• helmina

    Göteborg med omnejd 2007 tråd 3

    Såg att andra tråden också var nerstängd nu. Hoppas att ni hittar hit efter semestrarna :)

  • Svar på tråden Göteborg med omnejd 2007 tråd 3
  • HarElis

    har ingen riktig koll på det killen har fått ansvara för den biten men kan ta reda på det någon dag åtekommer med det...

  • Kärleksfeber

    HarElis: Ja kolla gärna upp det för mig och återkom. Godnatt coh sov så gott, ska upp och jobba kl.07 till morgonen :( På återseende!

  • helmina

    HarElis
    när o vart ska vi ses?
    kommer att röra mig runt nordstan o ev avenyn. Nordstan hade passat mig bäst. Åhlens café?? Tid??

    Nån mer som är sugen på att luncha på tisdag?

  • Stefans fästmö

    Jag hänger gärna med på lunch på tisdag! :) Jag jobbar, kan ta lunch antingen kl 12 eller kl 13... Har en timmes lunch. Om ni gillar sushi vet jag ett bra ställe på Kungsgatan, annars går nåt annat bra oxå, men helst inte bara macka! :)

  • Lollo070707

    Hej tjejer!

    Skulle vara kul för en nykomling att få veta lite mer om er :) Hur gamla ni är och om ni har familj (barn och så dvs)?

    Själv är jag 26 och har 2 barn. Bor i Hisings Backa.

    Kram :D

  • InaHjärtarAdam

    Lollo070707:

    hej och välkommen!!
    jag heter Ina och är 22 år. bor i södertälje med min sambo adam som är 24. men jag är från göteborg (olofstorp) så vi ska gifta oss där.
    vi har inga barn ännu o har inte planerat att skaffa några på typ fem år (vi ska plugga först).
    vi har ännu inte satt ett datum för vårt bröllop, men det bli iallafall i december-07!

  • Lollo070707

    InaHjärtarAdam

    Kul att ändå har bestämt år och månad. Ska ni ha ett riktigt vinterbröllop då?
    Är din m2b från södertälje? Vad pluggar du?

  • InaHjärtarAdam

    Lollo070707:

    vi vet inte ännu om vi ska spela så mycket på just vintertemat. det kan ju vara snöslask o det är ju inte så kul... men eftersom kyrkan är från medeltiden så har jag blivit mer och mer inne på lite medeltidstema. ingångsmusiken i kyrkan kommer vara "rid över skog" från ronja rövardotter och den passar ju till det tycker jag. kanske ska ha en medeltidsinspirerad klänning också, vi får se... antagligen hinner jag ändra mej om det där tusen gånger;)

    min blivande är från järna, som ligger utanför södertälje. nu bor vi i centrala södertälje i en liten etta. jag pluggade en ettårig skrivarkurs förra året och nu ska jag gå en projekttermin på samma tema eftersom jag inte hann klart med min diktsamling (som handlar om hammarkullen där jag är uppvuxen)

    hur är det själv då?
    kan inte ni andra skriva lite om er själva så man lär känna er!? :)

  • Lollo070707

    InaHjärtarAdam

    Vi får hoppas att ni får ett lager med fin pudersnö och några grader kallt iaf, inte så kul med slask, som du sa... Häftigt med medeltidstema och ronja passar ju utmärkt då.

    Själv är jag 26 och har 2 barn med min m2b, som är 33. Jag jobbar på café ute i mölndal och han jobbar på Snusfabriken inne i stan.

    Själva har vi väl inget speciellt tema, tror det blir färgtema, förmodligen blå i två lr tre nyanser och ev. silver lr guld. Här bli det hyrd lokal och catering (buffé). Vill gärna försöka göra så mycket som möjligt själv (för att få ner kostnaderna lite) men man får se hur mycket man orkar. Räknar med ca 70-80 gäster. Tänkte nog ha en barnfri fest, annars blir det ca 110 st och dessutom tror jag iaf inte min pojkar orkar med middag med en massa tal och grejer :D

Svar på tråden Göteborg med omnejd 2007 tråd 3