• June20

    2008 Sommarbröllop, tråd 3!

    Har kommit på hur våra ska se ut med.
    Har köpt grejer och övat lite hehe...ibland e Panduro bara för bra!
    Hittade ett perfekt papper där i cream vit med wedding text på utsidan som jag ska vika 3 delat (som man gjorde förr med gammla brev) och sen skära ett hack i kanten så man kan trä igenom ett svart siden band och binda om hela pappret när det är vikt. Ska sedan stämpla franska liljor på insidan i lime.
    Svårt o beskriva tror vi alla får ta bilder o visa upp förvarandra sen när det väl händer.....BARA 2år kvar :(

  • June20

    Jag&Du

    Den kostade 3998--4000kr haha...jo de va en del ifs men men...det var ingen som jag tyckte passade annars som inte kostade typ 40 000 o det funkade liksom inte ;) Jag har VÄLDIGT udda/amrikansk smak när det kommer till förlovning/vigsel ring.
    Drop diamantringen såg jag när jag var typ 6år o tittade på antingen Dallas el Dynastin o så var jag fast! :P

    Mycket jag väljer nu för tiden är saker som jag alltid gillat liksom. Som min första tatuering så valde jag en fladdermus då jag alltid tyckt om vampyrer. Därför ska vi också ha dem där fladdermössen som caketopper.

    Kolla med HedensGuld.se om dem kan ge dig ett bättre pris för dem har "inga mellan händer" när dem köper in. Så en ring jag sett i en svensk guldbutik som kostat ca 30 000kr skulle helt plötsligt kosta runt13-15000 istl.
    Men kolla med din vän först ialf.

  • June20

    Jag&Du
    jag glömde nämna varför det blev så billigt...jag kräver inte att stenen ska var en Flawless det är dem som e såna som kostar 70-130 000kr om dem e relativt stora också.
    Jag ska ha en på bara 0,60c i VS istl. Dem har otroligt bra skärning på sina stenar där med så det gömmer ev "smutts/färg" i stenen.
    Såg en sten som var 0,65c i VS och det syndes inte ett jota ens på nära håll...man måste nog se med lupp o vilka går runt med det på sig o glor på folks ringar hela tiden?.

  • June20

    Jag&Du
    är du inte medlem på Svartbrud? där har jag typ alla bilder. Just den ringen som är där har dem maniupilerat med data så man inte ska se ev smutts eftersom stenen är typ en hel carat och var väldigt smuttsig (hittade på Ebay). Men det är den stilen jag ska ha ialf där stenen sitter långt ner så det är hållrum under och då kommer det mera ljus in i den så den glittrar bättre.

    Bilden jag menar är den som kallas "nya vigselringen" men min riktiga drömring är den andra med dubbel skenor men den kostar 43000 så jaja ;)

  • June20

    ASG********** jo i know the feeling! ibland känner jag nästan för att ha 3st ringar men mest för att
    1 förlovningsring-jag valde egen ring med stenar på-vilket han inte kan ha.
    2 vigselringe-jag valde igen o han kan inte ha liknande heller
    3e en som vi båda har likadan :/

    undrar om han går med på det? HAHAHAHA

  • June20

    kanske kan ha sånadär "family" ring från HAND fast dem är rätt dyra för en ring som är väldgt tunn. Gillar inte nrä man får betala stora överpriser för något bara för det är ett märke. Jo visst det brukar vara så o designern ska tjäna på det lite med men visa har verkligen överpriserat sina saker....kolla bar på D n'G typ.

  • June20

    Jag&Du

    Jo vi har diskuterat detta med morgongåva och kommit fram till att det hade kostat ett prar tusen till el ialf hundingar om vi köpte något...vad det nu skulle vara. Så jag säger nej på den biten att vi ska ha nån gåva alls men han säger joooo jag vill köpa något....hmmm kanske kan föreslå detta OM vi måste göra det men det betyder att budgeten åker upp igen med 500-6000kr :( ush ja hatar budgeten nu! jobbig med att summan e så hög...måste ha 55000kr till o 20 000 e bara vran resa ;) :P

    Nej jag har ingen på msn från BT.

    HedensGuld finns bara i GBG det är bara en enda butik för det är privat.
    Nej har inte beställt ringen än men jag gick dit och sa exakt vad jag ville ha och dem sa 13-15000 på den. Hoppas dem inte höjer priset tom 2008 bara. Vi hade igentligen tänkt min vigselring på bara 6-7000kr från början men det går inte att få en bra form så att man ser att det en droppe om man har under 0,50c. Samt stenen "försvinner" nästan på ringen.

  • June20

    Jag&Du

    vad är Quis om oss för något? är det nåt som man kan välja på weddingannounser? el har du byggt den själv? vad står det där?

  • June20

    Jo men jag har raderat allt utom välkomst texten för jag ska nog ta bort hela sidan.
    Jag ska få en helt ny sida gjord från scratch alltså programerd etc från en person på BT.
    Hon kan sådant så hon skulle plocka ihop olika bitar som jag gillar.

    Ett sådant kryss hade jag tänkt att alla gäster skulle på göra medans vi går iväg o tar några bilder sen kan den gäst som fått mest poäng vinna en liten grej el nåt. :D liten kul sak på festen sen.

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 3!