Inlägg från: Poppinella |Visa alla inlägg
  • Poppinella

    Halmstadbrudar se HIT!!! (del 5)

    Vad skönt att det löser sig Annelie! Heter hon möjligtvis Diana?

    Jag undrar också vart Catharina tagit vägen nu....

  • Poppinella

    Annelie!
    Ja, det är det. Vi har inte träffat henne själva ännu (jo, Conny då, men inte för detta ändamålet). Vad kul!

  • Poppinella

    Ännu en fru ibland oss... även jag väntar med spänning på att rapport skall avläggas om fru A:s dag! Låter bra att du var så lugn! Själv känns det väldigt fjärran att man själv kommer vara det...

    Nu räknar vi ner till Annelies dag! Är du nervös?

  • Poppinella

    Äh, nu måste vi få liv i tråden igen tjejer!

    Är du nervös Annelie? Ska bli så kul att få höra om din dag sen!
    Robie, jag vill se bilder så det måste du fixa så snart du kan! Bilder gäller dig också Annelie sen! Bara så att ni vet...

    Nu är jag snart klar med presentationen av gästerna till festprogrammet. har suttit med det en lång stund nu. Det är så himla svårt att skriva om vissa... en del av dom känner man ju faktiskt inte alls. Får väl höra mig för lite hos de respektive, de vi ursprungligen känner så att säga.

    Har lämnat in ansökan till hindersprövningen idag. Skönt att ha gjort det. Borde kanske gjort det tidigare, men har inte fått tummen ur (som vanligt).

    Usch, alldeles för många röda utropstecken blinkar i vår planering nu! Inte alls roligt, jag blir så stressad av dom. Samtidigt är de bra för det får lite fart på mig bara för att jag vill kunna kryssa i det som avklarat!

    Hur har det gått för dig Catharina? Vi vill fortfarande veta!

    Ha det bra allihopa i den tropiska värmen! (Vem behöver solsemester?)

  • Poppinella

    Annelie, jag ska tänka på dig imorgon! Hopaps ni får en underbar dag!
    Visst känns det lite konstigt nu att några av oss faktiskt HAR gift sig! Och att det är så nära för oss andra. Första gången vi träffades kändes det ändå rätt långt bort. Nu är vi snart där allihopa och avds ka vi då kalla våra träffar? Frugornas sammansvärjning?

    Ha det bra alla, nu sticker vi till Blekinge över helgen.

  • Poppinella

    Vad kul att höra att allt blev bra Annelie! Så nu är ännu en ibland oss fru... *Poppinella fortsätter filosofera*

    Skönt att höra att vi gjorde rätt i att ha betalbar... vi valde det av just den anledningen att en del vi känner inte kan sluta dricka om det finns gratis. Tråkigt att det blev så för er. Skämmas kan de gott göra, hoppas de lär sig en läxa till nästa bröllop de går på (eller annan tillställning för den delen). Man gör bara inte så av respekt för de man är där för. Usch, jag avskyr när alkoholen styr!
    Härligt att det blev en fin dag i övrigt!

    Själva har vi mer eller mindre bestämt att vi inte skall fixa med nån resa nu utan ta det när vi se vad vi får i pengaväg. Önskar ju oss pengar till det i bröllppspresent. Vi tänket inte böka med att boka, beställa och kolla runt nu, det finns helöt enkelt inte tid till det. Istället kommer vi försöka åka till Blekinge (där vi var nu i helgen) en vecka efter bröllopet och bara koppla av där. SEN kan vi börja kolla resa och i så fall sticka iväg till våren. Pengarna finns ju liksom kvar och man kan i lugn och ro planera sin resa. Det känns väldigt bra att vi kommit fram till det.

    Hur har allas helg varit i övrigt?

  • Poppinella

    Här hade det hänt saker sen jag var inne sist! Välkommen Nhstd!

    Annelie, jag kan inte se en ända tråtbild på deras hemsida. Funkar varken med explorer eller mozilla.... kan någon direktlänka till bilden?
    Robie, era tårtor var jättefina! Inte dumt att ha så mycket kvar heller (gottegris som man är)...
    Vi har ingen aning om hur tårtan kommer se ut, mamma har fått fria händer. Alla hennes tårtor är så himla fina så jag vet att den kommer vara bra!

    Här har det äntligen hänt lite...
    Hinderprövningen har gått igenom så nu får vi faktiskt LOV att gifta oss! Tjoho!
    Ska bara skicka in den till de på rådhuset också.
    Sedan har vi fått Gunnar som vigselförättare, precis som vi bad om så jag är sååå glad att han tackade ja! Nu ska vi bara prata med honom själva också och planera mer i detalj, men nu vet vi ju i alla fall att det blir han!

    Sedan är äntligen frockcoat bokad på Hanna Morris. Conny är ju inte snabbast med att ta tag i sin del av bestyren... en annan fixade klänning i januari Det var nära att det inte fanns något han ville ha (i rätt storlek) kvar den dagen, det han fastnade för först var redan uythyrt då. Så går det, men det blev bra ändå för det andra han tog var kanonfint! Så stilig han var min gubbe!!!

    På lördag går vårt OSA ut. Ska ringa Connys föräldrar sen (de tar ju emot anmälningarna) och höra hur det ligger till. Ett par ringde idag och sa att de blir tvungna att tacka nej. Det var av personliga skäl som jag verkligen förstår och jag är glad att hon ringde och förklarade för oss. Annars hade man kanske undrat om någon bara tackar nej och man inte vet varför.

    Jag vill träffas snart! Physalis, du kunde väl inte mitt i veckan. Kan inte du slänga upp några förslag på dagar så kan vi se om fler kan då?

    Ha det bra alla fruar och blivande!

  • Poppinella

    Vad kul att se bilder!!! Ni var sååå fina! Och vilken krona, det var nog den sötaste krona jag nånsin sett!

    Det känns så konstigt att det stundar för ens egen del... hjälp! Kommer allt gå lika bra för oss? Nu börjar min nervositet smyga sig närmre...

Svar på tråden Halmstadbrudar se HIT!!! (del 5)