• Jupiter2

    Vänner Lund tråd 3

    Ha! Här var ju en. Jag startade precis en annan tråd för oss. jag går tillbaka och skriver att de ska skita i den!

  • Jupiter2

    Izunia; det gjorde jag med. Vi får väl se till att de hamnar långt bak...

    Gräddhyllan kl 15 låter bra. Vilka fler kommer?

  • Jupiter2

    Bra att vi blir ett par stycken i alla fall! POV: Hoppas verkligen att du kan, annars önskar vi dig all lycka i världen på er dag. Och att allt går som det ska och att någon tar en massa bilder som vi får se sen!!
    Ses på torsdag, tjejer! Izunia: Vi kan väl boka in en tid för naglar till mig också? Kan vi ta det på torsdag?

  • Jupiter2

    Starkt POV! Skulle bryta samman. Var hittade du en ny sminkös?

  • Jupiter2

    Izunia: Det var TT-line, jag hade fel. Alkohollistan tycker jag ser bra ut - förutom att jag skulle ha fyllt på med mer avec.
    Martin säger att ni ska kolla upp Sassnitz (stavas det så) också. Resan är kortare. Vet inte om priserna på spriten är annorlunda där dock, men det borde det inte vara.

  • Jupiter2

    Izunia: Vi var borta hela dagen. Åkte nång gång äckligt tidigt på morgonen och var framm 13.30, ca. Vi åkte inte hem förrän 23.00 Det var drygt, men vi hade faktiskt fullt upp hela dagen.

  • Jupiter2

    Det finns inget ställe i Lund som hyr ut Frock coat. Du får åka till Malmö. Både Stiliga högtidskläder och Södra har det. Dock är jag inte säker på att båda har beige. Bra val, måste jag säga annars. Martin trivs inte i ljusa kläder...

  • Jupiter2

    Jo, förresten! Nu har jag äntligen fixat frisör och make-up. Det blev Hair Success på den gatan där Bengtssons ost ligger. 1200:- för uppsättning inkl. provuppsättn.

    Make-up:en blir på make Up store. Däremot får man INTE provsminkning till det priset, men får betala två gånger. Jag hänvisa till dig Izunia, men det enda hon sa var att ni måste ha missuppfattat varandra. Hon ville att jag skulle hälsa till dig att det var så så att du inte skulle få en obehaglig överraskning när du kom och skullle betala. Den jag pratade med var en mörkhårig tjej, ganska rakt hår. Vem pratade du med Izunia?

Svar på tråden Vänner Lund tråd 3