• Jupiter2

    Vänner Lund tråd 3

    Jo det sa hon till mig med men eftersom hon nu åtagit sig fler jobb i morgon måste hon åka runt lite ochj det blev mer praktiskt. Fullt förståeligt. Vi får höras sen och berätta vad vi tyckte. Glöm inte att ta ett foto av sminkningen!

  • Jupiter2

    Jag tycker att ni båda två verkar ligga bra till i planeringen!

    Bebop: Håller tummarna!

  • Jupiter2

    Jo, nu har jag sminkats! Antar att Izunia sitte rjust nu och blir sminkad. Det blev inte alls som vi tänkte från början eftersom alla färger försvann på mig... Är ganska van vid att jag måste köpa jättestarka färger för att det överhuvudtaget ska synas. Så i stället för ljust pärlemorskimmer blev det mer åt det guldiga hållet med lite mörka, dova färger. Jättesnyggt.
    Nu ska jag nog till IKEA och köpa värmeljusstakar och lite annat smått och gott.

  • Jupiter2

    Vad härligt! Grattis! Det börjar bli många fruar här inne nu!

  • Jupiter2

    Jag tyckte inte att jag hittade ngt där. Det var väldigt mycket praktiska, bekväma bh:ar till kvinnor med stora eller små bröst. De hade en kollektion av brudkläder vad jag kunde se och den var jättefin, men eftersom jag inte har problem att hitta storlekar som passar i en vanlig affär föredrog jag det.

  • Jupiter2

    Nu när en del blivit fruar och andra börjar bli nerviga tycker jag att det är dags för en fika. Gärna nästa vecka. Hur funkar det för er? Jag har semester och är fri som en fågel.

  • Jupiter2

    Pov: Din lilla gris.

    Jag tar gärna en senare fika. Nån mer än jag och Izunia?

    Träffade vår florist idag och fick burgeten. Vi visste att hon skulle ge oss ett lite billigare pris eftersom hon är en bekant till M, men inte att det skulle bli sååå billigt. I och för sig har vi ganska enkla bordsarrangemang, men ändå. Plus att hon kommer att lägga ut alla andra dekorationer och bordsplaceringen till oss. Yes, ngt som blir lägre än budgeterat!

  • Jupiter2

    Nu har ett par gett återbud... Trist, men de vann en resa till Turkiet, så vad gör man.

Svar på tråden Vänner Lund tråd 3