• June20

    2008 Sommarbröllop, tråd 3!

    Jo det har gått ok alla knappar o så ser ok ut men hon "råka ignorera" när jag nämnde att jag typ hatar saker med rosor o rosetter så hon råka sätta dit några hmmm...så sådant får hon ta bort då.
    Annars gjorde hon en skitbra bakrundsbild med franska liljor och färgerna på sidan va jätte bra!
    En lustig sak var däremot att hon o hennes pojkvän ska öppna företag som göra såna här sidor till företag och de lyckades inte hitta ett teckensnit som jag bad om och det är inte så okänt direkt...lite lustigt så hon bad mig om att skicka det om jag hade det på datorn. Tänkte precis maila henne att jag inte hade det men kom på att jag hittat vid ett annat tillfälle en sida där man kunde ladda ner det och andra teckensnit så ja ladda o skicka till henne....om man ska vara lite pro borde man väl kunna dem mest vanliga tycker man. Men kanske beror på vilka kretsar man jobbat inom också.

  • June20

    annars ang quisern....jag har skrivit ca 25st sådana liknande frågor tex vilket datum förlovde vi oss? och hur många barn tror du att brudet komemr få/skaffa? så man lägger dit några frågor som inte nån av varandras släkt kan exakt svaret på, utslagsfrågor typ. :)

  • June20

    Jo tyckte jag med liksom...wierd.

    Vet inte riktigt om det komemr vara en sådan vanlig adress för den ska ligga på min m2bs server o han har såndär konstiga adresser som .tabu och .org (läs tabu som ett ord bara o inte snuskiga saker hahaha...ja sa åt honom om det att det lät lite udda o folk kan tro det är "förbjudna saker" på sidan).

  • June20

    MsNordqvist

    spelar ingen roll om vi ville köpa den nu el sen för vi kan inte köpa nu ens för att spara ett par hudra el tusen. There just isn't any money yet for it :( tyvärr.

  • June20

    Froggys

    På den lokal som festen ska vara på så kan dem inte ge catering till oss. Dem har inte sådan service alls pga okunnskap antar jag samt inte inne på sådan företagssamhet. Det är en pensionärsföringing nämligen. Det brukar inte ens hyra ut sin "festlokal" så ofta...den är mest till dem pensionärer som bla är med i en kör o andra grejer som hålls i det "rummet".
    De kunde enbart rekomendera någon catering firma men vi har bestämmt att vi ska laga maten själva där.

    Annars ang den EVENTUELLA vigsellokalen,för vi e inte helt hundra på den pga den e svindyr o hyra. Fattar inte att utomhus o rådhuset är det enda som visa tycker att borliga vigslar ska hållas på. Det är faktiskt jättesvårt att hitta vettiga fina lokaler överhuvudtaget i GBG som inte kostar jättemycket eller har massa regler på antal gäster!
    Om det är gratis i rådhuset och i kyrkan (utomhus också då)varför måste det kosta tusenlappar för att man vill gifta sig någon annanstans?! Som det är någon straffavgift för att man är imot dem andra liksom?
    Yaya det kostar ialf 2500kr o ev några lappar till om vi beställer snittar och nåt bubbel från den restaurangen som har festvåningen vi tänkt på.
    Ush e lite kinkig över att "ja men det är ju gratis o gifta sig" biten....det e bara o gå till rådhuset el kyrkan...men om man verkligen inte tycker om vad dessa står för då?!
    Förutom att jag inte tycker om vad religon står för,därför ska vi OM vi kan undvika det till max inte ha det hela i kyrkan, så tycker jag att gå till kyrkan är rätt tråkigt....alla andra går ju dit o gifter sig! :P JAG ÄLSKAR UDDA! även om jag är rätt "vanlig" på det mesta ändå.

    Ursäkta inte "argt" mess till just dig bara berättar lite om lokalerna samt komenterar min besvikelse på samhället igen angående dess traditioner mm.

  • June20

    Thailands brud

    Jag ska själv spara litr till på min längd så att det blir så som du har nu. SKa också försöka överföra det från blond till mera slingat ihop med min egna blond/bons aktiga. Ala Rachel i Vänner när hon hade sådär långt och i sin egen färg med just slingor.
    Fast mitt är grymt tjockare än hennes men det den uppsättningen jag ska ha borde funka på tunnt hår med...

    Jag ska separera håret framtill från luggkant tom bakomörat och sen tar det o gör en toffs.
    Drar ut toffsen lite och gör en liten glugg mellan bandet och huvudet och stoppar ner toffsen i. Så att man "snurrar" runt håret i sig själv.
    Sen blir det en toffs som sticker ut underifrån och den tar du med i bakhåret och gör en toffs av allt bakhår med och snurrar runt med.
    Toffsen som kommr ut sen under 2a snurren kan man locka och ha en hel del gele och spray i så det inte går ut men det är också fint om man har riktigt långt hår att man låter det bara hänga ner på ena sidan av axeln.
    Blir som en medeltid men ändå klassik håruppsättning som är HELT gratis ;)

    Ska försöka hitta en bild som visar.

  • June20

    Va faktiskt dåligt med bilder på den frissan jag tänkte på! Har sett den i tidningar ialf...
    Detta var det närmaste jag hittade:
    www.westchester-weddings.com/beauty_hair_tips.asp

    Men det ska vara 2st "snurror" som sagt så tänk att det sitter en högre upp och sedan en sådan som på bilden längre ner nästa i nacken. Men tyyvärr har dessa sog gjort denna förstört den genom att knyta ihop håret som kommer ut under med ett snöre. Ta bort snöret och locka det istl. :)

    Ush va jobbig förklaring blev ju nästan värre än den första!

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 3!