Inlägg från: Kärleksfeber |Visa alla inlägg
  • Kärleksfeber

    Göteborg med omnejd 2007 tråd 3

    Helmina: Det låter väl jättebra!!! 7000kr är ju en ganska så okej summa. Själva ska vi fråga en gammal farbror som är jätteduktig på dragspel om han kan sitta nere på kajen och spela när gästerna ska hoppa på båten som tar oss ut till havs. Han brukar spela sånna där "klämkäcka" bitar :) Sedan får vi lösa resten av "musikproblemet", måste hitta ett band som är bra och helst inte svindyra!

  • Kärleksfeber

    Finns det någon av er som vet vart man kan hitta sidor på internet där man kan lyssna på brollöpsmusik/psalmer???

  • Kärleksfeber

    Hej tjejer!

    Nu har vi bestämt oss för att jag ska göra våra inbjudningskort och festprogram. Jag missade mässan i helgen och undrar nu vart man köper grejerna; papper, band, pennor.. och hur hittar man rätt typsnitt om man ska skriva ut från datorn. Kom gärna med alla tips ni har!!!

    MVH/ Kärleksfeber.

  • Kärleksfeber

    Lollo och Helmina: Tusen tack för era svar!! Men den där sidan för olika typsnitt, Kostar det någonting att ladda ner därifrån?

  • Kärleksfeber

    Klarastjärnljus: Självklart, här är väl alla brudar välkomna!!! Vart ska du gifta dig?

  • Kärleksfeber

    Har bröllopsplaneringarna stannat av eller varför används tråden så sällan nu för tiden? Själv har jag haft fullt upp med annat, sjukdomar, hus-bygge-planering, fikaträffar, övningskört osv. Skulle varit o kollat på klänning hos VIP i veckan men har varit förkyld. Är det någon av er som varit där?

    Ha en bra dag allihop!

  • Kärleksfeber

    Pyssetroll: Ja, hur var bröllopet? Jag har bara varit på två bröllop och det var för två år sedan. Hade gärna gått på ett bröllop innan jag själv ska gifta mig för att, som du säger, lägga märke till saker som man själv vill ha/inte ha på sitt egna bröllop.

    Vi ska bygga hus på "öa" där min mamma bor på sommaren, på en av hennes tomter. Vi har varit och kollat på olika hustyper nu och fastnat för ett större 1,5 plans sommarhus. Det blir en boyta på ca 100kvm och det räcker för oss. Har aldrig önskat mig något stort slott utan tycker det är mysigare med ett litet mindre mysigt fint hus ist.

    Vart vill ni bo? Kan ni inte flytta ut med oss och skaffa barn?? Som tur är har jag ganska mycket kompisar på Donsö som jag och Elis kan hänga med om dagarna. Jag längtar tillbaka dit ut och vill bort från Linnéstaden nu när Elis blir större. Hur känner ni?

    Var inte Patrik med på bröllopet uppe i Sthlm nu då??

    Kram!

  • Kärleksfeber

    Pyssetroll: Jag förstår precis vad du menar. Gud vad roligt, tänk att dom sitter där nere på Bratten. Hörde du föresten om skumpartyt dom hade i sommras där nere på "Brattska"?? Det är min värsta mardröm, om Tobias skulle få för sig att börja umgås med "gänget" på bratten. Fy vad hemsk man känner sig när man skriver sådär men du förstår nog vad jag menar?!

    Men det finns ju en massa fina ställen o bo på mer än på Styrsö. Du har ju ändå dina föräldrar där ute så då är det ju ingen fara. Men det är faktiskt först efter att vi fick barn som vi verkligen vill flytta ut. Tänk, jag som har varit värsta citybruden och som varit ute och kalasat varje helg vill nu flytta ut till en ö, gifta mig och bygga hus. Herre gud, vad gammal jag kände mig helt plötsligt.

    Men så vill jag ju plugga också.. herre gud vad mycket man vill. Kommer jag att orka med allt detta. Så ska jag ta körkort innan jul.. Åååå jag svimmar.

    God natt!

  • Kärleksfeber

    Centifolia: Tack för husbygge-lyckoönskningen! Vi har inte heller pengarna till både bröllopet och huset egentligen men det ordnar sig alltid. Fast det är ganska mycket att planera både ett bröllop och ett husbygge på en och samma gång.. så vänta du!!

Svar på tråden Göteborg med omnejd 2007 tråd 3