• Orustbrud

    Stenungsundstråd nr.4

    Hoppsan! Nu hade visst den gamla tråden gått ut. Har inte sett någon ny så jag gör ett försök att få tag i er.

  • Svar på tråden Stenungsundstråd nr.4
  • Augustibrud-06

    Grönt är skönt
    Det låter jättefint med ballonger, blommor och levande ljus. Att ha levande ljus fast det är ljust ute tycker jag hör till, så de gör ni rätt i.

    Har inte pratat med Ragnhild än, bokade hos Maria men hon har inte hand om det längre så nu ska jag ringa Ragnhild och be att få titta lite mer på lokalen. Det var inga problem att göra de eller?
    Var ju bra att ni hade tänkt på det med reflexer så jag inte kom med ngt nytt så här nära. Vill inte sätta griller i huvudet med en dryg vecka kvar!

    Känns det som du har allt under kontroll annars?

  • Grönt är skönt

    Augustibrud:
    Det har inte varit några som helst problem att åka och titta på lokalen. Det känns verkligen att om hon haft möjlighet att komma och öppna så gör hon det! Jag kan tipsa om att det skulle vara loppis i bygdegården nu på lördag om du vill åka tit och kika, fast det är kanske svårt att bilda sig en uppfattning om det när det inte är tomt.

    Ingen fara med reflexerna, inga nya griller i huvudet tillkom. Jag känner ju mig själv rätt bra så jag bara undrar när jag ska börja stressa upp mig... jag veeet att det kommer snart ju ;)

    Har inte mycket mer planering att göra, det som är kvar på listan ska jag ta tag i nästa vecka. Förutom att jag måste ta en vaccination till imorrn, men det räknas inte. På måndag ska jag till frissan och fixa i ordning håret och göra en provuppsättning! Ska bli sååå spännande!

    Just nu känns det bara så skönt att allt planerande snart är över. Hur mysigt det än är att pyssla med bröllopsrelaterade saker så känner jag att det ska bli skönt att slippa det sen - bara få resa iväg och mysa!

  • Orustbrud

    Kul att läsa om allas fixande. Nu tar jag paus från mitt planerande en vecka och sticker till Monaco. Hoppas att lägga lite grund för bröllopsbrännan. Ha det gott så länge.

  • Augustibrud-06

    Grönt är skönt
    Vad bra att Ragnhild var lätt att ha och göra med, ska ta och ringa henne ikväll.

    Vad spännande med provuppsättning, vad ska du göra håret någonstans? Var själv och gjorde min provuppsättning för ett par veckor sen, det var jättekul!

    Du skulle ta spruta, var ska ni åka på bröllopsresa? Själva blir det bara ett par nätter på Klitterhus i Ängelholm. Vill inte lämna sonen längre än så. Men skönt att få rå om varann lite efteråt iaf!

  • Augustibrud-06

    Orustbrud
    Ha en trevlig semester! Skönt att komma bort och inte tänka så mkt på bröllopet kanske. Det blir lätt att man tänker och funderar en del. Själv drömde jag mardrömmar om bröllopet häromdagen...

  • Grönt är skönt

    Orustbrud: Ha en alldeles, alldeles underbar semester :)

    Augustibrud: Jag ska göra min uppsättning i Göteborg, hos 39-klipp, har en frisör där som jag gått hos några år och som jag tycker är jättebra!
    Vaccinationen, jag är faktiskt på språng nu, behöver ta spruta nr2 för hepatit A+B. Vi ska till Malaysia i tre veckor och jag längtar såå mycket! :D

    Blev du nöjd med din provuppsättning? Hade du med dig bilder, eller visste du precis hur du ville ha det? Jag är så osäker på hur jag ska ha håret, ska ta med mig ett par bilder på olika förslag...

  • Augustibrud-06

    Grönt är skönt
    Ursäkta att jag inte svarat, har inte varit här på några dgr igen.

    Malaysia låter helt underbart, blir allt lite avis.

    Du har ju redan hunnit vara hos frisören nu, hur gick det? Blev du nöjd?
    Jag hade inte med mig några bilder till frisören. Vi provade med både håret utsläppt och uppsatt, men det kändes bäst med uppsatt i loopar så de får bli det. Ska vara lite pärlor instuckna mellan också. Men jag velar fortfarande lite så vi får väl se hur de slutar!

    Det är nära för er nu, börjar de pirra i magen?

  • Grönt är skönt

    Augustibrud: Besöket hos frissan var jättebra, jag hade med mig några olika bilder (med lite olika stilar) och den som jag tyckte bäst om gillade också frissan bäst! Vi gjorde aldrig en testuppsättning, så jag får se på lördag hur det blir! Hur som helst så känns det väldigt bra!

    Jag är fortfarande förvånansvärt o-pirrig... nåja, lite pirrar det ju, men inte på långa vägar så mycket som jag förväntat mig ;). Det kan iofs bero på att jag haft en massa saker att göra denna veckan och inte har hunnit tänka efter ordentligt :D

    Jag undrar var alla andra i tråden tagit vägen, det verkar bara som att det är du och jag som håller igång!

  • vera08

    Hejsan!

    Jag hittade en annan öppnad tråd och skrev där, men nu är den länkad hit. Började också undra vad som hade hänt, såg inte att gamla tråden var stängd, gick bara in för att kolla om någon skrivit och det var stendött. Inte så konstigt förstår jag ju nu :D

    Grönt är skönt: Lycka till i helgen. Jag ska själv på ett bröllop till en kompis, det gör att det känns mycket verkligt nu! skönt att du är så lugn, hoppas att det blir samma för mig, en månad kvar imorgon...

  • Augustibrud-06

    Grönt är skönt
    Nu är det nära för dig!
    Hoppas det går bra för er, ni får iaf bra väder imorgon! Vill också ha sol när jag gifter mig, men inte för varmt kanske...
    Tänk att om ett dygn är du fru! Det låter ngt de!
    Är det inte pirrigt nu heller? Vet inte om du hinner se detta men skickar ett:

    Stort LYCKA TILL imorgon! Ska tänka på er!

Svar på tråden Stenungsundstråd nr.4