Inlägg från: Poppinella |Visa alla inlägg
  • Poppinella

    Halmstadbrudar se HIT!!! (del 5)

    Nhstd
    Har du nån bild på klänningen! Nu blev man nyfiken! Vad är det för ställe du beställt den från? Är det i Sverige eller nåt annat land? Känner inte igen det alls.
    Jag ska upp i augusti och prova min en sista gång samt sy in, ut, hit eller dit där det behövs.Ser fram emot att prova den nu när det faktiskt är rätt så nära.... Nu vet jag ju dessutom hur Conny kommer se ut vilket gör det hela ännu roligare!

    Ha en bra fredagkväll alla, själv ska jag jobba!

  • Poppinella

    Men hallå, har jag missat bilder på Annelie??? Nu måste någon visa mig, om inte här så på min mail:
    poppinella81@hotmail.com

    TheBride
    Hur går det med din planering? Det var inte så lång tid kvar va?

  • Poppinella

    TheBride
    Jaså, det var nästa år... jag som trodde det var snart Lita inte på mig med andra ord... *vissel vissel*

  • Poppinella

    Kunde någon förresten direktlänka på bilden av Annelies tårta? Jag kan inte få fram bilderna på deras hemsida....

  • Poppinella

    Jag trivs jättebra! Vill verkligen stanna till hösten som timmis. Det är jäktigt och tungt som bara den, men hur kul som helst!

    Jag fick bilden och Annelie, den var ju jättefin! Specieltl brudparet tyckte jag!

  • Poppinella

    Måste bara fråga er som gift sig ( ); i BT:s planering så finns dte ju med att man kan förbereda för namnändring tex genom att beställa blanketter och så. Men vad är egentligen det för blanketter? Går inte det mesta automatiskt till typ bank, vägverket etc?

  • Poppinella

    NHstd
    Jo, den där namnändringen skickade vi också in tillsammans med hinderprövningen. Då var det kanske bara den då. Jag tyckte det lät som det var fler grejer man skulle tänka på så jag var lite undrande.

    När blir nästa träff då?
    Du vill väl vara med Nhstd? När kan du? Kan inte du komma med några förslag i så fall på lite olika dagar som du kan?

  • Poppinella

    physalis
    Tråligt att du inte kan vara med. När kan du då? Vi kan ju alltid klämma in en fika till!
    Vad kul med hippan! Berätta mer om det!

    Jag kan på torsdag, men jobbar fram till 15 så efter det i så fall.

    Jag hoppas på att kunna hämta min klänning på tisdag förresten. Ska ringa dom idag och höra om jag kan det. Kom nämligen på att jag ska upp på en snabbvisit till Gbg och åker jag liiite tidigare kan jag klämma in det på morgonen. Hoppas bara att de kan dte nu.

  • Poppinella

    Jag som tänkte rösta på halv fyra
    Jag får nämligen besök av min broder och tänkte att jag inte skulle komma hem alltför sent...

    Det blev aldrig att klänningen följde med hem... Jag fick aldrig tag i dom. Men men, inte hela världen, den finns ju där så jag får hämta den om ett par veckor istället. Men vet ni förresten vart man kan köpa en sån där "väska"/skydd att ha klänningen i eller får man det på köpet?

    Nu har jag hunnit köpa andra skor att ha... och jag som sa att jag inte skulle vela så... fick plötsligt för mig att jag vill eha lite mer spetsiga skor ändå så jag hittade några för 99kr. Inte märkvärdiga alls, men det gör inte så mycket för mig.

    Conny har också inhandlat skor så nu går vi båda runt här på kvällarna och går in dom. Klipp klopp låter det i hela lägenheten...
    Har för säkerhets skull köpt compeedplåster som ligger i min lilla väska.

    Blommor är bestämda, men inte beställda. Tänkte diskutera lite med dig fru A. om vilken gubbe du handlade hos på torget. Jag har varit på Blomsterlandet idag och fått reda på lite priser, men jag var inte helt nöjd. Tänkte fråga runt lite och kom att tänka på att du ju hittade riktigt billigt.

    Idag skulle jag ju göra en enkel provuppsättning och provsminkning, men väl där så kom aldrig Dianas chef och låste upp så vi kom inte in. Ska ringa henne sen och boka in en annan dag istället. Det blir nästan bättre då för då tar vi det närmre bröllopet och passar på att klippa och färga istället med.

    Hm, när ska vi nu ta imorgon då?

    A-k, kunde du?

  • Poppinella

    Jag kan ta mig en minut att kolla vilken tid det blir, det går nog. Men Annelie, du kunde väl ändå inte förrän vid fyra.

    Fast sätt halv fem, jag kanske kan åka hem emellan och komma tillbaka. Dock kan jag inte vara med nån lång stund i så fall.

Svar på tråden Halmstadbrudar se HIT!!! (del 5)