Inlägg från: MrsNyberg2B |Visa alla inlägg
  • MrsNyberg2B

    2008 Sommarbröllop, tråd 3!

    Hej igen alla!!

    Nu börjar jag ändra mig om färgen - IGEN. När jag har fått lite pärlor äntligen... :P

  • MrsNyberg2B

    June20 - Vad märkligt att vara så fokuserad vid värdet på en bröllopspresent... (alltså, inte du nu, utan din vän - eller hennes blivande). Jag trodde man var glad bara man fick en present alls... Då får man ju nästan skriva på inbjudan "om ni inte köper en present för minst 500 kronor kan ni skita i att komma". Det är väl inte kostnaden det handlar om i det fallet.. Nåja, vi är alla olika..
    För övrigt har du rätt i att jag nog ändrat mig flest gånger.. Kommer säkert att ändra mig sjuttioelva gånger till, det är min natur lixom, och i slutändan kommer det väl bli det jag tänkte från början.. :D

    Häftigt med 50-tals tema! Jag såg bilder från ett bröllop med just det temat (eller om det var på tv, eller nåt annat) det var jättehäftigt. Tänk er när man börjar med 70-tals tema (tänker på mina föräldrars bröllopsbilder med pappa i tajt, blå kostym, kråsskjorta och jordens största fluga i sammet samt typis 70-frilla och glasögon som täcker halva ansiktet)

  • MrsNyberg2B

    Ja... Misstänkte nog att det redan börjat
    men jag har svårt att se det snygga idet... måste jag erkänna... *försöker föreställa mig M2B*

  • MrsNyberg2B

    June20 - Jo, absolut, det finns säkert dem det passar.. Min mammas klänning var det egentligen inget fel på, jag skulle nästan kunna tänka mig att sy om den lite och ha den själv.. FAst mina föräldrar är skilda nu, så jag vet inte om det skulle kännas helt sådär....bra.... Det är kanske lättare att ha en tidlös klänning, vad vet jag..

    Lisse_ Jag tror att trådarna stängs för svar efter typ, tre månader....

  • MrsNyberg2B

    hej flickor..

    nu tänker jag överge er ett tag, om än motvilligt, eftersom vi håller på å flyttar och själva adsl-grejen inte flyttar förrän om 20 dagar... Tråkigt kommer det bli, men roligt att få någonstans att vända på sig... :D

  • MrsNyberg2B

    ....å så får jag ju det efterlängtade pysselrummet...

  • MrsNyberg2B

    Åh hallå alla 08:or! Nu har vi åter fått tillbaka internetet - eller, det har också flyttat hit, fast det tog väldigt lång tid..

    Har inte uppdaterat mig och läst hela tråden, men jag gissar att jag väl kommer in i det så småningom.

    Var på ett bröllop under min frånvaro och har konstaterat vad som är viktigt att tänka på:
    - Ha tillräckligt med mat, bättre med för mycket än för lite
    - Toastmaster/rar/madame/er som håller igång hela tiden så att det inte blir segt och alla sitter och skruvar på sig och vill gå iväg..
    - Ha bordsplaceringskarta
    - Glöm inte bort alkoholfria alternativ för de som kör (om man nu vill ha alkohol på festen), det är grymt tråkigt att variera mellan loka och apelsinjuice en hel kväll.

    Sen har jag såklart ändrat färgtemat igen, och nu blir det som från allra första början, nämligen: Vitt, rött och lite guld. Har kommit på hur servettringarna ska se ut, och börjat klura på inbjudningskorten, har fler alternativ där, så jag tror jag får göra en uppsättning provkort och sen välja.. Inser att det är bra att det är 18 månader kvar, om man ska ha tid att hinna göra så mycket på egen hand.... Dessutom har jag hittat den perfekta andra halvan av toastmasterparet, madamen, med andra ord. Nu gäller det bara att hon tycker det vore en bra idé...

  • MrsNyberg2B

    Mysan - Anledningen till att jag reagerade på det där med kartan var att det blev hemskt rörigt när alla fick gå omkring och leta efter sin plats bland alla bord. Fast jag antar att det beror lite på hur många man är.. Det var runt 50-60 pers på detta bröllop, inte vansinnigt många, men tillräckligt för att det skulle röra i hop sig.Tilläggas ska dock, att det var tänkt att det skulle finnas, men det hanns inte med.. Kan förövrigt också tänka mig att om man är i en stor lokal, så kanske det inte alls blir lika rörigt som i en liten...

    När det gäller tiden, så känns det ju som JÄTTElänge.. OCh folk reagerar mest med ett litet skratt, och säger att man ju har hur mkt tid som helst på sig.. Men tänk att man ska plugga, jobba och försöka hinna med planerandet och pysslandet utöver allt annat, så blir det nästan skönt att man har så god tid på sig!!

  • MrsNyberg2B

    Förstå hur stor den här tråden blir om ett år... :-P

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 3!