• nenne78

    vestibulit

    hej!
    Jag hade samma problem som aldrig gav med sig - tills jag slutade med p-piller! Sen dess har jag inte haft svamp en enda gång, och har sällan ont av samlag längre (ibland är man ju lite torr...)

  • nenne78

    Det är ju en förutsättning att du äter p-piller som du kan sluta med...

  • nenne78

    ingen aning, men det var ett program på P3 förut (2-3 år sedan) där de tog upp det här. Jag hade redan då slutat med p-piller. Hur som helst så var det många som hörde av sig att det hade blivit bra när de slutat med p-piller, men om det är hormonerna eller inte har jag ingen aning om.
    Jag gjorde allt för att bli av med det tidigare, strök to m trosorna för att döda alla tänkbara svamppartiklar som mot all förmodan var kvar efter tvätt...

  • nenne78

    och om det var vestibulit som jag hade eller om det enbart berodde på svampen vet jag inte heller. Det var nog säkert en kompination. Jag har inte fått någon diagnos. Men efter allt jag läst om vestibulit så stämde symptomen väldigt bra. Värre smärta är svårt att föreställa sig, och hur jobbigt som helst när man VILL men inte KAN ha sex, för att det gör så fruktansvärt ont och bara bränner sönder en inifrån. Svamen försvann direkt men däremot tog det tag med den brännande känslan eftersom slemhinnorna var så sköra men nu är allt toppen!

  • nenne78

    malin22 - Lycka till och hoppas att du blir helt återställd innan hösten är här!

  • nenne78

    En sån där rabbit har jag hört ska göra underverk... Så jobba på! *styrkekram*

Svar på tråden vestibulit