• Jupiter2

    Vänner Lund tråd 3

    Jepp, jag kommer om jag har blivit frisk. Ebbas 18.00!

  • Jupiter2

    Izunia: Jag lagade nageln med lösnagellim... Och nu har jag mailat Bertil igen. Mitt förra mail som jag skickade för en månad sedan har han ännu inte svarat på...

    Jag får se om jag kommer i eftermiddag. Ska för första gången prova akupunktur... Får se hur jag mår direkt efter det.

  • Jupiter2

    Jo, det känns ganska bra. Jag har inte gått till jobbet i dag heller fö rjag vet liksom inte om migränen är över... Jag hade ett anfall i natt, som jag bruakr ha, men det var mycket mildare och över på bara en halvtimme. Sedan dess har jag inte haft något annat än stickningar bakom ögat. Så det har verkligen blivit bättre. Ska dit igen imorgon. Förhoppningsvis blir det ännu bättre efter det!

    Har börjat baka lite pajer nu... Till bröllopet. Suck, gör nog bara ett par stycken idag.

    Ninni75: Välkommen och grattis! Var bor du? När ska du gifta dig?

  • Jupiter2

    Jo, det är en del att fixa med.. Men det beror också på hur mycket man vill kontrollera själv. Vi är nog ganska många här som är noga med detaljer... Suck!

    Apropå att fixa saker: Nu har jag bokat smink-Åsa!!! Hon blev hur paff som helst när jag ringde och förklarade vem jag var. Men hon blev glad! Jag varnade henne att det skulle kunna bli fler brudar som ringer eftersom vi var så imponerade av Pov:s sminkning. Provsminkning 8 juli! (Samma dag som de tar min blivande till svensexa...)

  • Jupiter2

    Izunia: Blev de som du ville ha det??

    Skäms lite nu... Men frågade inte henne om pris. Jag är bara glad att jag slipper Make-up store och att det blir billigare. (Hon lär ju inte ta 1000 kr) Hoppas jag...

  • Jupiter2

    Iiiiik! 18 dagar!

    Hörni vart har Nyfiken Lundabo tagit vägen? Henne har vi inte sett i tråden på jättelänge väl? Eller är det nåt som jag bara fått för mig?

  • Jupiter2

    Förlåt... *skäms*

    Naturligtvis ska det vara Nybliven inte nyfiken! Har jobbat för mycket. Nu ska jag på niornas avslutningsfest. Tooodeluuu!

  • Jupiter2

    Absolut! Jag ställe ralltid upp på fika!!! Nu har jag precis sagt hej då till mina nior och är fri som en fågel! (Nästan, jobbar nästa vecka också)

    Vi har träffat vår präst nu och det gick jättebra. Inga problem alls, hon var trevlig och verkade ha koll på läget.

Svar på tråden Vänner Lund tråd 3