• Pumpkin

    2008 Sommarbröllop, tråd 3!

    nyförlovade
    Åh, Österlen låter ju som en underbar idé! Vi har bestämt oss för midsommarafton 2008, alltså den 20/6-08. Vi bor i Skellefteå och bröllopet kommer troligast att äga rum här, längtar så! Vi har dock inte bokat nånting än eftersom vi inte kan bestämma oss om nånting konkret vad gäller kyrka och lokal

  • Pumpkin

    nyförlovade
    Ja, visst är det både väldigt långt och mycket vackert Jag flyttade hit för drygt ett år sedan och har min familj kvar i Norrtälje, så det är rätt långt hem - nånting jag svär över ganska ofta och gnäller om att vi borde flytta närmare, åtminstone till Sundsvall. Men just nu är det M2Bs jobb som ser till att vi klarar oss och han trivs superbra där så jag vill ju inte flytta på honom heller. Vi får helt enkelt se hur det blir, men samtidigt så älskar jag Skellefteå också

    Bröllop på midsommar tror jag kan bli en hit, då är allting så vackert grönskande och det är dagsljus dygnet runt häruppe - härligt!

    Fast att ha bröllop på gamla slott, herrgårdar och liknande är ju nånting man bara kan drömma om när man bor häruppe - det finns ju inga!

  • Pumpkin

    June20
    Du kanske har rätt Men det känns himlans trist faktiskt, skulle verkligen vilja ha bröllopet på en herrgård! Fast en annan del av mig vill absolut inte ha det på en herrgård eftersom det inte är "vi" s a s. Så jag hoppas på att hitta en riktigt mysig typ hembygdsgård eller liknande istället.

  • Pumpkin

    MrsNyberg2B
    Härligt! Vi väntar med spänning på att du ska komma tillbaka till oss. Lycka till med flytten!

  • Pumpkin

    Alltså här är det verkligen dött - HOHO

    Jag kämpar och försöker bestämma mig för en festlokal och en kyrka, men har insett att jag måste åka runt i kommunen lite och kolla läget. Har kommit på att en folkpark vore skitbra som festlokal/område! Måste bara hitta den perfekta

  • Pumpkin

    June20
    Det finns massor av folkparker här i bygden som är intressanta, en här i stan och nåra ett par mil utanför stan åt olika håll. Man borde ju kunna hitta nått som känns perfekt!

    Vad gäller din senaste idé om inbjudningskort så tycker jag det låter som en skitbra idé, snyggt och troligtvis inte särskilt dyrt faktiskt. Har du tänkt att det hårdare pappret inte ska synas eller? För isf kan du ju använda typ kartong eller nånting = jättebilligt.

  • Pumpkin

    lillithsmamma
    Jättefina smycken!

    June20
    Själv ser jag framemot allt sånt pyssel

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 3!