• Fru The

    Kungälv med omnejd 2007

    helmina

    Vi kommer ha levande musik om det är möjligt. Beror på den folkmuskiksgrupp som vi känner har tid att åka 67 mil för vårt bröllop. En av medlemmarna är inbjuden som gäst, men de andra två är villiga, men inget är bestämt.

    Men för min blivandes och min skull hoppas jag verkligen att de kommer ner och spelar. Det handar ju främst om ekonomin.

    Vi hade tänkt hitta en grupp i Kungälv/Göteborg för kyrkan, men det visade sig kosta lika mycket som att få ner dem att spela hela kvällen. Och då betalar vi även resa!

    Vad har du för typ av musik och vad ligger priset på?

  • Fru The

    Vi två -07

    När du är i Stockholm så kan du alltid passa på att gå på Hötorget och kolla ut vilka blommor som du vill ha i buketten. Det gjorde jag. Köpte en liten bukett med just de blommorna och jag är jättenöjd med kombinationen. Vet ju även hur jag vill att själva buketten ska se ut..

    Vart tänker ni beställa era buketter nånstans? Någon affär i Kungälv som ni anser är bättre/billigare på något sätt?

  • Fru The

    helmina

    Jag kan ju inte hålla tyst, så alla som vi vill ska komma och några fler vet om att vi ska gifta oss. Mycket beror väl på att halva släkten har MINST 60 mil att åka också. Har inte så stor släkt (räknar inte med pappas sida) eller många vänner och då känns det bra om alla får komma.

    Vi har 60 personer på inbjudningslistan. Men då har vi räknat med att alla kommer och att alla singlar har skaffat sällskap. Fast det tror jag inte på förståss.. Tror att vi kommer hamna runt 50 pers. Vilket känns alldeles lagomt!

    Började med att berätta för min storebror. Han bor i Singapore, så där får man vara i god tid. Men som det verkar nu så kommer han inte med sin familj. Blir för dyrt att åka, nu när han kommer hem till jul också.

    Hela vår dag kommer gå i folkmusik. En musiktyp som jag gillar. Fast kanske beror det mest på att tjejen är folkmusiker?!

    Tjejen tog reda på om partnerskap igår, fast jag inte hade bett henne. Gulligt!!

  • Fru The

    Fick hämtat mina ringar idag (förlovning och vigsel). Har haft inne dem på förstorning. Är så glad!! Äntligen får jag bära min förlovningsring igen. Helt underbart!

  • Fru The

    helmina

    Japp klar med vigselringen.. fast den ska graveras. Vet dock inte hur mycket som får plats i den..

    Köpte ringen för drygt en månad sedan. Den fanns dock inte i halvstorlekar, så jag fick lämna den på förstorning och nu är den äntligen hemma.

    Hade egentligen tänkt vänta med att köpa ring. Men fick syn på den och ville absolut ha den. Tyckte jättemycket om den och den passar perfekt med min förlovningsring och dessutom klart prisvärd!

    Du kan se den ("ringen") och alla andra tankar jag har eller har haft inför bröllopet här:
    pg.photos.yahoo.com/ph/thess_brollop/my_photos

  • Fru The

    Nej, nej.. inte köpt.. inte alls! Bara ringen och smycken.. Resten ligger på önskelista än så länge..

  • Fru The

    helmina

    Fick bilderna från en annan BT-are.. *ler*

    Men vacker klänning är det!

  • Fru The

    helmina

    Det måste vara helt underbart att få en uppsydd klänning just till dig! Du måste ha en duktig syrra! Tänk om man själv kunde ha det...

    Lite tråkigt att vara ensam tjej i min ålder i släkten... Alla kusiner är killar och så har jag mina bröder förståss... Skulle vilje se nån av dem vara tärna!

  • Fru The

    Hallå!! Har alla somnat ifrån tråden?? Känner mig ensam här..

  • Fru The

    Vad skoj.. vi har kommit väldigt långt, men tar det lite lugnare nu när det viktigaste är bokat. Håller på att kolla upp make up för stora dagen. Verkar bli antingen Body Shop eller en tjej som håller på att utbilda sig.. Får se vad som jag gillar bäst efter provsminkning och om de kan tänka sig att komma till mig på dagen. Vill slippa flänga runt om jag kan..

Svar på tråden Kungälv med omnejd 2007