• ak76

    Halmstadbrudar se HIT!!! (del 5)

    Ahhh! Vad roligt, grattis grattis till din syster!
    Låter som om ni hade en trevlig och mysig sverigeresa! :) Välkomna hem!

    Planeringen går ok frammåt här iaf. Klamedam ringde i går, (efter en lite syrligt mail från min sida...) så nu är maten bestämd...han ville dock att vi skulle ringa veckan innan, så det inte blev några missförstånd...hm.

    Alkoholfritt vin tyckte han inte var något alternativ till våra gäster som kör bil (det finns inga bra) så han föreslog vatten...kanske blir trist att dricka vatten en hel kväll för de som ammar eller kör bil. Vad hade ni andra?

    Kram,

  • ak76

    Robie, ok, ska kolla detta. De är lite kinkiga faktiskt därborta...inte helt lätt att prata med dem. Eftersom det är ett "paket" vi köpt så få man ju anpassa sig lite, men man kan ju tycka att de måste FATTA att en gäst kanske gärna dricker något annat än vatten en hel kväll...helskumt.

    Kan för övrigt förstå att gravidfrågor lätt blir lite trista i längden. Såg någonstans om roliga svar på sån't där...
    typ:

    Är du inte gravid ännu? Nej - vi gillar inte barn, de bara skriker och för massa oväsen.

    Ammar du inte? -Hurså, är du hungrig?

    Är det inte dags att bli lite rund om magen nu? Nej - jag vill ju inte se ut som du!

    Ganska taskiga, men ändå rätt roliga svar på tal!

  • ak76

    Japp, ska se om jag hittar den verkliga länken någon gång.... :)

    Och ja - man kan visst bara inte vilja dricka alkohol - det är fritt val i detta landet

    Å andra sidan får man väl hoppas att det är av "glädje" de frågar, MEN, sådant där är ju upp till var och en, och att skaffa barn då eller då, eller överhuvudtaget står väl inte instiftat i någon svensk lag så vitt jag vet ialla fall! :)

    Nu - över till något annat!

    Jag fick mina godisar jag beställde härom veckan från Sweet Touch! De var jättefina och kommer passa jättebra i de små påsarna!
    Chokladdrageér i beige, de var dock ganska hårda och chokladen inuti mörk, men jag hoppas att folk gillar dem iaf!

    I dag tror jag att min M2B ska iväg och handla skor och kanske morgongåva till mig?????? :) Han är lite hemlighetsfull iaf! Och jag är jättenyfiken!!!!!!!

    Det känns hela tiden som jag glömt något också, kan inte riktigt sätta fingret på vad, men något är det!!!

    Skrev precis ett långt mail till slottet och Klamedam, så jag hoppas att vi är på det klara med det mesta nu...

    Hua - det är mycket nu...

  • ak76

    Förresten Robie, hur går det med husköp?
    Pratade med M som sa att ni gäääärna får komma och titta! :)

  • ak76

    Nej, det är en ansenlig summa det är värderat till, det har ni rätt till. Vi står ju i begrepp till att köpa "vårt" också, och det ligger i ungefär samma svängar, känns tufft faktiskt.

    Ja,ja, jag håller ögon och öron öppna!

  • ak76

    Jaha, om inte annat så får jag väl prata med mig själv

    Klänning är färdig och ska hämtas (men när????? det är aplångt till Ljungby)

    Nästa vecka ska vi skriva under vårt äktenskapsförord och testamente, dagen efter bär det i väg till Värnamo för att skaffa pass. Måste börja gå in skorna, men det känns skittöntigt att klappra omkring hemma i högklackat!!!

    Är vansinningt misstänksam ang lördagen, tror att de "tar" mig eller Thomas, litar inte på vad någon säger för tillfället

    Måste lägga godisarna i påsar och knyta fin rosett om, måste dela tapeten i två lika breda och långa delar, så vi kan använda den som löpare - (hade varit smidigt om man kunde såga i tu rullen....)

    Måste fixa väska att packa i, måste fixa sköna "dagen efter" kläder, måste .....oooaaaaaaaaaaa!!!!!!!!

  • ak76

    Annelie, det där med pass är lite "skit" faktiskt, jag måste skaffa nytt pass (men i mitt gamla namn) det nya hinner ju inte gå igenom, så där "bränner" vi 400 spänn på ett pass som kan användas en gång...dumt.

    Men - å andra sidan räknar vi inte med att åka utomlands mer på ett par år (ja, det får väl bli danmark då... :) så det känns ok ändå...

    Nej, det där med äktenskapsförord och testamente är ju inte särskillt trevligt, om man säger så, men ack så bra om det (mot förmodan) skulle gå snett i framtiden.
    Förresten, var ska ni förvara ert? Behöver man skaffa bankfack då eller?

  • ak76

    Oh en annan grej, Poppis, hur lägger man upp bilderna i det du hade, Pixbox eller vad det hette? Verkade smidigt...

  • ak76

    Halloj!

    Nej - ingen möhippa, men väl svensexa i helgen! Det var en mycket glad kille som droppade in vid två tiden på natten!!!

    Först kidnappade de honom hemma, och han fick ta på sig en fantomendräkt (han var så klart ursnygg!!!) , sedan bar det av till Gislaved där hela gänget åkte speedway, därefter lunch och sedan till Ullared. Med 105 kr i mynt skulle han handla kläder för kvällen, han lyckades och gjorde för övrigt succé bland alla barnfamiljer som var där! Han blev fotad och allt! :)
    Sedan var det "fångarna på gården" utanför Ullared någonstans, kvällen avslutades med plankstek och whiskey-provning på Bredaryds Wärdshus. Han kunde verkligen inte fått en bättre svensexa!!!

    Ja, nu i veckan är det lite brådis, mycket att stå i men jag hoppas vi hinner med mycket så jag kan ta till mig Poppis råd att ta det lite lungt...ja hispig är jag allt i bland...är så skitnervös att det inte ska klaffa. Att inte maten ska vara bra, att jag ramlar och gör bort mig, att ....ja, you name it!

    Kram,
    Anna

  • ak76

    Ja, vad ska man säga. Klamedam svarar inte på mail och slottet hänvisar till att de ska informera och diskutera tårta, bar och dryck med oss...svår sits. Vill ju inte bli ovän med dem innan...

    Känns tungt. Tårta inte färdigt, dricka till maten inte färdigt, dricka i baren inte färdigt...

Svar på tråden Halmstadbrudar se HIT!!! (del 5)