• Smurfina

    ÖrebroBrudar -Närkingar nr 2

    Vill ha kvar den här tråden...så jag skapar en ny efter att den andra stängdes(www.brollopstorget.se/Forum-1-21/m1568483.html). Var jag först eller har någon annan redan gjort en ny? Rätta mig i så fall

    Ursprungliga inledningen (skriven av esprie):
    Hej på er ! Tänkte att vi kunde ha en lite nyare egen tråd, där vi kan prata om hur det går o s v . När ska ni gifta er ? Vart ska ni gifta er ? Vart ska ni ha festen ? Vilken fotograf ska ni ha ? Florist ? Tänkte att vi kunde tipsa och hjälpa varandra

    / E .

  • Svar på tråden ÖrebroBrudar -Närkingar nr 2
  • Örebroare

    Smurfina!
    Vi hade hittat ett ställe som vi ville ha vår fest på, men nu meddelade kocken att han skulle få problem, köket var inte tillräckligt stort och det ena med det andra. Suck.

    Så Smurfina, snälla, kan du berätta lite mer om festlokalen? (förlåt om jag är tjatig...) Jag hittar ingen info på nätet! Har du några kontaktuppgifter till dom? Bilder på hur lokalen ser ut inuti? Hur många får det plats? Vad kostar det att hyra? Får man ha med sej egen kock och eget dricka?

    Så tacksam för svar!

  • Smurfina

    Örebroare>>
    om kocken hade åsikter om det andra köket kan jag nästan lova att han skulle ha det om det här också. Köket är väldigt litet och långsmalt. Två personer kan knappt mötas om de samtidigt bär på något.

    Annars är lokalen bra, enligt mina behov. Den är enkel, består av ett rum, en scen, två toaletter, liten bar (som är tom och man fyller på med eget). Porslin (enkelt IKEA) finns till ca 100 personer och man får vara uppåt 200 pers (tror jag det var) i lokalen. Att ta med eget dricka och mat är ett måste eftersom det inte finns något i lokalen överhuvudtaget

  • Örebroare

    Det låter bra, hur kommer man i kontakt med dom? Har du något telefonnummer?

  • Örebroare

    Smurfina:
    Tack för all din hjälp och så! Nu har jag efter mycket om och men lyckats få tag på nummer till brevens och då meddelade en tjurig tant att dom inte tänker hyra ut längre!

    Blev så himla besviken... jaja, bara att leta vidare då...

  • Smurfina

    Hmmm...fast vår lokal låg ju inte i brevens....bara kyrkan

  • Örebroare

    Jaha, vad knäppt, då missförstod jag dej!!! Var hade ni er fest då?

    Vi har iaf hittat ett ställe nu som vi gillar jättemycket, Dylta bruk, festmagasin, har du varit där?

  • Brusebäck 3 Juni

    Örebroare: Vi hade våran fest där, och är hur nöjda som hellst, kan varmt rekomendera den! Är det något du undrar så fråga på:)

  • Smurfina

    örebroare>>
    men då fixar det sig ju ändå! Bra.

    (vår lokal log ca 2 mil från kyrkan)

  • Örebroare

    Brusebäck 3 Juni:
    Ja, vi hade gärna haft vår fest i brevens bruk festlokaler, men dom har slutat hyra ut! Blev väldigt snopen när tanten jag pratade med på telefon meddelade att de inte skulle hyra ut det längre!!!

    Tack ändå!

  • Brusebäck 3 Juni

    Örebroare: Är Brevens o Dylta samma sak verkligen?:)

Svar på tråden ÖrebroBrudar -Närkingar nr 2