• ak76

    Halmstadbrudar se HIT!!! (del 5)

    Glömde: Robie, hoppas du mår bättre nu!
    Kram,

  • ak76

    Hallå!

    Ja, precis, vi är också inne på det första förslaget!!! Men vad sjutton är terrine för något? Är det typ som alladåb eller något sån't där sladdrigt???

    Kanske man kan få blanda, paj med västerbottenost och marinerade champinjoner lät ju inte så dumt!

    Skönt att du mår bättre Robie, hosta är inge kul, kan du inte försöka få mer medicin?

    Annelie, när du får tid får du gärna maila lite fler kort, jag har tyvärr inte kunnat se något, min dator hemma var för seg, vill du maila jobbet?
    info@jannesbrunnsborrning.se

    Så ni brudar som redan gift er, har ni något bra man ska tänka på?

  • ak76

    Jaha flickor, nu vill det till att hålla tummarna!!! I em drar jag iväg till Ellefors, till Yala, och provar/syr ut/in klänningen. Jag är jättenervös. Tänk om de säger, "nej - vi är ledsna, det går helt enkelt inte, du är såååååååååå tjock...." Har drömt mardrömmar om det inatt...herregud. Nu börjar visst hysterin att komma så smått...

  • ak76

    Hej flickor!

    Klänningsprovningen gick fint, trodde dock jag hamnat i världens avkrok (ja - det hade jag nog också...!)men oj vilka fina klännignar de hade där! Trevliga och tillmötesgående var de också. Ska bli spännande att se det färdiga resultatet!

    Robie, jag kunde hålla mig till exakt 09:03 (då somnade Hugge, sedan slet jag upp kuvertet!!!!!!!) Tack så jättemycket, jättefint kort!. Utan tvekan det mest arbetade och personliga tackkort vi fått! Roligt!

    Ja, nu börjar även jag bli nervös, mest för att folk inte ska ha skoj och så, men det är ju lite tokigt egentligen...
    Poppis, hur har du det??

    Robie, bra tips förresten! Hur svårt är det egentligen att ta till sig dem tror du.... Får hoppas den värsta nervositeten lägger sig vid ingångsmarchen, så att man kan slappna av sedan!

    Återkommer under dagen...

  • ak76

    Hua Poppis! Vilken svensexa och möhippa!!!!!!!!!!! Nu blev jag med ens lite orolig - även om det säkert bara blir roliga och trevliga saker...det tär och vänta

    Vigselprogrammen är nästan färdiga, jag har mailat vår vigselförättare för att se om hon kan öva med oss lite dagen innan, förhoppningsvis träffar vi musiker på fredag och underklänningen kommer på posten i dagarna! Phu!

    Min bröllopsklänning vet jag inte riktigt när jag får, hon ringer väl när den är färdig antar jag...liiiite nervös att den inte ska passa i alla fall!

    Har tänkt på en grej...jag börjar bli liksom lite less på att planera och stoja nu. Måste man ha korgar på toan tror ni? Jag vet inte om jag ids ränna runt mera...(usch, låter det hur hemskt som helst???)

    Vad tror ni kan vara bra godis att ha som "present" till gästerna? Har köpt jättesöta påsar med fint band till, men är inte så sugen på att hålla på och kladda med choklad, utan nåt annat smidigt med gott godis hade varit bra. Sedan måste jag nog fixa lite gottis till barnen också...

    Ja, ja, det är ju en dag i morgon också!
    Kram, kram,

  • ak76

    Oki doki, tittade nu tillbaka på den sidan där ni skrivit upp vad man behöver för grejer. Robie, var tror du man kan få tag i detta här uppe? Typ Lindex och ICA i Gislaved eller?
    *phu - lite gnällig*

    Hade ni något annat på toa? Typ särskillt papper eller ljus eller något sådant?

    Kram,

  • ak76

    Nej - du har rätt...man behöver väl inte det kanske...
    Usch, vet inte, vi får se...

    Kanske kan jag sätta min svägerska på att fixa sådana korgar *fick just en ljus idé* De pratar ofta om att de vill hjälpa till med något...

    Robie, hoppas du får kul på praktiken! Låter spännande!
    En annan grej, jag vet ett hus som är till salu på landet utanför Burseryd, jag har blivit ombedd att tala om det för dig av personerna i fråga som äger det. Man kan gå naken i trädgården om man vill och det är väldigt fint i ordning

    Du kan ju höra av dig till mig när du får tillfälle!
    Kram,

  • ak76

    Robie, Ja det är Johan och Maries hus, hon ville jag skulle tala om det för dig eftersom hon visste att ni var ute efter hus häromkring! :)

    Ja, det är väldigt i ordning innuti, tror väl egentligen inte man behöver göra något (det är väl typ tapeter om man inte har samma smak) Ni får säkert komma och titta om ni vill!

    Förstår det här med ångesten - vi är likadana. Ska ju eventuellt också köpa "vårt" hus nu, men det är mycket pengar och man blir lätt lite nervös...

    Kram så länge,

  • ak76

    Åh Annelie, vad trist! Hoppas Isak snart mår bättre, tråkigt med det där mjölken...

    Ja, det med gästtofflor lät ju rätt häftigt Om inte annat lär jag väl behöva dem själv :)

    Kram,

  • ak76

    Oaaaaaa! Vad kul, tänk bara en vecka innan du står där med din Conny och är världens vackraste....*jaha och då var tårproduktionen i full gång* *ler* Det kommer att gå så bra! Hade också gärna velat komma och tjuvkika, men är uppbokad. :(

    Jag och Thomas kom på häromdagen att man kanske skulle gravera ringarna också...hm. Shit, tänk om vi glömt det? haha, ja..undrar vad kan vara mer som vi förträngt?
    Ja, just det - att fixa pass också. Varken jag eller Hugge har något giltigt och det börjar också bli lite ont om tid för det.*stressa stressa*

    Nej - måste jobba lite nu. Hugo är hemma sjuk i dag, falsk krupp igen i natt och feber, så jag ska snart hem och lösa av Thomas som ska till jobbet!

    Vi hörs flickor!
    Kram,

Svar på tråden Halmstadbrudar se HIT!!! (del 5)