• Karin69a

    Polyamorösa brudar?

    Puh, vilken spännande tråd. Har läst alla 26 sidor och har ända sen sida 2 haft en fråga jag vill ställa S-T. Kan ju nämna att jag är monogam hetero, men respekterar all kärlek. Förstår inte riktigt hur man klarar tresamheten, men har lärt mig en del här...!
    Jo, S-T, din fästman, är han bisexuell?
    Har han haft något förhållande med en man? Eller är det bara ni två tjejer som är så breda och generösa i er läggning? En viktig fråga tycker jag, för att kunna avgöra hur seriös er man är i denna tresamhet.

  • Karin69a

    Hej! Kul med svar från dig. Känslosexuell...finns den termen eller har han hittat den själv? Med all respekt för din blivande så... tillåt mig att tvivla. Han säger sig kunna älska en man men har aldrig ens haft sex med någon? Låter lite som han är polygamist och ni är polyamorösa, eller har jag fel?

  • Karin69a

    Maria, vad vill du säga med ditt inlägg om lagar? Har du tänkt på att det är människorna som skriver lagarna? Och att lagar nästan alltid är en reaktion på ett förändrat samhälle? Fråga vilken jurist som helst.
    Jag kan inte påstå att jag förstår hur man kan leva polyamoröst, men jag är hjärtligt glad att det finns folk som väljer att leva sitt liv precis som de vill. Så länge de inte skadar nån med sitt beteende är väl "fenomenet" ett tecken på att lagstiftningen kan vara lite efterbliven....tycker jag.

Svar på tråden Polyamorösa brudar?