• Fru The

    Kungälv med omnejd 2007

    helmina

    Ja, och det är lite skillnad på vad lokalen tar och vad som egentligen får plats. Folkets hus tar max 130 pers tror jag det står, men bara ca 80-90 vid sittning.

    Vad tänker du göra hår och så då? Har du funderat något på blommor m.m.?

  • Fru The

    helmia

    Jag får håret som present av en vi känner, så jag är bara ute efter sminket.. Finns ju inte så många ställen i Kungälv så vi har kollat på Studio Fame på Ytterbyvägen, men de har inte öppet lördagar under sommaren. Jeanettes vet inte om de kan göra en festsminkning på lördagar. När de gör brudmakeup så tar frisören hand om det..

    Så för min del verkar det enda vettiga Body Shop. Ev. kan även sminkösen där tänka sig komma till mig. Har inte pratat med henne ännu. Hon har semester, men enligt expediten så ska det inte vara en omöjlighet och det hade löst mycket...

  • Fru The

    tja.. fråga går alltid.. Jag hoppas att hon kan tänka sig komma till mig på tveten.. Frisören är ju där, så det hade varit det allra bästa att slippa springa runt.

    Ska fråga henne så snart hon kommer från semestern. En till sak med Body Shop som jag gillar och det är att de gör en riktig provsminkning innan och inte bara pratar igenom önskemål och de 500kr är säkert värt det!

  • Fru The

    jag träffas gärna.. Kanske blivande vill följa med, om det är okej för er andra förståss! Jobbar på dagarna själv, men eftermiddag/kväll skulle funka bra.

    Nån mer som hänger på?

  • Fru The

    säg vilken dag du vill förutom nu på torsdag.. då är jag inte tillgänglig..

    Vad sägs om fika på Fabror Knut? Onsdag eller fredag denna vecka? *funderar*
    Eller nästa funkar ju också förståss. Kl ? Hur länge har Knut öppet? Tror du 18.00 funkar där? Då hinner vi äta middag innan. Tidigast kl 16.00 funkar för mig...

  • Fru The

    Brudbutiken på Ytterbyvägen är underbar. Trevlig ägare som verkligen tar sig tid med sina kunder. Vackra klänningar i bra pris..

    Okej, nästa vecka funkar också.. Nästan alla dagar efter kl 16 går bra. Det kommer bli nån kväll där som jag inte kan. Bestäm så hänger vi på!

  • Fru The

    nasa

    Jasså samma datum som vi då, 070707! Vilken kyrka? (om ni nu ska ha nån), eller hur går planerna?

  • Fru The

    Vi två -07

    Vi har bara varit där och bokat bröllopsnatten. Mycket trevlig personal! Vi fick titta på 3 olika rum innan vi bestämde oss i alla fall.

    Fest där vet jag inte däremot. Prata med dem. De brukar ju kunna fixa det mesta.

    Kul om du också kan hänga med på fikan..

    Någon som kan slänga ur sig en lämplig tid och dag?

  • Fru The

    Tisdag eftermiddag kl 16 passar mig bra än så länge. Utanför nämdhuset på framsidan för att sedan invadera Knuts?

    Fler som vill hänga på?

Svar på tråden Kungälv med omnejd 2007