• Orustbrud

    Stenungsundstråd nr.4

    Hoppsan! Nu hade visst den gamla tråden gått ut. Har inte sett någon ny så jag gör ett försök att få tag i er.

  • Svar på tråden Stenungsundstråd nr.4
  • Grönt är skönt

    Tadaaaaaaa! Jag är FRU!!!!
    En HELT underbar dag, ALLT var SUPER!! Jag återkommer med mer detaljer om tre veckor när vi kommit hem från resan!

    Ni andra som det snart är dags för! Ojojoj, det går inte ens att fantisera om den kick man upplever tillsammans med sin äkta hälft! Lycka till!

  • Augustibrud-06

    Grönt är skönt
    GRATTIS!! Vad roligt att ni är så nöjda med er dag! Ska bli spännande att höra mer sen! Ha en skön bröllopsresa nu!

    Har tänkt på er! Vi var i bygdegården idag och kollade in hur vi ville ha det. Det var så kul för det stod 12 vaser som jag tänkte att de skulle vara bra att använda. Då sa Ragnhild att brudparet som var där igår lämnade kvar dem! Tack för det!

  • Grönt är skönt

    Tittar in här igen...en snabbis
    Augustibrud: Det var så lite! Vet inte hur ni tänkt göra med ljudanläggning, men vi använde den befintliga och det fungerade jättebra! Det blev också superbra med diskokulan! En annan grej att tänka på om det är varmt är att slå på luftkonditioneringen tidigt på dagen så att lokalen blir sval (vi slog på den under middagen så det blev lite svettigt). När luftkonditioneringen är på måste dörrarna vara stängda för att det ska fungera...
    En jätteviktig sak inför dukningen är att det inte finns tillräckligt många vinglas om ni tänker servera både rött och vitt vin till middagen. Vi upptäckte det på fredag eftermiddag och det blev lite stressigt att hinna fixa fram extra glas. Vi hade dock enorm tur och fick låna glas av Emma på Lätt Rätt som gjorde (och levererade) bröllopstårtan.
    En sista sak, det stora ovala bordet är superjobbigt att flytta på eftersom det inte går att fälla ihop. Vi bar bort det till rummet där TVn står men var tvugna att haka av dörren för att få in det dit...

    Stort lycka till med den fortsatta planeringen!

    *stressar vidare*

  • Augustibrud-06

    Grönt är skönt

    Tack för tipsen!

    Hade missat att det fanns luftkonditionering så det var ju bra att veta. Kan tänka mig att det blir svettigt med korsett och klänning!

    Vi kollade det med glas igår så det ska vi hyra. Gick det att koppla musik till den ljudanläggningen som fanns. Ragnhild sa att det var endast för prat...
    Vi har bokat en Dj, men vi tänkte spela in lite musik om festen håller på väldigt sent!

    Är det bara du och jag här nu för tiden, undra var alla andra håller hus...

    När ska ni åka på bröllopsresa, det var alldeles i dagarna om jag förstod de rätt?
    Ha en riktigt skön resa nu!

  • Grönt är skönt

    Augustibrud:
    Jag smiter in här en snabbis till! Vi åker imorrn!
    Vi körde musik från dator till musikanläggningen. Man är tvungen att ha en extra kabel, men vi köpte en sån och lämnade kvar den så att flera kan använda den! Vi skrev också ut en manual till förstärkaren som vi lämnade i skåpet!

  • Orustbrud

    Grönt är skönt:
    Grattis!!!
    Ha en nu en helt underbar resa.

    Vi har ännu inte bokat någon resa men vet att vi ska åka någonstans dagarna efter bröllopet. Vi kan bara inte bestämma oss för vart. Tips?

  • gnizz

    Orustbrud

    Vi funderade på att åka till Prag innan jag fick veta att skolan börjar på måndagen efter vigseln. Verkar vara en väldigt fin stad och våra pengar är värda lite där.

  • vera08

    Orustbrud:

    vi har samma funderingar. Har haft Danmark som idé länge, men det ska ju passa med färjor och annat. min blivanda har bara ledigt till torsdagen efter så det är inte jättemånga dagar det rör sig om

  • SaT

    Grattis Grönt är skönt!! Låter som ni haft en bra dag!

Svar på tråden Stenungsundstråd nr.4