Jag vet inte. Jag vill bli polis!!! Men allt är lite mer komplicerat nu när man har barn.. fast jag skulle inte vilja vara utan Elis för vilka jobb, pengar, bröllopsklänningar i världen. Det ordnar sig nog, men visst var begravningsbyrå en skitbra idé?!! Hur kan du jobba med "eget" efter examen? Hur långt har du kvar föresten?

  • Kärleksfeber

    Pyssetroll: Okej, det var "lill-Totte" :( Men gud vad hemskt!! Han måste ju må skiiiitdåligt! Stackars honom. Och fy fasen vad jobbigt med utslagna tänder och allt.. fast som du säger, det psykiska är nog det värsta. Hoppas han snart mår bättre. Patrik och han har ju alltid varit ihop så det förstår jag om det var jobbigt för Patrik med.

    Men gud vilken bra idé! Ja, tänk vilket hästejobb att få folk att äta riktigt va. Går det att omvända folket?

    Nu ska jag gå och ge lillkorven välling och jag själv ska äta en torr smörgås med ett ägg på.. tur att barnbidraget kommer den 20!

    God natt och vi syns la här på Bröllopstorget snart igen kan jag tänka ;) Guuuud vad fjantigt.. måste berätta. Tobias undrade vem du var när vi hade träffats vid Hagabion. Och alla hans jobbarkompisar stod ju brevid när jag berättade att vi (du och jag) brukar snacka på "Bröllopstorget". Tobbe tyckte jag var skiiittöntig :)!!

  • Kärleksfeber

    Centifolia: Okej vad kul! Jag sökte faktiskt ett civilt jobb hos polisen men fick det tyvärr inte. Då kanske du vet vem min sambo är :)?? Måste bara få skriva det att jag faktiskt hade med mig min mamma när jag var och skulle kolla klänning hos Ramona. Tänk vad många kunder hon måste tappa när hon är sådär otrevlig. Hon sa hur många knäppa grejer som helst och var rent ut sagt spydig. Men hon kanske är en humörsmänniska där humöret varierar från dag till dag?? Tråkigt var det iallafall!

  • Kärleksfeber

    Centifolia: Där ser man! Jag brukar alltid hitta en röd tråd i alla jag "talar" med, stan är liten ;) Men då kanske man skulle kunna göra sina naglar hos dig då när dagen är nära?? Jobbar du hemma eller hyr du någon lokal el. "stol"?? Vad roligt det verkar.. också lite extra pengar också ;)!!

  • Kärleksfeber

    Centifolia: Vad bra, ska absolut maila dig när det börjar närma sig! Eller jag kanske hör av mig innan dess så att jag verkligen vet vart du finns osv. Vad smart att ha en verksamhet vid sidan om sitt ordinarie jobb!!

    Pyssetroll: Grattis i massor till dig! Fasen vad bra! Varför fick du det? Är du bäst i klassen?? Tio tusen gör ju gott i bröllopskassan :)!!!

  • Kärleksfeber

    Pyssetroll: Morgongåva ja, vad sjutton köper man då?? Har jag inte ens tänkt på. Får ju ångest när man tänker på vad slutnotan kommer att hamna någonstans!

  • Kärleksfeber

    Är överlycklig!! Nu har jag hittat en atelje i Linnéområdet som ska sy upp min klänning för 2000kr, alltså 3000kr billigare än vad den första ateljen som jag talade med skulle ta. Har en bekant som sydde upp sin klänning där och hon blev jättenöjd. Är så himla glad för jag har inte hittat en endaste klänning som jag vill ha. Ska ta med mig en bild på en klänning från "Garamaj" som hon ska kolla på när det blir dags.. kan knappt vänta!

  • Kärleksfeber

    Pyssetroll: Stället ligger på en av dom gatorna som ni bor på om du förstår vad jag menar ;). Jag träffade en kompis igår som tipsade mig om stället och att det var så himla bra och billigt. Jag var där idag och talade med henne och fy sjutton vad glad jag var när jag gick därifrån! Jag kommer få min klänning precis så som jag vill ha den istället för en massa brodyrer, pärlor, spets osv. Mmmm!

    Ringen ja, den är beställd! Jag tog en lite dyrare och fick med den lilla rabatten ringen för bara 3600 istället för 4600kr. Det var ju jättebra!

    Har du bestämt dig för vilken typ av klänning som du vill ha? Tvådelad eller hel? Vit eller champagnefärgad?

    Skulle vilja visade dig "min" klänning men vet inte hur.. tor jag ska gå in och kolla på en sida och se om jag kan få tag på något nummer på klänningen så kan ju du gå in och kolla om du vill :)

    Jag är inte så orolig över vikten utan mest över hur fasen jag ser ut i kroppen efter en graviditet.. jag väger lika mycket som innan men kilona sitter liksom inte på samma ställe. Borde verkligen börja träna igen och lyfta lite skrot. Vill ha snygga armar och rygg.. det är väldigt viktigt! Rumpan och resten av kroppen skiter jag i för dom delarna kommer enda inte synas :)

    Tränar du på Fysiken fortfarande??

  • Kärleksfeber

    Pyssetroll är du vaken :)??? Det är jag. Jag har kollat in klänningen som tanten på långgatan ska sy upp åt mig. Om du vill så kan du gå in och kolla på www.garamaj.se och kolla efter klänningen "Camelion". Exakt precis den ska jag ha fast den ska vara benvit. Nu kan jag knappt vänta tills maj, det är ju jättelång tid kvar.

  • Kärleksfeber

    Men herre gud, vart jobbar du då såhär sent?? Ja, det behöver du inte berätta här men.. du kanske redan har slutat hoppas vi. Ta nu på ig hjälmen då om du ska cykla :)!!

    Ja, visst var den fin!!!! Du får gärna komma och kolla. Jag vill ha en stoooor publik. Ta med Patrik också så han får lite känsla för det hela ;)!!

    Förstår att det är tråkigt när han åker. Men det är väl tur att han bara jobbar med en massa svettiga gubbar och inte en massa tuttfior!

  • Kärleksfeber

    Pyssetroll: Var du på bröllopsmässan?? Jag hade inte en aning om att det skulle vara en mässa i kärlekens tecken i Halmstad. Har ju inte körkort så jag hade gärna åkt dit och kollat.

    Det enda jag tänker på nu är bilkörning, bröllop och husbygge. Herre gud. Jag har fått colon irritable och gastrit på köpet. Måste börja tänka på.. just precis maten. Måste börja äta så att inte bröllopsklänningen åker av mig på självaste bröllopsdagen.

    Hur står det till annars? Gjort något kul? Ska du på Pyttis fest på Donsö på lördag?

    Höj höj i köjja, nu får jag springa!

  • Kärleksfeber

    Pyssetroll: Hoppas helgen varit trevlig!! Själv var jag på 80årskalas :) istället för partyt hos Pyttis. Jag hörde av min syster att "alla" hade varit där. Till och med Helena Johansson i brattenbacken hade varit där.. med en hatt på huvudet och allt :)!!! Jag har skrivit ner din mailadress och hör av mig så fort jag känner mig bättre. Usch, ska till läkaren i morgon igen.. nionde besöket sedan i slutet av sommaren :( Börjar bli trött på detta nu. Skulle verkligen behöva lite kostråd av dig. dessutom ska jag försöka börja på Yoga el. likn. för att varva ner litegrann. Ska åka och köpa ett par löpardojjor idag också. Måste komma ut och röra på mig. Vi kanske skulle kunna ta och springa ett varv i Slottskogen någon kväll?!

    Kramar!!!

Svar på tråden Göteborg med omnejd 2007 tråd 3