• S-T

    Polyamorösa brudar?

    Hejsan

    Finns det några polyamorösa brudar här? Dvs. någon som ska gifta sig, men har mer än en parner (är kär i mer än en person)?

    Jag har fästman och flickvän och känner mig lite ensam...

  • Svar på tråden Polyamorösa brudar?
  • S-T

    O-ja

    Det är utforskningen av ens tankar och "beliefs" (eftersom jag inte hittar ett passande ord på svenska) som är intressant. Det är där vi kan göra förändringar och hitta information om oss själva som vi inte visste (eller ville veta) fanns.

  • S-T

    E-tuna

    Ja, det är precis så de fungerar! Jag hamnade nästan i klorna på en en gång, men kom undan tack vare att jag var rädd för olika saker.

    De blir din bästa (och enda) vän.

  • Zozo

    E-tuna.. Japp, och det var ju liksom där jag började halta med mina gränssättningar.. Ska man tex râkna 15-arsgränsen? Da skulle en 15 aring och en 19 aring vara ett kärlekspar, men en 18-aring som är med en 14 och ett halvt-aring vara pedofil? Men det haltar ju ocksa! det maste ju ligga ngn form av illvilja bakom..för att klassa som pedofili menar jag.. Eller?

  • brudkronan

    Var och är fortfarande dödligt förälskad i en man som samtidigt som han blev förälskad i mig också blev förälskad i en annan kvinna.

    Efter några smärtsamma år kom han och hon fram till att de båda ville leva med mig i en polyamorös triangel - jag kunde tyvärr (och jag menar tyvärr) inte alls tänka mig det... Det största problemet var nog att jag inte alls älskade den andra kvinnan, jag är inte bisexuell (återigen tyvärr) och för mig blev hon bara ett hot mot min kärlek till honom - jag kunde inte på något sätt komma över de känslorna - fast jag verkligen verkligen ville - jag hade det inte i mig bara.

    Han och hon bröt till sist upp helt, jag och han har fortfarande kontakt varje dag (han bor i tyskland) och vi älskar varandra innerligt - men på 8 år har vi inte lyckats hitta ett sätt att vara tillsammans i vardagen. Jag söker ständigt efter någon annan man, någon som vill leva med mig och ha ett vardagsliv - jag har träffat flera män under de senaste 4 åren som verkligen verkligen velat, jag har till och med blivit friad till.... men... det är ju fortfarande mannen i Tyskland som äger mitt hjärta, ingen lever upp till mina drömmar om honom. Jag vet fortfarande inte hur jag skall kunna leva utan honom, samtidigt som jag börjar förstå att jag inte kan få leva MED honom heller...

    Jag kommer bli en galen ensam tant som lever i ett hus med 116 katter... jaja... det får bli som det blir...

    Så det var brudkronans sorgliga historia - jag ÖNSKAR att jag hade en polyamorös läggning! Lyckans dig TS som har det i dig att älska så kravlöst och frikostigt - jag avundas dig.

  • Gemma

    Halloj. Trodde "polygami" betyder månggifte? Och det är ju inte legalt i Sverige.

    Men att ha flera partners är ju tack och lov upp till var och en.

  • Zozo

    Jag skulle heller inte kunna göra det! Jag är alldeles för egoistisk! Jag vill bli älskad tillbaka när jag älskar nagon, och jag vill vara den enda för denne nagon, sa som han är den ende för mig.
    Nu vet jag ju (vi har varit tillsammans i 13 ar) att man har uppgangar och nergangar i ett förhallande och att man visst kan tycka ngn annan är intressant.. men kärlek för mig är att kunna sâga sig att man inte behöver denna andra intressanta person...

  • Gemma

    fascinerande hur alla "alternativ livsstil"-diskussioner nästan undantagslöst tangerar ämnet pedofili...

  • Zozo

    Näpp, bi-gami är tvegifte, dvs man gifter sig med tva olika personer, poly-gami borde alltsa bli manggifte...

Svar på tråden Polyamorösa brudar?